بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
من می خواستم وایمکس مبین نت رو بگیرم.اینجا کسی از مبین نت اینترنت میگیره ؟
مودم رو میگه 110 تومن و اشتراک 512 رو ماهی 20 تومن بنظرتون خوبه؟
امکان خرید adsl هم ندارم چون مرکز شهر هستم و شلوغ ..
 
سلام دوستان
من می خواستم وایمکس مبین نت رو بگیرم.اینجا کسی از مبین نت اینترنت میگیره ؟
مودم رو میگه 110 تومن و اشتراک 512 رو ماهی 20 تومن بنظرتون خوبه؟
امکان خرید adsl هم ندارم چون مرکز شهر هستم و شلوغ ..

من که دارم راضی ام . انگار دارن سرویس هاشون رو درست میکنن من زنگ زدم گفت از اول مهر این ها پینگش حداکثر 200 میشه . قطعی و افت سرعت و از این حرف ها تو این یک سال من نداشتم . در کل خوبه . من تعریف لایزر رو هم شنیدم . میگن اون هم خوبه ولی باز یه پرس و جویی بکن .
 
GPRS بیشترین و وایمكس كمترین كاربر اینترنت را در ایران دارد

تلنا:در ابتدای ورود وایمكس به شبكه اینترنت پر سرعت تصور می‌رفت عرصه بر فعالیت سایر راه‌های دسترسی به شبكه اینترنت مانند ADSL،GPRS و حتی up- Dial دچار بحران و محدودیت شوند. اما با گذشت بیش از دو سال (پروانه وایمكس از اسفند 87 اعطا شد) این سرویس با جذب 180 هزار مشترك همچنان كمترین تقاضا را برای دسترسی به اینترنت را از طریق كاربران ایرانی به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار تلنا و بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات در خال حاضر 4 برنده مناقصه واگذاری وایمكس توانسته اند تنها 180 هزار مشترك را در سراسر ایران پوشش دهند. این در حالی است كه در پروانه این شركت‌ها آمده است 9 ماه پس از تاریخ صدور پروانه یعنی تا پایان آذر ماه این شركت‌ها موظفند 80 درصد مراكز را تحت پوشش قرار دهند.
وایمكس- اینترنت پرسرعت بی‌سیم - می‌تواند در كشور پا بگیرد زیرا مخابرات تاكنون توان گسترش صحیح ADSL را نداشته و در برخی از نقاط تهران هم متقاضیان كاربری اینترنت پرسرعت با این موضوع كه پورت‌های آن‌ها جا ندارد مواجهند. این مشكل در اكثر نقاط كشور وجود دارد و وایمكس با توسعه‌ اصولی می‌تواند خلاهای ADSL را پر كند.
مدیر یك شركت اینترنتی در رابطه با عدم موفقیت سرویس وایمكس در ایران می‌گوید:یكی از مهمترین موانع بر سر راه پیشرفت وایمكس كه قرار است توسط برنده‌ها‌ی مزایده آن ارایه شود،‌محدودیت‌ در نوع ارائه‌ آن است.
وی معتقد است: این سرویس‌ در حال حاضر تنها در خانه، دفتر و یا اماكن مشخصی ارائه می‌شود در حالی كه مهم‌ترین ویژگی و مزیت وای‌مكس قابلیت سیار بودن آن است كه موجب می‌شود این فن‌آوری را وارد لپ‌تاپ‌ها، رایانه‌های دستی و در نهایت گوشی‌های تلفن‌های همراه كند .
وی براین عقیده است كه هر كدام از سرویس‌ها باید جایگاه و كارایی خود را داشته باشند و ایجاد محدودیت و مانع تنها باعث ورود فناوری بدون كارایی لازم می‌شود.
این در حالی است كه براساس آمار اعلام شده از سوی "سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت"ضریب نفوذ اینترنت كشور بر اساس كل اتصالات درحال حاضر 11.4 درصد است كه نسبت به سایر راه‌های دسترسی به اینترنت وایمكس كمترین كاربران را به خود اختصاص داده است .
بیشترین كاربران اینترنتی ایران مشتركان GPRS!
براساس آمار بدست آمده از سوی مركز مدیریت توسعه ملی اینترنت كاربران اینترنت در حال حاضر۱۰ میلیون و ۱۲۹ هزار و ۸۶۵ نفر در كشور كاربر اینترنت تلفن همراه هستند.
با وجود آنكه در حال حاضر پنج اپراتور در زمینه تلفن همراه در كشور خدمات ارائه می دهند و در شرایط فعلی آمارموبایل دایری كشور به 53 میلیون خط می رسد كه ضریب نفوذ 72 درصدی را از آن خود كرده است؛رقم ۱۰ میلیون و ۱۲۹ هزار نفر و ۸۶۵ نفر یعنی بیش از ۴۱ درصد كاربران اینترنت شاید نسبت به سایر شیوه ‌های دسترسی به اینترنت از موقعیت بهتری برخوردار باشد اما با توجه به سهولت و وسعت كاربرانی كه امكان دسترسی را دارند خبر چندان خوشایندی از وضعیت GPRS در كشور ندارد.
ADSL تكنولوژی همراه با محدودیت
در حال حاضر اتصال ۱۲۸ كیلوبیت بر ثانیه با ترافیك نامحدود با قیمتی در حدود ۴۰ هزار تومان برای كاربران خانگی ویژگی اینترنت پرسرعت یا همان ADSL معروف است كه در حال حاضر 2 میلیون و 500 هزار كاربر اینترنت پرسرعت در 31 استان كشور را به خود اختصاص داده و به نظر می‌رسد محدودیت سرعت اینترنت پرسرعت،چیزی است كه كاربران ایرانی باید به آن عادت كنند.
در حال حاضراز2 میلیون و 500 هزار كاربر اینترنت پرسرعت، تعداد یك میلیون و 600 هزار مشترك از طریق بخش خصوصی PAP ها پشتیبانی می‌شوند كه از این میزان تا كنون 884 هزار و 370 پورت آن دایر شده است (شركت‌های PAP از سال 83 حدود 7 سال، تا كنون اینترنت پرسرعت در ایران ارایه می‌كنند) و 900 مشترك در طول یكسال اخیر از طریق مخابرات ایران به این شبكه متصل شده‌اند.
به عبارت دیگر از حدود دو میلیون و نیم پورت پرسرعت كه در كشور نصب شده درحال حاضر تنها حدود یك میلیون پورت آن مورد بهره‌برداری قرار می گیرد .
مقاومت كاربران DIAL-UP در مقابل سرعت!
به گزارش تلنا؛DIAL-UP نیز به عنوان یكی از پرسابقه ترین شیوه‌های برقراری ارتباط با شبكه جهانی اینترنت در ایران است كه گمان می‌رفت با ورود فناوری‌های پیشرفته جدید، اندك اندك جای خود را به روش‌های نو و پرسرعت‌تر دهد اما طبق آمار سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت در حال حاضر كاربران و طرفداران این شیوه دسترسی به اینترنت از خود مقاومت نشان داده و از شیوه‌های جدید دسترسی به اینترنت حتی با شعار اینترنت پر سرعت! اینترنت بی ‌سیم!و ....استقبال چندانی نكرده‌اند. بنا بر این گزارش عملا تا پیش از سال ۸۴ اكثر كاربران اینترنتی، اتصال خود را از طریق سیستم تلفنی(Dial-UP) انجام می دادند و این روش، تنها روش دسترسی به اینترنت در كشور بود.
آمار مركز متما ،حاكی است در حال حاضر ۷ میلیون و ۱۶۷ هزار و ۷۱۳ نفر در كشور از طریق تلفن و با كارت اینترنتی (دایل آپ)به شبكه اینترنت متصل می‌شوند.
به نظر می‌رسد یكی از دلایل استقبال مردم در استفاده از Dial-UP به جای اینترنت پرسرعت این است كه تفاوت چندانی در سرعت بین استفاده از DIAL UP و ADSL دیده نمی‏شود چرا كه با وجود سرمایه گذاری فراوان بخش خصوصی در این زمینه و همچنین مزایای بی‌شمار سایر سرویس‌ها نسبت به سرویس Dial UP همچنان كاربران از این سرویس استقبال می كنند.
گزارش از زهره غفار‌ی‌پور
 
http://forum.bazicenter.com/attachment.php?attachmentid=18724&d=1315551835

سلام یه توضیح در مورد این لیست بالا و دستوراتش میدی ؟

سلام.
مسیر یابی ip شما هست که نشون میده ip شما برای رسیده به مقصد که در اینجا 4.2.2.4 هست از چه مسیر هایی عبور میکنه و همچنین پینگ تایم اونهارو هم بدست میاره.
 

مثلا 1مگ هست ! :|

این بهتر شد ولی پینگ بدتر ! !
برگشتي ايران ؟‌

---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:36 PM ارسال شده بود ----------

http://forum.bazicenter.com/attachment.php?attachmentid=18724&d=1315551835

سلام یه توضیح در مورد این لیست بالا و دستوراتش میدی ؟
تو CMD تايپ كن :‌Tracert 4.2.2.4 !
 
SIGNAL جان میشه بپرسی از این شرکت که خدمات VPen میدن یا نه ؟

مرسی

سلام... ببخشید من چند روز نبودم....
چون من مستقیماً با شرکت سر و کار ندارم سعی میکنم با نمایندگی ای که باهاش ارتباط دارم این موضوع را پیگیری کنم. اما نظر شخصی خودم این هست که سرویس V P N شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت در داخل کشور، فقط جهت ایجاد ارتباط امن بین دفاتر سازمان ها و شرکت ها با یکدیگر هست و فکر نمیکنم با شبکه ی بین الملل ارتباط داشته باشه. از طرف دیگه هم فکر میکنم این سرویس در صورت نامحدود بودن بسیار گرون هست، به خاطر اینکه از پهنای باند شرکت استفاده میکنه. (با توجه به اینکه کلاً پهنای باند اینترنت در ایران بسیار گرون هست). ولی به هر حال به زودی این سوال را ازشون میپرسم. (فقط اگه پاسخ ندادم دیگه مطمئن بشید که سرویس V P N شون برای کاربران خانگی قابل ارائه نیست یا اینکه به شبکه ی بین الملل امکان دسترسی ندارند)

=================================================

این هم نتیجه ی تغییر سرویس بنده:

1476043442.png




همون سرویس 128 کیلوبیت بر ثانیه هست اما سرعت واقعی دانلودش تا 1 مگابیت بر ثانیه متغییر هست.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or