پینگ من چند ماه بود بین 103 تا 110 بود! الان از 300 کمتر نمیشه! اونوقت میخوایید پیشبینی سرعت رو بکنید؟
عزیزم احتمال نمیخوام . کسانی که نت 1به10 خوبه بده؟ چون یه بنده خدا میگفت 1به10 گرفته 2mb دانلود 130k مخوام بدونم اگر درسته بگیرم چون من تا 1 روز دیگه نت به اتمام میرسه
اگه بتونی اون 2 مگ رو از مخارات بگیری خیلی خوبه ! البته 1 مگ هم عالیه . هم پینگت نسبتا خوب میشه هم دانلودت ثابت میمونه .حالا که ایران هستیم چه میشه کرد فعلان باید با سازه این شرکتها برقصیممن خودم گیج شدم یکی میگه فلان شرکت خوبه یکی دیگه میگه نه بابا ریده یکی میگه نت اصلا دار ایران یکی میگه نت 13 mb دارم #
![]()

مال حجمی هاس...چون رو این 2تا سرویس،شبانه رایگان رو برای جذب مشتری تمدید میکنند هر وقت هم بخوان برش میدارن.دوستانی که شاتل دارن ... این حرف شاتل یعنی چی !؟ مگه شبا کلا رایگان نیست ! ترافیکه رایگانه شبانه ماله چه سیستمیه ؟
شاتل به این خوبی.میمیرن از شاتل سرویس نیگرین ؟این همه ISP ! )x
شاتل به این خوبی.
من سرعت 128 میگیرم
سرعت دانلودم تو روز 300 هست و مینویسه 200 مگ توی 14 دقیقه و توی 14 دقیقه دانلود میشه
شب ها هم از ساعت 1 تا 8 صبح که رایگان از ساعت 3 به بعد نزدیک 250 میشه که همین چند شب پیش 3 گیگ و 400 مگ دانلود کردم از ساعت 3 تا 8 صبح
کجاش بده؟؟؟؟!!!!!
البته یک بدی داره دانلود خیلی زیاد باعث شیر شدن میشه(توی زمان رایگان) ولی اگه زنگ بزنی تحدید کنی درست میشه![]()

شما هم که اومدی روی مسر Telia و پینگت هم داغون شد!
وي افزود: برخي از موارد مشكلاتي در شبكه ايجاد ميشود كه مربوط به شركت ارتباطات زيرساخت نيست و حتي ممكن است مودم كاربران دچار مشكل شده باشد.