بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام ...

دوستان امروز كسي مشكل قطعي نداره ... ؟ نت من تقريبا هر 20-30 دقيقه قطع ميشه تا 10 دقيقه بعدش هم به هيچ وجه وصل نميشه دوباره كه وصل ميشم بعد 30 دقيقه دوباره قطع ميشه ! از ظهر تا حالا اين مشكل دارم ...

وزیر ارتباطات: مقررات اینترنت در کشور ما اجرایی نشده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره قطع *** و استفاده از *****شکن های قوی تر گفت: هر کشوری برای استفاده از اینترنت، مقررات خاص خود را دارد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، آقای تقی پور در حاشیه همایش تخصصی زیرساخت های فنی و ارتباطی توسعه تجارت و اقتصاد الکترونیک در جمع خبرنگاران افزود: احراز هویت، کمترین اقدام حتی در بسیاری از کشورهای توسعه یافته از نظر فناوری اطلاعات است.

وی گفت: به عنوان مثال در ژاپن اینگونه نیست که به راحتی بتوان سیم کارت موقت گرفت و حتماً باید یک سری اطلاعات هویتی اخذ و ثبت شود تا بتوان از شبکه استفاده کرد.

آقای تقی پور افزود: متأسفانه در کشور ما مقررات اینترنتی علیرغم اینکه وجود دارد، بعضاًً اجرایی نشده است.

وی با تأکید بر اینکه استفاده از *** و *****شکن برابر مقررات ممنوع است، گفت: از نظر فنی نیز هر موقع لازم باشد با هماهنگی مبادی قانونی می توانیم در خصوص این شبکه اقدام کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به صدمه ای که ممکن است با ایجاد محدودیت به برخی ارتباطات کاری وارد شود، افزود: این ملاحظات انجام شده است.

آقای تقی پور با تأکید بر اینکه *****شکن اقدامی غیرقانونی است، گفت: اینکه *****شکن های جدید به وجود آید طبیعی است راه های مبارزه با آن هم با توجه به توان فنی بالای کشور وجود دارد.

وی درباره اینکه آیا قطع *** به تبادل اطلاعات در سیستم های مختلف به ویژه بانکی خدشه وارد نمی کند، افزود: پروتکل های آن جدا شده است و اکنون هیچ خدشه ای برای تبادلات بانکی وجود ندارد.

آقای تقی پور گفت: به دستگاه های اجرایی اعلام کرده ایم و این آمادگی در زیرساخت وجود دارد که پروتکل ها را منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه این حوزه، جنگ نرم است، افزود: هر اقدامی که صورت گیرد کشور می تواند از نظر فنی با آن مقابله کند و بعضاً ملاحظات اجتماعی است که محدود می کند، اما هر تصمیم که کارگروه جرایم رایانه ای بگیرد به آن عمل خواهیم کرد.

من فکر میکنم اون مسیر پشتیان هم قسمتیش از ایران رد میشه.یه نگاه به عکس بندازید.اون قسمت شمال ایران مطمئنم که مسیرپشتیبان ازش رد میشه.(نمی دونم درست دیدم یا نه :d)

پس در کل میشه دو کابل که قراره از ایران رد بشه.
منم که تو گیلان هستم خوشحال شدم چون تو اون مطلبی که سیگنال عزیز تو چند صفحه قبل گزاشته بود قرار بود یکی از مسیر ها از شهرستان خودم (بندر انزلی) رد بشه.>:d<
البته شاید فقط رد بشه و به زیر ساخت ما متصل نشه.:(
دوستان متخصص نظر شما چیه؟یعنی ممکمه پینگ ما گیلانی ها بخاطر این مسیر که از داخل استان میگذره بهتر بشه؟یا ربطی نداره و فقط از این مسیر گذر میکنه و متصل نمیشه؟
سلام ...

دوستان امروز كسي مشكل قطعي نداره ... ؟ نت من تقريبا هر 20-30 دقيقه قطع ميشه تا 10 دقيقه بعدش هم به هيچ وجه وصل نميشه دوباره كه وصل ميشم بعد 30 دقيقه دوباره قطع ميشه ! از ظهر تا حالا اين مشكل دارم ...
اینترنت من امروز ر*ی*د*ه
1540152093.png

http://www.speedtest.net/result/1540152093.png
پینگو نگاه کن حال کن واسه خودت:d

دوستان اگه این مسیر ارتباطی EPEG تکمیل بشه از شماره 9 به بعد دیتا از اون مسیر میره و کلا 80 تا به پینگ من اضافه میشه؟یعنی کلا تا 4.2.2.6 میشه 120؟

bdr08uzgjcfh24gh8g2i.jpg

در ضمن واسه من چرا این تلیا اینقدر پینگش بالاست؟مشکل از ISP هست؟چیکار کنم؟این ISP کمترین پینگ رو تو شهر من داره دیگه چاره ای برام نمونده.:(
تا همین دو هفته پیش زیر 180 بود ها.:-s

نمیدونم این جاش اینجاست یا نه اما به هرحال:

استفاده از فیل.تر شکن به موجب قانون جرایم رایانه ای جرم است

وزیر ارتباطات در پاسخ به فارس:

استفاده از فیل.ترشکن به موجب قانون جرایم رایانه ای جرم است

خبرگزاری فارس: وزیر ارتباطات در پاسخ به فارس که آیا استفاده از ******* تخلف است، گفت: استفاده از فیل.ترشکن طبق قانون جرایم رایانه ای تخلف و غیرقانونی است.

162111_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش فارس که آیا استفاده از ******* جرم است یا خیر، گفت: استفاده از فیل.تر شکن براساس قانون جرایم رایانه ای تخلف و جرم است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص استفاده از ******* گفت: هر کشور برای استفاده از اینترنت مقررات مخصوص به خود را دارد و در کشور ما استفاده از ******* برابر قانون ممنوع است.
وی ادامه داد: در زمانی که مجلس و قانون گذار قانونی را تصویب و ابلاغ می کنند دستگاه ها باید همکاری کنند و موظف به اجرا هستند.
به گفته تقی پور، استفاده از فیل.تر شکن تخلف و غیرقانونی است و راه های مبارزه با آن را نیز با توجه به توان فنی موجود در کشور وجود دارد.

نمیدونم این جاش اینجاست یا نه اما به هرحال:

استفاده از فیل.تر شکن به موجب قانون جرایم رایانه ای جرم است

وزیر ارتباطات در پاسخ به فارس:

استفاده از فیل.ترشکن به موجب قانون جرایم رایانه ای جرم است

خبرگزاری فارس: وزیر ارتباطات در پاسخ به فارس که آیا استفاده از ******* تخلف است، گفت: استفاده از فیل.ترشکن طبق قانون جرایم رایانه ای تخلف و غیرقانونی است.

162111_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش فارس که آیا استفاده از ******* جرم است یا خیر، گفت: استفاده از فیل.تر شکن براساس قانون جرایم رایانه ای تخلف و جرم است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص استفاده از ******* گفت: هر کشور برای استفاده از اینترنت مقررات مخصوص به خود را دارد و در کشور ما استفاده از ******* برابر قانون ممنوع است.
وی ادامه داد: در زمانی که مجلس و قانون گذار قانونی را تصویب و ابلاغ می کنند دستگاه ها باید همکاری کنند و موظف به اجرا هستند.
به گفته تقی پور، استفاده از فیل.تر شکن تخلف و غیرقانونی است و راه های مبارزه با آن را نیز با توجه به توان فنی موجود در کشور وجود دارد.

فک کنم الانشم توو ایران Vپی N ها بستس . ها ؟!

پ.ن : ایران که توو همه چی شعار بدن توو اینجور چیزا خیلی خوبن ! :|

آخرین ویرایش:
ممنون از تحلیلت سیگنال عزیز.
چیزی که مشخصه اگر ایران تنها یک مسیر از این ارتباط کابلی بود و برداشتی از این کابل نداشت همانند اکراین و لهستان در عقد قرار داد نقشی نداشت و لازم نبود حتی این قرارداد در تهران امضا بشه! فوقش با یک موافقت نامه با زیر ساخت این کابل رو از ایران عبور میدادن! این از این!
نکته بعدی اینکه خود مسئولین در اخبار قبلی گفته بودن این پروژه سهم بزرگی از اینترنت ایران روتامین میکنه و مارو برای سالیان سال بی نیاز میکنه! پس دیگه شکی از سهم ایران در این پروژه باقی نمیمونه.
طبق تعریفی که شده پینگ یک مشترک در عمان با فرانکفورت در قلب اروپا 90 میلی ثانیه خواهد بود! اگر سر انگشتی حساب کنیم مثلا منکه در آ.غ هستم و تقریبا کمی کمتر از نصف این مسیر با فرانکفورت فاصله دارم باید پینگ 40 50 داشته باشم!
هرچند که دیشب وقتی عکس رو دیدم به کل نا امید شدم! دقیقا این پروژه به نفع هموطنان مرکز به شرق کشور هست! چون کسی از غرب کشور از درگاه آذربایجان مسیر نداره! همه از ترکیه رد میشیم! البته قبلا گفته بودید که ربطی نداره و همه در زیر ساخت پخش میشن و... اما چیزی که در عمل میبینم استان های غربی از درگاه آذربایجان رد نمیشن!
بحرحال امیدوارم تاثیر خوبی داشته باشه هرچند که تا وقتی پهنیا باند ایران چندین برابر حد معقول به مردم فروخته میشه هیچگونه امیدی نیست! هروقت شب خوابیدید و صبح خبر رو من گذاشتم توی این تاپیک که رئیس زیر ساخت گفته پهنای باند در ایران قیمتش یک دهم شد شاید کل ایران پینگ 50 60 بگیرن! وگرنه تا قیامت اگه 100 هزار تا کابل از دستشویی منزل ماهم رد کنن چیزی عاید ملت بدبخت ایران نمیشه.

سلام مسعود جان
خواهش می کنم...
اینکه گفتم ارتباط همه ی ما از طریق تهران برقرار میشه چیزیه که در حاضر و در عمل اینطور هست و اینطور نیست که نظر شخصی من باشه. درگاه ترکیه دو مسیر داره که یکی با آی پی 212 و دیگری با آی پی 195 شروع میشه و بنده آی پی دیگه ای چه از تست های مسیریابی خودم یا دیگران تا به حال ندیدم.
مسیر telia از کشور ترکیه نیست و از کابل های دریایی جنوب هست و همچنین مسیر pccwbtn هم از کابل های دریایی جنوب هست، میمونه مسیر روسیه و آذربایجان. در مورد مسیر آذربایجان چیزی که تست های دوستان نشون داده مشخص هست که این درگاه در اختیار IPM هست و ارتباطی به زیرساخت نداره چون ما از زیرساخت پهنای باندمون هست.
پایش اطلاعات و *****ینگ هم در زیرساخت هست که برای ما اعمال میشه، اینها همه در تهران هست. یعنی ارتباط ما همه از تهران برقرار میشه. کل پهنای باند به تهران انتقال داده میشه و از اونجا توزیع میشه.

اما در مورد گرونی پهنای باند اینترنت ما هم کاملاً مشخص هست که بسیار گرون هست. این نیاز به هیچ توضیحی نداره.
من فکر می کنم این پروژه قیمت پهنای باند اینترنت بین الملل را کاهش بده با توجه به اینکه ایران در این پروژه یکی از اعضای اصلی هست.
امیدوارم تصورم درست باشه... :)

منم که تو گیلان هستم خوشحال شدم چون تو اون مطلبی که سیگنال عزیز تو چند صفحه قبل گزاشته بود قرار بود یکی از مسیر ها از شهرستان خودم (بندر انزلی) رد بشه.>:d<
البته شاید فقط رد بشه و به زیر ساخت ما متصل نشه.:(
دوستان متخصص نظر شما چیه؟یعنی ممکمه پینگ ما گیلانی ها بخاطر این مسیر که از داخل استان میگذره بهتر بشه؟یا ربطی نداره و فقط از این مسیر گذر میکنه و متصل نمیشه؟
سلام...
والا واقعیت اینه که در حال حاضر کل پهنای باند در تهران توزیع میشه و کنترل ها و *****ینگ روی اون اعمال میشه....

دقیقاً نمیدونم کشورهای دیگه ارتباطشون با شبکه ی خارج از کشورشون به چه صورت هست و کنترل های اونها به چه صورت هست ولی احتمالاً کنترل خاصی ندارند...

به هر حالا ایشالا که این پروژه نفع زیادی برای ما داشته باشه و قیمت اینترنت را هم کاهش بده...
به امید چنین روزی. >:d

• Like
Reactions: ™PersiaWar
حالا که استفاده از وی پی ان یا ***** شکن غیر قانونیه و جزء جرایم رایانه ای محسوب میشه جرمش چیه ؟ نکنه بیان در خونه بگیرنمون ! حالا جولو ننه بابامون چی بگیم ؟ راستی یه دفعه تو خارج یه نفر به رفیقش میگه یه نفرو تو ایران به علت دسترسی یا رفتن به سایت فیسبوک دستگیر کردن ؟ به نظرتون عکس العمل اونا چیه ؟ جفتشون به هم میخندن و با حالتی تمسخر آمیز به هم میگن : Epic Fail !

حالا که استفاده از وی پی ان یا ***** شکن غیر قانونیه و جزء جرایم رایانه ای محسوب میشه جرمش چیه ؟ نکنه بیان در خونه بگیرنمون ! حالا جولو ننه بابامون چی بگیم ؟ راستی یه دفعه تو خارج یه نفر به رفیقش میگه یه نفرو تو ایران به علت دسترسی یا رفتن به سایت فیسبوک دستگیر کردن ؟ به نظرتون عکس العمل اونا چیه ؟ جفتشون به هم میخندن و با حالتی تمسخر آمیز به هم میگن : Epic Fail !

من موندم اینا که میدونن بیشتر سایت های خوب رو الکلی فیل_تر کردن ولی سعی نمی کنن اونا رو درست کنن مردم هم از اونا استفاده می کنن . بعد عوض اینکه کار خودشنو درست کنن این کارا رو می کنن .

خوشحالی ؟ این کار رو کردن که Vp*n رو گرون کنن ، مال ِ خودشونه ؛ روش میخوان بیشتر سود کنن ، علاوه بر اینکه تمام اطلاعاتت هم مستقیم میره تو دیتابیس حالشو میبرن ، به صورت کاملا Decrypt شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or