بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان .

یه سوال . پینگ من 60 هست. الان این واسه 256 خوبه ؟

سلام
اصولاً پینگ ربطی به سرعت شما نداره، یعنی بین پهنای باند 64 کیلوبیت بر ثانیه با 10 مگابیت بر ثانیه تفاوتی بین زمان پینگ وجود نداره.
اصولاً زمان پینگ اندازه گیری شده در speedtest.net مربوط به وب گردی میشه. اگه میخواید نتایج دقیق و درست در مورد زمان پینگ برای بازی آنلاین بدست بیارید سعی کنید از سایت pingtest.net تست پینگ بگیرید یا اینکه یک سرور خاص که قابل پینگ کردن هم باشه را پینگ کنید و زمان پینگ خودتون را نسبت به اون سرور مشاهده کنید.

وب سايت رسمي بزرگراه ارتباطي ايران - اروپا (EPEG) راه اندازي شد.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از شركت ارتباطات زيرساخت؛ اين پروژه ی مخابراتي كه با مشاركت چهار شركت ارتباطات زيرساخت ، روس تلكوم ، كيبل اند وايرلس و عمان تل در حال راه اندازي است، با قدرت انتقال 540 گيگابايت ترافيك مخابراتي و 6 هزار كيلومتر طول به يكي از بزرگترين بزرگراههاي مخابراتي جهان تبديل خواهد شد.

در معرفي اين پروژه در سايت EPEG از آن به عنوان برند جديد اتصل اروپا و خاورميانه ياد شده و پيام مديران عامل شركت هاي طرف قرارداد از جمله پيام مهندس خسروي مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت نيز درج شده است.

مهندس خسروي در اين پيام با تاكيد بر موقعيت استثنائي جغرافيائي ايران در قرار گرفتن ميان دو نقطه استراتژيك مخابراتي خاورميانه و اروپا؛ اين كابل مخابراتي را بستر اصلي انتقال داده و ترافيك مخابراتي از اروپا به كابل هاي اصلي مخابراتي در آبهاي آزاد جنوب ايران دانسته و از آن به عنوان تداعي كننده راه ابريشم اطلاعاتي در اتصال اروپا و آسيا به آبهاي آزاد ياد كرده است.

گفتني است روس تلكوم به عنوان يكي از طرفهاي قرارداد اين پروژه؛ عهده دار راه اندازي اين سايت بوده است.

كابل مخابراتي EPEG با شروع در فرانكفورت آلمان و گذر از كشورهاي مجارستان، جمهوري چك و اوكراين به روسيه رسيده و سپس با گذر از خاك ايران به عمان مي رسد.

آدرس وب سايت رسمي (EPEG ) بزرگراه ارتباطي ايران –اروپا www.epegcable.com است.

پی نوشت : اون "540 گیگابایت" که در متن نوشته درستش 540 گیگابیت بر ثانیه هست که خوب از این اشتباهات زیاد می بینیم ؛ منظور اینکه نخواستم متن را تغییری بدم. این 540 گیگابیت هم در مرحله ی اول هست و همان طور که در پست قبلی ام اشاره کردم 3.2 ترابیت بر ثانیه ترافیک دیتا را در نهایت انتقال میده. وب سایت پروژه را بررسی کردم "روس تلکام" میزبانی و راه اندازی کرده. نکته ی آخر هم اینکه این پروژه نفع زیادی هم برای ما نداشته باشه، برای دنیا بسیار بسیار مهم هست.
انشاالله که ثمراتش به ما هم برسه.
به جون سیگنال نمیرسه ! همینم دارن ازمون میگیرن !
نکته ی آخر هم اینکه این پروژه نفع زیادی هم برای ما نداشته باشه، برای دنیا بسیار بسیار مهم هست.
خودتم میدونی یه خبرایی هست و تا سال آینده اینترنت رو رومون بستن ! فعلا هم کارشون یه جا گیر کرده و دنبال خلش هستند و گرنه همین الان میبستنش !

نکته ی آخر هم اینکه این پروژه نفع زیادی هم برای ما نداشته باشه، برای دنیا بسیار بسیار مهم هست.
معلومه که اینترنت برای کل مردم دنیا خوبه! برای ایرانی ها حرامه فقط!!!! منکه خودمو تا دو سه هفته دیگه راحت میکنم شما هم یه فکر برای خودتون بکنید! :دی
نظرتون راجبه 14 مگابیت نامحدود با ماهیانه 30 تومن چیه؟!؟ :دی صبر کنید تا وصلش کنم! b-)

یچه ها اینم از سرعت امروز من :

1539346378.png

اینم Faster than 64% of IT هستش که معنی این این است که سرعت متوسط ایتالیا 1-2.5 مگ هستش .

معلومه که اینترنت برای کل مردم دنیا خوبه! برای ایرانی ها حرامه فقط!!!! منکه خودمو تا دو سه هفته دیگه راحت میکنم شما هم یه فکر برای خودتون بکنید! :دی
نظرتون راجبه 14 مگابیت نامحدود با ماهیانه 30 تومن چیه؟!؟ :دی صبر کنید تا وصلش کنم! b-)
مونواره ؟ پینگشو میخوای چیکار کنی ؟ ! حالا اگه اینترنت حرامه ! این همه کشور اسلامی تو منطقه هست ! چرا اونا هی در حال پیشرفت اینترنت هستند ! اینا واسه قاصد شخصی خودشون ببین دارن چه بلایی سر ما بدبختا میارن ! فردا یه جا بگن تو ایران اینترنت نیست چه فکری درباره ما میکنن ؟
اگه هم به نظر شما مشکلی داره پستم پاکش کنید !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ayuna
مسعود پاميشم ميام اون دهاتتونو رو سرت خراب ميكنما ! ازين چيزا نگو :d

چرا موقعی که من میخوام یه سایت رو RSS Feed کنم ***** میشه ؟ یعنی نمیشه این کارو کرد ! میره تو یه سایت که *****ه ! اینم از عجایب اینرنت در ایران هست ! :| ! کسی راهی ساغ نداره ؟ نیاز دارم !

بحث در مورد پروژه ی EPEG

به جون سیگنال نمیرسه ! همینم دارن ازمون میگیرن !

خودتم میدونی یه خبرایی هست و تا سال آینده اینترنت رو رومون بستن ! فعلا هم کارشون یه جا گیر کرده و دنبال خلش هستند و گرنه همین الان میبستنش !

سلام
خدمت دوستان عرض کنم که بیاید یه کم مثبت اندیش باشیم!:d و در حوزه ی فنّی (هر چند مقدماتی) درباره ی این پروژه بحث کنیم و ببینیم انجام این پروژه احتمال داره به چه طریقی به نفع ما که کاربر نهایی هستیم بشه...

از سایت راه اندازی شده این اطلاعات بدست میاد:

1- قرارداد اصلی پروژه ی EPEG در تهران چند ماه پیش بین شرکت های مخابراتی 4 کشور ایران ، روسیه ، عمان و انگلیس امضا شد. 3 کشور آذربایجان ، لهستان و اکراین در این پروژه به طور غیر مستقیم حضور دارند ولی عضو EPEG نیستند. (این به خاطر اینه که کابل جدید از این کشور ها هم عبور می کنه تا به فراکفورت آلمان برسه)

2- پروژه ی EPEG از دو مسیر (دو کابل نوری جدا) تشکیل شده که مسیر کوتاه از ایران عبور می کنه و مسیر طولانی تر (مسیر پشتیبان) از کشورهای همسایه ی ایران هم عبور می کنه (ظاهراً. در مورد این موضوع قبلاً اطلاع رسانی نکرده بودند یا شاید هم نخواستند از مسیر پشتیبان حرفی به میان بیارند)

3- C & W) Cable & Wireless) انگلیس مسئول بخشی از کابل هست که از کشورهای اکراین و لهستان عبور می کنه تا به فرانکفورت آلمان برسه.(همچنین احتمالاً کشورهای اروپایی دیگه که توی مسیر هستند و حرفی از اون ها به میان نیومده)

C & W انگلیس به دو شرکت بزرگ مخابراتی که اولی محل اصلی اون در فرانکفورت آلمان هست و دیگری در هلند (اما شبکه ی انتقال اونها در کشورهای آلمان، انگلیس و ... هم هست) متصل خواهد شد. در واقع به احتمال زیاد از دو نقطه که یکی شاید پشتیبان باشه. این به طور ساده هست و اطلاعاتی جزئی که در حال حاضر ارائه دادند.

4- روس تلکام مسئول بخشی از کابل هست که از کشور آذربایجان عبور می کنه.

5- شرکت ارتباطات زیرساخت ایران مسئول بخشی از کابل هست که از داخل ایران عبور می کنه تا به خلیج فارس میرسه.

6- عمان تل در کشور عمان مسئول مراحل بعدی اتصال کابل هست (اتصال به کابل های دریایی دیگه، معمولاً از شرق دنیا)

pikwmkw2qrx11zt0ap5.jpg

همان طور که در عکس بالا مشاهده می کنید، از مسیر کوتاه زمان تاخیر 91.97 میلی ثانیه ی معتبر و بدن خطا (RTD) از فرانکفورت آلمان تا شهرستان برکاء در عمان (که نقطه ی اتصال به خلیج فارس هست) وجود داره و همچنین از مسیر بلند هم 98.51 میلی ثانیه ی زمان خالص تاخیر تا عمان وجود داره. (توجه کنید این زمان تاخیرِ طراحی شده و در عمل هست و در حالت تئوری با در نظر گرفتن سرعت نور، این زمان تاخیر کمتر هست و حدود 60 تا 70 میلی ثانیه میشه)

اما نکته بسیار مهم این هست که این کابل جدید که از ایران عبور می کنه و ایران فقط برای اون یک مسیر به حساب میاد (ظاهراً و با توجه به عکس) اونوقت چه طور ممکنه برای ما کاربران داخل ایران مفید باشه؟؟؟ تحلیل من این هست:

اگه فرض کنیم این کابل فقط از داخل ایران بدون توقف و قطعی عبور کنه (که به احتمال بسیار زیاد اینطور نیست)، ما همین الان هم به کابل های دریایی جنوب متصل هستیم و از کانال سوئز و دریای سرخ قسمتی از ارتباطمون با اروپا و آمریکا برقرار میشه. حال به شکل زیر توجه کنید:

zlri2hddzkat07khhn1x.jpg

شکل بالا نشون میده که کابل فالکون که همین حالا کشور ایران به اون متصل هست به این کابل جدید (EPEG) متصل خواهد شد و همچنین کابل های دیگه که از شرق دنیا بیشتر میاند. حال با توجه به این موضوع، این احتمال وجود داره که دیگه دیتای ما از طریق کابل فالکون از طریق کانال سوئز عبور نکنه بلکه از همون کابل EPEG که از داخل ایران عبور کرده ارتباطمون با اروپا یا آمریکا برقرار بشه. با این استدلال زمان تاخیر ما در بهترین شرایط به 100 میلی ثانیه تا اروپا میرسه از طریق کابل EPEG.

چیزی که هنوز مشخص نیست اینه که وقتی قراره کابل EPEG از کشور خودمون عبور کنه و جایگزین 10 درصد ترافیک کانال سوئز بشه، چه مقدار ترافیکِ خود ما از این مسیر عبور می کنه و نمیره از کانال سوئز بگذره و زمان تاخیرمون را هم افزایش بده.
به طور قطع اطلاعاتی که از این پروژه تا به حال ارائه شده بسیار کم و جزئی هست و باید منتظر بود و دید ارتباط ما از طریق این کابل جدید به چه صورت هست....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: R.P.G
ممنون از تحلیلت سیگنال عزیز.
چیزی که مشخصه اگر ایران تنها یک مسیر از این ارتباط کابلی بود و برداشتی از این کابل نداشت همانند اکراین و لهستان در عقد قرار داد نقشی نداشت و لازم نبود حتی این قرارداد در تهران امضا بشه! فوقش با یک موافقت نامه با زیر ساخت این کابل رو از ایران عبور میدادن! این از این!
نکته بعدی اینکه خود مسئولین در اخبار قبلی گفته بودن این پروژه سهم بزرگی از اینترنت ایران روتامین میکنه و مارو برای سالیان سال بی نیاز میکنه! پس دیگه شکی از سهم ایران در این پروژه باقی نمیمونه.
طبق تعریفی که شده پینگ یک مشترک در عمان با فرانکفورت در قلب اروپا 90 میلی ثانیه خواهد بود! اگر سر انگشتی حساب کنیم مثلا منکه در آ.غ هستم و تقریبا کمی کمتر از نصف این مسیر با فرانکفورت فاصله دارم باید پینگ 40 50 داشته باشم!
هرچند که دیشب وقتی عکس رو دیدم به کل نا امید شدم! دقیقا این پروژه به نفع هموطنان مرکز به شرق کشور هست! چون کسی از غرب کشور از درگاه آذربایجان مسیر نداره! همه از ترکیه رد میشیم! البته قبلا گفته بودید که ربطی نداره و همه در زیر ساخت پخش میشن و... اما چیزی که در عمل میبینم استان های غربی از درگاه آذربایجان رد نمیشن!
بحرحال امیدوارم تاثیر خوبی داشته باشه هرچند که تا وقتی پهنیا باند ایران چندین برابر حد معقول به مردم فروخته میشه هیچگونه امیدی نیست! هروقت شب خوابیدید و صبح خبر رو من گذاشتم توی این تاپیک که رئیس زیر ساخت گفته پهنای باند در ایران قیمتش یک دهم شد شاید کل ایران پینگ 50 60 بگیرن! وگرنه تا قیامت اگه 100 هزار تا کابل از دستشویی منزل ماهم رد کنن چیزی عاید ملت بدبخت ایران نمیشه.

...
مونواره ؟ پینگشو میخوای چیکار کنی ؟ ! حالا اگه اینترنت حرامه ! این همه کشور اسلامی تو منطقه هست ! چرا اونا هی در حال پیشرفت اینترنت هستند ! اینا واسه قاصد شخصی خودشون ببین دارن چه بلایی سر ما بدبختا میارن ! فردا یه جا بگن تو ایران اینترنت نیست چه فکری درباره ما میکنن ؟
آره مونوراه. اکانت هک شده. الان میتونم 4 مگ بگیرم اما کمه به نظرم! :دی
برای پینگ هم وایرلس رو که دارم!

مسعود پاميشم ميام اون دهاتتونو رو سرت خراب ميكنما ! ازين چيزا نگو :d
هرچی امکانات واسه شما تهرانی هاست دیگه! :| آلودگی،سرطان،جمع آوری مونواره،گشت ارشاد و...
=))

من فکر میکنم اون مسیر پشتیان هم قسمتیش از ایران رد میشه.یه نگاه به عکس بندازید.اون قسمت شمال ایران مطمئنم که مسیرپشتیبان ازش رد میشه.(نمی دونم درست دیدم یا نه :d)

پس در کل میشه دو کابل که قراره از ایران رد بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or