TigerSS
کاربر سایت
حمید جان این اینترنتی که شما دارید می بینید فقط و فقط تویه ایرانه . همین. کشور های دیگه مثل کشور های غرب اروپا اجازه اشتراک گذاری اینترنت بین کاربر ها را ندارند و همین طور چیزی به نام محدودیت دانلود معنی نمیده. ولی برای سرویس های ماهواره ای جریان مثل همین شخص داخل ترکیه می مونه. من فقط تویه آلمان و ایتالیا شرکت هایی دیدم که جریانی شبیه چیزی که شما گفتید داشت! اون هم به کشور هایی مثل ایران (البته فعلا نه خود ایران!) که محدودیت شدید نت دارند سرویس میدن!ای خدا حقارت و بدبختی و ظلم و ستم تا کی ؟تو ...لاگ به نفر از ترکیه پیدا کردم
ازش هر چی بگی پرسیدم : اینترنت سرعتش چطوریه محدودیت داره ؟کیفیت چطوره ؟پینگش چطوره ؟ قیمت چطوره ؟
خلاصه :یارو اینترنت 8 مگابیت داشت با محدودیت 15 گیگ در ماه حالا این محدودیت یعنی چی ؟ یعنی اینکه تا 15 گیگ با سرعت 900 تا 1000 کیلوبایت دانلود میکنه و بعد از اون اتفاقی نمیافته و فقط سرعت میاد رو 200 300 کیلوبایت ! گفتم مشکلی هم پیش اومد گفتش نه فقط پارسال یه دوبار یه دوتا مشکل کوچیک پیش اومد اونم سریع حل کردن ! حالا فیمت چطوره ؟با 35 دلار در ماه (دلار)همچین اینترنتی داشت !پینگ تایمش گفتش با اروپا حوبه و رو 90 هست پایین تر هم میاد و بعضی وقتا تا 100 میره !
نکته اصلی (WTF !) گفتش که سانسور هم نیست !شیلترینگ نداره کلا ! و گفتشم که ایران دیگه شورشو در آورده با این کاراش دیگه خیلی مملکتو اسلامی کرده و اینا اسلام درستش مثل اینجاست که هر کی دلش خواست یا علی هر کی نخواست یا او ! در مورد *****ینگو اینا منظورش بود ...
حالا آیا من باید هنوز هر روز صبح رو با یک ساندیس شروع کنم و بگم جانم فدای فلان و این است حق ما ؟
حالا درک میکنم چرا ملت این همه جرات دارن دست به کارهای اهم اهم میزنن و پای آخر و عاقبتش (Execution) هم هستن ! ما هم اگر این وضع اینطور باشه از فردا نتو میزارم کنار میرم فاز کارای بد ! یکی به گوش مسئولین برسونه ...
راستی اختلالات طرف سر چند دقیق حل شده ولی اینجا کل ایران دچار اختلالات شده و هیچکس هم جوابگو نیست ! مملکته داریم ؟
اگر هم اکنون این پست رو میخونید و جنبشو دارید لایک و اگر ندارید و همینطور که پستو میخوندید ساندیس پرید تو حلقتون و داشتین خفه میشدین این دکمه ریپورت همین پایینه تا نمردین بزنینش خودتونو خلاص کنید !
واقعا برای ایرانی بودنم و ایرانی های عزیز واقعا متاسفم که چرا عاقبت کار ما باید این باشه؟

).به این افتخار کنید که وقتی وارد سرور خارجی هر بازی میشید سریع میفهمن که ایرانی هستید ببینید چقدر خوبه.اینجا ایرانه یعنی........نوشابه.... میدن بهت(جای خالی معلومه چیه)

گریه داره !