بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

7ud0e4cv85jikt1gzy6h.jpg

چند هفتست همینه...قبلش پینگ 120 بود

هم من اینارو میشناسم هم شما پس بیخود اعصابتون رو خورد نکنید وقتی یه مشت .......و ..... تو راس کار هستن اوضاع از این بهتر نمیشهدیگه یه جوورایی به این اوضاع .. می اینترنت عادت کردیم

دوستان این بالا رفتن پینگ مربوط به اینترنت ملی هست.الان بیشتر شرکت ها دارن اینترانت رو راه اندازی میکنن و این یعنی پینگ با سرور های خارجی در بهترین حالت 400 میشه

xw6s0okycfml9ioxyc.jpg

یه سوال . Quality Of Service تو تنضیمات مودم واسه چیه ؟

QOS برای اولویت بندی داده های ارسالی بر اساس انتخاب شما( مثلا داده های ارسالی بازی) استفاده میشه، بر این اساس می تونه در موقعی که چندین برنامه در حال کار هستن اولویت انتقال دیتا رو به برنامه ی مهمتر بده، برنامه های Stream هم این قابلیت می تونه تاثیر مثبت روسون بزاره.

اینم سرویس وایرلس جدیدی که امروز دارم تست می کنم:

23069777137047831047.jpg

QOS برای اولویت بندی داده های ارسالی بر اساس انتخاب شما( مثلا داده های ارسالی بازی) استفاده میشه، بر این اساس می تونه در موقعی که چندین برنامه در حال کار هستن اولویت انتقال دیتا رو به برنامه ی مهمتر بده، برنامه های Stream هم این قابلیت می تونه تاثیر مثبت روسون بزاره.

اینم سرویس وایرلس جدیدی که امروز دارم تست می کنم:

23069777137047831047.jpg

چقدر نوسان داره ... 127 -183 . سیگنال چند میگیری ؟ CCQ چنده ؟ از کدوم شرکت ؟

شاتل همه پورت ها رو 2 مگ می بنده , محدودیت رو سرویستون اعمال نکنن عملن بیشتر از 220 KB نمیتونید سرعت دانلود بگیرید بعد شما با 128 , 300 kb سرعت دانلود می گیری ؟

اونم قانون policy شاتل هستش و گند کاری های که می کنن نه اینکه دانلود زیاد موجب شیر شدن میشه :|
دروغ که نمیخوام بگم یک عکس بگیرم بزارم
با سرعت 200 که 200 مگ توی 14 دقیقه دانلود نمیشه
البته توی شهر های مختلف سرعت متفاوت هست مثلا یکی توی کرج میگفت سرعت شاتل خیلی پایینه ولی من خودم دارم پس عموم داره یکی دیگه هم داره
همشون سرعتاشون بالاست همه هم 128 میگیرن تازه پسر عموم کامپیوترش قدیمیه با LAN وصل نمیشه با USB وصل میشه سرعتش 250 هست من که با LAN وصل میشم ...
تا حالا تا نزدیکای 350 رفته
راستی یادم رفت بگم من اکو دارم
در ضمن همین چند روز پیش شاتل 2 گیگ هدیه داد خیلی خوب بود
------------

توی عید 90 شد بهترین شرکت از نظر خدمات و به خاطر همین 2 گیگ هدیه داد(اون موقع)

فعالش کنم ؟ تاثیری داره تو انلاین بازی کردن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or