بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این دیگه چه نوع پینگیه ؟ تو تهران هست و این از خط انتقال دیتاش از جنوب رد میشه ! بعد پینگش اینه ! هوتن تریسرتتم یه جورایی از یه جاهایی که ماله ما رد میشه رد نمیشه ها ! :d

شاید بهترین پینگ ایرانه! مسیر خارج از کشور که همون مسیر از telia هست که همه ی ما داریم! :d (قبلاً هم گفتم!). ولی نمیدونم جریانش چیه که زمان پینگش خیلی خوب و خیلی پایین هست. کاربرهای دیگه ی لایزر که اکثراً این پینگ را ندارند.
جریانش چیه؟ میدونی تو حمید؟

رییس هیات مدیره ی رایانه دانش گلستان: اگر تایید کنند شبکه ی وایمکس آماده ی بهره‌برداری است.

رییس هیات مدیره ی اپراتور وایمکس رایانه دانش گلستان با بیان اینکه شبکه برای واگذاری سرویس اینترت پر سرعت بی سیم آماده است اعلام کرد: برای واگذاری سرویس نیازمند تایید نهایی از سوی برخی سازمان‌ های مربوطه هستیم.

وایمکس نیوز - سید امین میری در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه تجهیزات شبکه از تیر ماه سال گذشته نصب شده است، گفت: بر اساس پروانه فعالیت باید برخی از تجهیزات به تایید برخی مراجع ذی صلاح برسد.
وی با بیان اینکه این اپرتور تا کنون 18 سایت نصب کرده است، ادامه داد: تکمیل شبکه برای واگذاری سرویس ملاک نیست و در این راستا نیازمند تایید برخی سازمان ها و نهادها هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا به دلیل تاخیر در ارایه سرویس، توسط سازمان تنظیم مقررات جریمه خواهید شد، اعلام کرد: سازمان تنظیم مقررات دراین زمینه اخطارهایی را داده ولی در خصوص جریمه مطلبی را مطرح نکرده است.
میری بیان کرد: هم اکنون شبکه آماده بهره برداری است و تاخیر در ارایه سرویس وایمکس خارج از حیطه فعالیت این اپراتور قرار دارد به همین دلیل امکان جریمه شدن به این دلیل بعید به نظر می‌رسد.

چهار اپراتور مبین نت ، ایرانسل ، اسپادان و رایانه دانش گلستان، 11 اسفند ماه 87 پروانه اپراتوری و فضای فرکانسی خود را از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کردند و متعهد شدند 9 ماه پس از دریافت پروانه، فعالیت خود را در مراکز استان‌هایی که پروانه فعالیت در آنها را دریافت کرده‌اند اقدام به ارایه سرویس‌ کنند.

۱۳۹۰/۷/۲۶

------------------------------

پی نوشت: اپراتور اسپادان مربوط به اصفهان هست که در حال حاضر اینترنت وایمکس هم ارائه میده...
اینم سایتشه: http://www.mtce.ir/
اما من تا حالا تستی ازش ندیدم تا ببینم کیفیتش چه جوریه!

اسپادان تو شیراز هم هست ؟ :shrewd:

---------- نوشته در 08:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

[TABLE="class: content"]
[TR]
[TD] [TABLE="align: right"]
[TR]
[TD]

[TD="align: left"][/TD]

[TD="colspan: 2"] زیرساخت به تمامی شرکت ها با ارائه معرفی نامه از سازمان تنظیم مقررات بیست درصد تخفیف اینترنت می دهد [/TD]

[FONT=&amp]شرکت ارتباطات زیرساخت از مهرماه 87به ظرفیت اینترنتی که شرکت های [/FONT][FONT=&amp]PAP[/FONT][FONT=&amp] برای واگذاری [/FONT][FONT=&amp]ADSL[/FONT][FONT=&amp]خریداری می کنند، بیست درصد تخفیف می دهد.[/FONT][FONT=&amp]به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت ،علاوه براین شرکت های [/FONT][FONT=&amp]ISP[/FONT][FONT=&amp] و [/FONT][FONT=&amp]ISDP[/FONT][FONT=&amp] از نوزدهم مرداد سال گذشته با ارائه معرفی نامه از سازمان تنظیم مقررات از این تخفیف بیست درصدی بهرمند می شوند.[/FONT]
[FONT=&amp] این شرکت ها در صورتی که ثابت کنند از این تخفیف بیست درصدی سهمی نیز به کاربران می رسد با ارائه این معرفی نامه اینتر نت درخواستی خود را با بیست درصد تخفیف از زیرساخت دریافت می کنند.

کی 20 درصد تخفیف گرفته ؟
[/FONT]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

---------- نوشته در 08:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

[TABLE="class: content"]
[TR]
[TD]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ویژگی اصلی اینترنت پاک، رعایت حریم شخصی افراد است

یکی از مباحثی که در اینترنت پاک مورد توجه قرار می گیرد، حفظ حریم شخصی افراد از آسیب های احتمالی است.

به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر رضا تقی پور، در نشست روز رایانه پاک که در نمایشگاه رسانه های دیجیتال برگزار شد ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: اینترنت پاک مراقب خواهد بود تا محتوای مفید و پاک در فضای اینترنت توسعه پیدا کند.
وی افزود: در حال حاضر، برخی اطلاعات موجود در اینترنت حاصل کسب و کارهای کثیفی است که معتقدیم جزو هسته اصلی اینترنت نیست و این شبکه باید از این نوع کسب و کارها پاک شود.
وی با اشاره به شکل گیری نوع جدید از زندگی در برخی از جوامع، خاطر نشان کرد: امروزه نظریه ای بر دنیا حاکم است که از آن به "زندگی دوم" تعبیر می شود و به این معنا است که افراد امروزه بر روی شبکه ها و فضای سایبر زندگی می کنند اما این نوع زندگی انسان را در اسارات مدرن حبس کرده و برای رهایی از آن باید چاره ای اندیشیده شود.
دکتر رضا تقی پور با تاکید بر نقش فناوری اطلاعات در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و گفت: امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از سه حوزه اصلی در توسعه علم و فناوری محسوب می شود.
وی با بیان اینکه برخلاف آنچه تصور می شود کشور ما در تولید محتوای دیجیتال بدون دستاورد نیست ادامه داد: تعریف ما از اینترنت پاک تنها محتوای اسلامی آن نیست بلکه محتوای انسانی نیز در این طرح مطرح است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مطرح شدن ایده اینترنت پاک تاکید کرد: فضای اینترنت باید از این آسیبها تهی شده و سبب شکوفایی و بالندگی استعدادهای انسانی شود و در این راستا طرح اینترنت پاک ارائه شده است و باید توسعه آن در دستور کار قرار گیرد.
وی در مورد جزئیات اینترنت پاک نیز تصریح کرد: در اینترنت پاک، بسیاری از کاربردهایی که به صورت ماهوی در تعارض با هدف اولیه ایجاد اینترنت دیده می شود و به غلط وارد این شبکه شده حذف خواهد شد.
وی با بیان این مطلب که بسیاری از محتواهایی که در نمایشگاه رسانه های دیجیتال به مردم ارائه می شود، مصداق محتوای اینترنت پاک محسوب می شود، افزود: با تحقق شبکه ملی اطلاعات و زیرساختهایی که در حال آماده شدن است می توان اینترنت پاک را به جامعه جهانی ارائه کرد.
انتهای پیام[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE="class: content, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]۲۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۷[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

حالا یکی نیست بگه چرا تمام IP ها رو کردن ثابت (Static) ! فقط و فقط برای بیشتر تحت نظارت داشتن ما هست !
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ویژگی اصلی اینترنت پاک، رعایت حریم شخصی افراد است
dots.gif

اسپادان تو شیراز هم هست ؟ :shrewd:

آره، لوله ی سبز اسپادان! :d

شوخی کردم حمید جان.

---------------
سایت اپراتور اسپادان اصفهان را بررسی کردم، همین شرکتی که ازش سرویس دارم میزبانی کرده! :-o:-/

من دیدم صفحه با سرعت فوق برق باز شد!!! :-o پینگ 2 !!!

یه رابطه ای بین اپراتور اسپادان با آریاناگستر اسپادانا هست.

آره، لوله ی سبز اسپادان! :d

شوخی کردم حمید جان.

---------------
سایت اپراتور اسپادان اصفهان را بررسی کردم، همین شرکتی که ازش سرویس دارم میزبانی کرده! :-o:-/

من دیدم صفحه با سرعت فوق برق باز شد!!! :-o پینگ 2 !!!

یه رابطه ای بین اپراتور اسپادان با آریاناگستر اسپادانا هست.
سایتش دیدم یه لینک داده بود به سایت وایمکس ماله شیراز ! تو شیراز هم میدن ! ولی اگه وایمکس باشه نمیخوام ! شرکتی چیزی باشه میخوام ! :x
آره، لوله ی سبز اسپادان!
yahoo_4.gif
نظرت درباره فیبر سبزی چیه ؟ =))=))=))

آخرین ویرایش:
سایتش دیدم یه لینک داده بود به سایت وایمکس ماله شیراز ! تو شیراز هم میدن ! ولی اگه وایمکس باشه نمیخوام ! شرکتی چیزی باشه میخوام ! :x
فِک کنم اشتباه دیدی! :d اون مال لینک به سایت صنایع مخابراتی شیراز بوده که همکارشون هست! :d وایمکس اسپادان فقط مال اسپادانه! (اسپادان = نام قدیم اصفهان! :d )

نظرت درباره فیبر سبزی چیه ؟ =))=))=))
میوه ها بود فیبر داشتند؟!:-/ =))
ولی خُب ما با فیبر نوری سر و کار داریم! ;) ، Optical Fiber ! :d ، آره، اپتیکال فایبر! b-) نه فیبر سبزیجات و صیفی جات! :))
شوخی کردم...! :d
هوتن نه بازی کردنش مثل مردم عادی هست نه پینگش! زیاد بهش فکر نکنید برای ماها که میشناسیمش کاملا عادیه! :|
حرص نخور مسعود! :d، پینگ ما هم در آینده شبیه یا بهتر از اون میشه! :d امیدوارم البته...
جریان پینگ هوتن چیه؟؟ برو ازش بپرس چه جوریه جریانش! ;):d

نترس، بیا پیش خودم!.... >:d<

--------------

این نقشه ی قسمتی از کابل PCCW Global هست که ایران به اون متصل شده:

ofzevuj7h95qczp1aibe.jpg

در دو نقطه ی بندرعباس و چابهار، ایران به کابل اونها متصل هست (خط های آبی رنگ). ظاهراً هم مَقّر اصلیشون هُنگ کُنگ هست! شبکه ی خیلی وسیعی هم دارند. چینی های خبیث! )x من چند وقت پیش یه تست سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه از همین Pccwbtn دیدم از هنگ کنگ که طرف حدود 250 هزار تومن (اگه اشتباه نکنم) گفت در ماه برای پهنای باند نامحدود 1 گیگابیت پرداخت می کنه! چینیه متقلب خبیث!)x [-(

• Like
Reactions: Good Guy Greg

نترس، بیا پیش خودم!.... >:d<

--------------

این نقشه ی قسمتی از کابل PCCW Global هست که ایران به اون متصل شده:

ofzevuj7h95qczp1aibe.jpg

در دو نقطه ی بندرعباس و چابهار، ایران به کابل اونها متصل هست (خط های آبی رنگ). ظاهراً هم مَقّر اصلیشون هُنگ کُنگ هست! شبکه ی خیلی وسیعی هم دارند. چینی های خبیث! )x من چند وقت پیش یه تست سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه از همین Pccwbtn دیدم از هنگ کنگ که طرف حدود 250 هزار تومن (اگه اشتباه نکنم) گفت در ماه برای پهنای باند نامحدود 1 گیگابیت پرداخت می کنه! چینیه متقلب خبیث!)x [-(
خوبیش اینه که از شمال و شمال غربی پینگمون با اروپا خوب میشه ! و از جنوب وشرقی پینگمون با آسیایی ها مثل هندو و چین و ژاپن که الان پینگمون باهاشون 400 هست ! دمت گرم ! ولی وقتی اینترنت رو روت میبندن و فقط نت ملی میدن بهت اینو میخوای مثل آینه دق بزاری جلوت چیکار ؟
و خوبیش اینه که چیزیش نرفته تو راق ! بزار برن تو سرورهای خودشون که قراره واسشون راه بندازن ! :p!این افعنستان هم گناه داره ها ! ولی مثل اینکه کابل پشتیبان از اونجا هم رد میشه ! خوبه پس !

---------- نوشته در 04:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:36 AM ارسال شده بود ----------

هوتن نه بازی کردنش مثل مردم عادی هست نه پینگش! زیاد بهش فکر نکنید برای ماها که میشناسیمش کاملا عادیه! :|
خُ منم میشناسمش تا حدودی ! هم پینگشو هم بازی کردنشو ! عجیبه ! به انسان نرفته ! فرا تر از انسان هست ! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or