دوستان من يه مشكل جديد پيدا كردم ؛
هروقت تلفن زنگ ميخوره گوشي رو كه برميداري اينترنت ديسكانكت ميشه , بعد چند لحظه دوباره وصل ميشه ، بعد كه تلفن رو قطع ميكني دوباره قطع ميشه !
قبلا اينطور نبود ، يه دفعه اين بلا سرش اومده ، كسي از دوستان راه حلي به ذهنش نميرسه ؟
هروقت تلفن زنگ ميخوره گوشي رو كه برميداري اينترنت ديسكانكت ميشه , بعد چند لحظه دوباره وصل ميشه ، بعد كه تلفن رو قطع ميكني دوباره قطع ميشه !
قبلا اينطور نبود ، يه دفعه اين بلا سرش اومده ، كسي از دوستان راه حلي به ذهنش نميرسه ؟
معلوم نیست چه غلطی می کنن !!!! الان اومدن یک فایلی رو دانلود کنم ، یه 10 دقیقه طول کشید که آماده دانلود شه IDM باز شه !!!! بعد که دانلود شروع شده سرعت دانلود 3 کیلو بایت ـه از سرویس 2 میگ ، 3 کیلوبایت سرعت دارم می گیرم دوباره زنگ زدم الان پشتیبانی می گه مشکل سراسر هست به امید خدا درست می شه ولی زمانش معلوم نیست
سلام دوستان
من از پارس آنلاین یک 512 سه ماه گرفتم با ترافیک ماهیانه 30 گیگ سرعتشم خوبه با IDM تا 260 سرعت دانلودشه
میخواستم بعد این 3 ماه یک مگ بگیرم پیشنهاد شما چیه؟البته من اهوازم
ای خدا حقارت و بدبختی و ظلم و ستم تا کی ؟تو ...لاگ به نفر از ترکیه پیدا کردم
ازش هر چی بگی پرسیدم : اینترنت سرعتش چطوریه محدودیت داره ؟کیفیت چطوره ؟پینگش چطوره ؟ قیمت چطوره ؟
خلاصه :یارو اینترنت 8 مگابیت داشت با محدودیت 15 گیگ در ماه حالا این محدودیت یعنی چی ؟ یعنی اینکه تا 15 گیگ با سرعت 900 تا 1000 کیلوبایت دانلود میکنه و بعد از اون اتفاقی نمیافته و فقط سرعت میاد رو 200 300 کیلوبایت ! گفتم مشکلی هم پیش اومد گفتش نه فقط پارسال یه دوبار یه دوتا مشکل کوچیک پیش اومد اونم سریع حل کردن ! حالا فیمت چطوره ؟با 35 دلار در ماه (دلار)همچین اینترنتی داشت !پینگ تایمش گفتش با اروپا حوبه و رو 90 هست پایین تر هم میاد و بعضی وقتا تا 100 میره !
نکته اصلی (WTF !) گفتش که سانسور هم نیست !شیلترینگ نداره کلا ! و گفتشم که ایران دیگه شورشو در آورده با این کاراش دیگه خیلی مملکتو اسلامی کرده و اینا اسلام درستش مثل اینجاست که هر کی دلش خواست یا علی هر کی نخواست یا او ! در مورد *****ینگو اینا منظورش بود ...
حالا آیا من باید هنوز هر روز صبح رو با یک ساندیس شروع کنم و بگم جانم فدای فلان و این است حق ما ؟
حالا درک میکنم چرا ملت این همه جرات دارن دست به کارهای اهم اهم میزنن و پای آخر و عاقبتش (Execution) هم هستن ! ما هم اگر این وضع اینطور باشه از فردا نتو میزارم کنار میرم فاز کارای بد ! یکی به گوش مسئولین برسونه ...
راستی اختلالات طرف سر چند دقیق حل شده ولی اینجا کل ایران دچار اختلالات شده و هیچکس هم جوابگو نیست ! مملکته داریم ؟
اگر هم اکنون این پست رو میخونید و جنبشو دارید لایک و اگر ندارید و همینطور که پستو میخوندید ساندیس پرید تو حلقتون و داشتین خفه میشدین این دکمه ریپورت همین پایینه تا نمردین بزنینش خودتونو خلاص کنید !
كلآ لايزر نسبت به همه ي شركت ها سرويس هاش بهتره! ولي من سرعت دانلودم از 150 ديگه امكان نداره پايين تر بياد. و البته توي ساعتهايي كه خلوت هستش، تا 500 هم بالا ميره.
ای خدا حقارت و بدبختی و ظلم و ستم تا کی ؟تو ...لاگ به نفر از ترکیه پیدا کردم
ازش هر چی بگی پرسیدم : اینترنت سرعتش چطوریه محدودیت داره ؟کیفیت چطوره ؟پینگش چطوره ؟ قیمت چطوره ؟
خلاصه :یارو اینترنت 8 مگابیت داشت با محدودیت 15 گیگ در ماه حالا این محدودیت یعنی چی ؟ یعنی اینکه تا 15 گیگ با سرعت 900 تا 1000 کیلوبایت دانلود میکنه و بعد از اون اتفاقی نمیافته و فقط سرعت میاد رو 200 300 کیلوبایت ! گفتم مشکلی هم پیش اومد گفتش نه فقط پارسال یه دوبار یه دوتا مشکل کوچیک پیش اومد اونم سریع حل کردن ! حالا فیمت چطوره ؟با 35 دلار در ماه (دلار)همچین اینترنتی داشت !پینگ تایمش گفتش با اروپا حوبه و رو 90 هست پایین تر هم میاد و بعضی وقتا تا 100 میره !
نکته اصلی (WTF !) گفتش که سانسور هم نیست !شیلترینگ نداره کلا ! و گفتشم که ایران دیگه شورشو در آورده با این کاراش دیگه خیلی مملکتو اسلامی کرده و اینا اسلام درستش مثل اینجاست که هر کی دلش خواست یا علی هر کی نخواست یا او ! در مورد *****ینگو اینا منظورش بود ...
حالا آیا من باید هنوز هر روز صبح رو با یک ساندیس شروع کنم و بگم جانم فدای فلان و این است حق ما ؟
حالا درک میکنم چرا ملت این همه جرات دارن دست به کارهای اهم اهم میزنن و پای آخر و عاقبتش (Execution) هم هستن ! ما هم اگر این وضع اینطور باشه از فردا نتو میزارم کنار میرم فاز کارای بد ! یکی به گوش مسئولین برسونه ...
راستی اختلالات طرف سر چند دقیق حل شده ولی اینجا کل ایران دچار اختلالات شده و هیچکس هم جوابگو نیست ! مملکته داریم ؟
اگر هم اکنون این پست رو میخونید و جنبشو دارید لایک و اگر ندارید و همینطور که پستو میخوندید ساندیس پرید تو حلقتون و داشتیم خف میشدین این دکمه ریپورت همین پایینه تا نمردین بزنینش خودتونو خلاص کنید !
فرشید جان مثال ترکیه صرفا جهت این بود که هی نگن قیمت اینترنت تو ترکیه فقط ارزون تره و اینا ! ترکیه کلا همه چیزش بهتره و قیمت اینترنتشم چندیدن ده برابر ارزون تره نه 4 5 برابری که صرفا جهت خر کردم ما میگن ! )x
تازه به یارو گفتم بهترین پینگ ما از مسیر تورکتلکام روت میشه پکید یه لحظه گفتش این مال ISP یا شرکت خوبی نیست اسم 2 تا چیزو گفت گفت اینا خوبن که من اصلا تا به حال نشنیده بودم !
سلام دوستان
من از پارس آنلاین یک 512 سه ماه گرفتم با ترافیک ماهیانه 30 گیگ سرعتشم خوبه با IDM تا 260 سرعت دانلودشه
میخواستم بعد این 3 ماه یک مگ بگیرم پیشنهاد شما چیه؟البته من اهوازم
اتفاقا منظورم منم همین بود، این معنیش فقط اینه که می دونیم ولی نمی گیم به دلایلی! عین تمام افشاگریهایی که هر روزه خیلیا حرفش رو می زنن ولی هیچ وقت عملی نمیشه!!
فرشید جان مثال ترکیه صرفا جهت این بود که هی نگن قیمت اینترنت تو ترکیه فقط ارزون تره و اینا ! ترکیه کلا همه چیزش بهتره و قیمت اینترنتشم چندیدن ده برابر ارزون تره نه 4 5 برابری که صرفا جهت خر کردم ما میگن ! )x
تازه به یارو گفتم بهترنی پینگ ما از مسیر تروکتلکام روت میشه پکید یه لحظه گفتش این مال ISP یا شرکت خوبی نیست اسم 2 تا چیزو گفت گفت اینا خوبن که من اصلا تا به حال نشنیده بودم !
خب ترکیه کجا و ما کجا!
توی همین مدت چند سالی که ما داشتیم کار ارزشی می کردیم توی کشور اونا داشتن با سرعت اقتصادشون رو توسعه می دادن در عین حفظ فرهنگ و شریعتشون بدون گرد و خاک و اذیت و آزار و من منم و خودی و نخودی کردن و.... اینا تونستن پیشرفت کنن و قدرت منطقه ای بشن.