بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عزیزم احتمال نمیخوام . کسانی که نت 1به10 خوبه بده؟ چون یه بنده خدا میگفت 1به10 گرفته 2mb دانلود 130k مخوام بدونم اگر درسته بگیرم چون من تا 1 روز دیگه نت به اتمام میرسه

عزیزم احتمال نمیخوام . کسانی که نت 1به10 خوبه بده؟ چون یه بنده خدا میگفت 1به10 گرفته 2mb دانلود 130k مخوام بدونم اگر درسته بگیرم چون من تا 1 روز دیگه نت به اتمام میرسه

اگر احتمال نمیخوای یا سوال نپرس یا برو کشور سوئد در مورد اینرنت اونا بپرس ....

عزیز در اینترنت ایران گفتن چیزی برای 1 دقیقه بعد هم امکانپذیر نیست چه برسه که بخوای در مورد سرعت در یک منطقه که هنوز کسی نداره بپرسی ....

من فقط یه چیز بگم برای دوستانی که میخوان اینترنت از جای دیگری بگیرن بگم که هیچ تضمینی وجود نداره که اگه امشب با سرعت 1 مگ دانلود کنی فردا سرعتت نشه 10 کیلوبایت اصولا افت سرعت اینترنت در ایران 99 درصد از ای اس پی نیست اینجا ایرانه برادر من
من خودم تازه که اشتراک گرفتم نامحدود داشتم با پینگ 150 و با 280 کیلو دانلود میکردم ولی 2 هفته بیشتر دووم نیورد الان رسیده به پینگ 300 معمولی البته تا پینگ 800 هم میره و دانلودش هم از 40 - 100 کیلو بایت متغیر شده قبلا فیکس بود به قول خودشون هم ایراد از ای اس پی نیست
حالا کی راست میگه فقط خدا میدونه

حالا که ایران هستیم چه میشه کرد فعلان باید با سازه این شرکتها برقصیم :| من خودم گیج شدم یکی میگه فلان شرکت خوبه یکی دیگه میگه نه بابا ریده یکی میگه نت اصلا دار ایران یکی میگه نت 13 mb دارم #:-s

حالا که ایران هستیم چه میشه کرد فعلان باید با سازه این شرکتها برقصیم :| من خودم گیج شدم یکی میگه فلان شرکت خوبه یکی دیگه میگه نه بابا ریده یکی میگه نت اصلا دار ایران یکی میگه نت 13 mb دارم #:-s
اگه بتونی اون 2 مگ رو از مخارات بگیری خیلی خوبه ! البته 1 مگ هم عالیه . هم پینگت نسبتا خوب میشه هم دانلودت ثابت میمونه .
--------------
هورا ! من که توی این مدت پینگم نهایت 150 بود ، دو روز پیش شد 250 . دیروز که بد بود شد 350 . توی بک بازه ی زمانی 4 ساعته هم دوروبر 1600 بود .:|

علاقه مندیم به اطلاع برسانیم ترافیک رایگان شبانه برای سرویس های ۱MB و۲MB در تمامی شهر ها به جز تهران تا آخر زمستان ۱۳۹۰ تمدید گردید.
دوستانی که شاتل دارن ... این حرف شاتل یعنی چی !؟ مگه شبا کلا رایگان نیست ! ترافیکه رایگانه شبانه ماله چه سیستمیه ؟

دوستانی که شاتل دارن ... این حرف شاتل یعنی چی !؟ مگه شبا کلا رایگان نیست ! ترافیکه رایگانه شبانه ماله چه سیستمیه ؟
مال حجمی هاس...چون رو این 2تا سرویس،شبانه رایگان رو برای جذب مشتری تمدید میکنند هر وقت هم بخوان برش میدارن.

egv11hqjpbqt8bnpr8te.png

میمیرن از شاتل سرویس نیگرین ؟‌این همه ISP ! )x
شاتل به این خوبی.
من سرعت 128 میگیرم
سرعت دانلودم تو روز 300 هست و مینویسه 200 مگ توی 14 دقیقه و توی 14 دقیقه دانلود میشه
شب ها هم از ساعت 1 تا 8 صبح که رایگان از ساعت 3 به بعد نزدیک 250 میشه که همین چند شب پیش 3 گیگ و 400 مگ دانلود کردم از ساعت 3 تا 8 صبح
کجاش بده؟؟؟؟!!!!!
البته یک بدی داره دانلود خیلی زیاد باعث شیر شدن میشه(توی زمان رایگان) ولی اگه زنگ بزنی تحدید کنی درست میشه:دی

شبكه زيرساخت تنها 2 ساعت دچار مشكل يود، رسانه‌ها بزرگ‌نمايي مي‌كنند

n00020582-b.jpg

محمود خسروي،‌مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت

در پي ايجاد اختلال در شبكه اينترنت در دو روز گذشته مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت گفت: شبكه زيرساخت روز دوشنبه تنها ۲ ساعت در درگاه جاسك- فجيره دچار مشكل شد و در حال حاضر مشكلي در شبكه اينترنت وجود ندارد.

«محمود خسروي» در گفت‌وگو با خبرنگار ايتنا در پاسخ به سوالي مبني بر علت كاهش سرعت اينترت تا يك سوم حالت عادي در دو روز گذشته اظهار داشت: اشكال حادي در دو روز گذشته ايجاد نشده بود چرا كه تنها سرعت اينترنت كاهش يافته بود.

مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت بدون تاييد وجود مشكل در روز يكشنبه افزود: ظهر روز گذشته –دوشنبه- تعداد ۵۰ كابل STM1 در درگاه جاسك- فجيره به مدت ۲ ساعت دچار مشكل شده بود كه از طريق درگاه كويت ميزان قطع شده بازسازي شد.

خسروي خاطرشان كرد: در حال حاضر هيچ مشكلي نداريم و شبكه زيرساخت به طور كامل بازسازي شده است.

مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت گفت: با قطع شدن يك كابل، اختلالات شديد در كل شبكه ايجاد نمي‌شود چرا كه چندين درگاه بين‌الملل ايجاد كرده‌ايم تا بتوان مسيرهاي قطع شده را بازسازي كرد.

خسروي با انتقاد از بزرگ‌نمايي مشكلات توسط رسانه‌ها گفت: بروز مشكلاتي در سيستم طبيعي بوده و در تمام دنيا مرسوم است؛ اين در حالي است كه با بروز يك اشكال، اهالي رسانه با بزرگ‌نمايي آن در باره زحمات كارشناسان شركت ارتباطات زيرساخت بي‌انصافي مي‌كنند.

وي افزود: برخي از موارد مشكلاتي در شبكه ايجاد مي‌شود كه مربوط به شركت ارتباطات زيرساخت نيست و حتي ممكن است مودم كاربران دچار مشكل شده باشد.

شاتل به این خوبی.
من سرعت 128 میگیرم
سرعت دانلودم تو روز 300 هست و مینویسه 200 مگ توی 14 دقیقه و توی 14 دقیقه دانلود میشه
شب ها هم از ساعت 1 تا 8 صبح که رایگان از ساعت 3 به بعد نزدیک 250 میشه که همین چند شب پیش 3 گیگ و 400 مگ دانلود کردم از ساعت 3 تا 8 صبح
کجاش بده؟؟؟؟!!!!!
البته یک بدی داره دانلود خیلی زیاد باعث شیر شدن میشه(توی زمان رایگان) ولی اگه زنگ بزنی تحدید کنی درست میشه:دی

شاتل همه پورت ها رو 2 مگ می بنده , محدودیت رو سرویستون اعمال نکنن عملن بیشتر از 220 KB نمیتونید سرعت دانلود بگیرید بعد شما با 128 , 300 kb سرعت دانلود می گیری ؟

اونم قانون policy شاتل هستش و گند کاری های که می کنن نه اینکه دانلود زیاد موجب شیر شدن میشه :|

شما هم که اومدی روی مسر Telia و پینگت هم داغون شد!

وي افزود: برخي از موارد مشكلاتي در شبكه ايجاد مي‌شود كه مربوط به شركت ارتباطات زيرساخت نيست و حتي ممكن است مودم كاربران دچار مشكل شده باشد.

واقعا؟؟؟
مودم کاربران دچار مشکل شده باشد؟ آخه %&%^&^&^&... ! کاربران همشون مثل شما بیسواد و دروغگ. نیستن که بعد از حدود 1 ماه قطعی و اختلال و مشکلات پی در پی هنوز تنونن فرق قطعی مرکز رو با قطعی مودمشون تشخیص ندن! شما این همه رشادت و جسارت رو از کجا میارید که خودتون رو مدام به ** یت می زنید جلوی اینهمه آدم؟؟؟؟؟؟؟

اگه تو که مدیر زیرساخت هستی خبرنداشته باشی که کجای کشور،چه زمانی و چه اختلالاتی بروز کرده که باید در دفترتو گل گرفت!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or