بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

20mb رو میدن 80$ تازه اونجا خدمات دیگه هم میدن مثلا من قبلا یادم هست که ایران نبودم tv وcell هم میدادن :d
دست رو دلم نزار که خونه ...... تازه میخوان 100 مگ رو با همین 80$ بدن ..... همیشه اپدیتن مثل ما نیستن که ..... نتی هم که میدن فکر نکنین 20 مگ سرعت 2.5 مگ ثابته ....... بالا تر میدن

این شرکت پیشگامان چطوره ؟ از نظر پینگ و دانلود ؟
تو رو خدا یه سرویس خوب معرفی کنید . واسه تهران می خوام
یه سوال هم اینکه الان این isp ها ضریب اشتراکشون چنده ؟
من مبین نت دارم دیگه حوصلمو سر برده

آخرین ویرایش:
یه سوال!
الان بخاطر این اختلالات نا انتها من تو دلم باید به مخابرات فحش بدم یا زیرساخت؟! :-/

)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x کم کم دارم طعم بازی آنلاین رو فراموش میکنم!

یه سوال!
الان بخاطر این اختلالات نا انتها من تو دلم باید به مخابرات فحش بدم یا زیرساخت؟! :-/

)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x کم کم دارم طعم بازی آنلاین رو فراموش میکنم!
دوست من به خدا من 1 ماهه که طعمشو فراموش کردم !

• Like
Reactions: MiL4D.CoYG
ظرفیت اینترنت بین‌الملل64 STM1 افزایش می‌یابد

با افزودن 64 STM1به ظرفیت اینترنت بین‌الملل، ظرفیت اینترنت بین‌الملل كشور به 291STM1 می‌رسد.
بنا بر این گزارش،ظرفیت اینترنت بین‌الملل در حال حاضر 227 STM1 است كه با برنامه ریزی‌های صورت گرفته از هفته آینده این میزان افزایش عملیاتی و ظرفیت اینترنت بین‌الملل كشور به 291STM1 می‌رسد.
لازم به ذكر است بر اساس برنامه پنجم توسعه دسترسی به پهنای باند باید به 24میلیون پورت برسد كه افزایش ظرفیت اینترنت بین‌الملل و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی از سوی شركت ارتباطات زیرساخت و اتصال به نقاط مختلف كشور در راستای رسیدن به این هدف صورت می‌گیرد.
..........

خب بر طبق این خبر ظرفیت اینترنت بین الملل کنونی کشور 33 گیگابیت هست.
و از هفته آینده این ظرفیت به 42 گیگابیت میرسه.
اما...
تجربه شخصی من نشون داده تمام وعده های افزایش پهنای باند درست در وقت هایی داده میشه که کل کشور دچار افت سرعت (عمدی) هست.
اینها میان بنا به دلایلی در اینترنت اختلال ایجاد میکنن که داد تمام مشترکین و شرکت هارو در میارن و بعد هم وعده میدن که از هفته آینده پهنای باند رو بالا میبریم و با درست شدن اوضاع همه رو راضی میکنن و دهن همه رو میبندن. اما در اصل هیچ افزایش پهنای باندی رخ نداده! تنها وضعیت به حالت ثابق برگشته!

با افزودن 64 STM1به ظرفیت اینترنت بین‌الملل، ظرفیت اینترنت بین‌الملل كشور به 291STM1 می‌رسد.
بنا بر این گزارش،ظرفیت اینترنت بین‌الملل در حال حاضر 227 STM1 است كه با برنامه ریزی‌های صورت گرفته از هفته آینده این میزان افزایش عملیاتی و ظرفیت اینترنت بین‌الملل كشور به 291STM1 می‌رسد.
لازم به ذكر است بر اساس برنامه پنجم توسعه دسترسی به پهنای باند باید به 24میلیون پورت برسد كه افزایش ظرفیت اینترنت بین‌الملل و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی از سوی شركت ارتباطات زیرساخت و اتصال به نقاط مختلف كشور در راستای رسیدن به این هدف صورت می‌گیرد.
..........

خب بر طبق این خبر ظرفیت اینترنت بین الملل کنونی کشور 33 گیگابیت هست.
و از هفته آینده این ظرفیت به 42 گیگابیت میرسه.
اما...
تجربه شخصی من نشون داده تمام وعده های افزایش پهنای باند درست در وقت هایی داده میشه که کل کشور دچار افت سرعت (عمدی) هست.
اینها میان بنا به دلایلی در اینترنت اختلال ایجاد میکنن که داد تمام مشترکین و شرکت هارو در میارن و بعد هم وعده میدن که از هفته آینده پهنای باند رو بالا میبریم و با درست شدن اوضاع همه رو راضی میکنن و دهن همه رو میبندن. اما در اصل هیچ افزایش پهنای باندی رخ نداده! تنها وضعیت به حالت ثابق برگشته!
خدا کنم برای یک بار هم که شده تو زندگیت اشتباه کرده باشی ! :-s! ولی اگر از 33 گیگابیت به 42 گیگابیت برسه که همه چی حله ! پینگا درست میشه ! در یک صورت : که هیچ مشکلی نباشه ! آخه هر کسیساز خودشو میزنه این وسط ! اینا پهنای باند که اضافه میکنن شیر نمیکنن رو ظرفیت فعلی ! میزارن میدن به کاربرای جدید ! اون قبلی ها هم که ترکیده میمونن ! :(

t6eq8ppfanjsdrfszu1q.jpg

خب . دیگه 1 پله دیگه تا رسیدن به هدف آقایون نظام بیشتر نمونده . بولیوی هم از ایران زد بالا !
یک پله دیگر تا رسیدن به سند چشم انداز 20 ساله ...

• Like
Reactions: qozmyox
به سلامتی این خبر و این موفقیت رو به تمام مسئولین محترم ............ که به حق تلاش شبانه روزی در راستای این امر داشتن رو تبریک میگم و انشالله به یاری خداوند و حضرت عج (ص) به زودی بر فراز دره کیفیت و سرعت اینترنت جهانی به تنهایی تکیه خواهیم زد.
انشالله!
:|

تو ایران همچین اینترنتی مگه گیر میاد ؟ خارجی تو ؟ اسم IPS ت چیه ؟
با توجه به سرور و فاصله ایشون دوبی هستن . ای بمیرن !!. تازه اینا الکیه . خیلی زیاد باشه 100 KB/s هست . اینا ترفند میزنن 2-3 ثانیه اول سرعت بالا باشه !

ایشالا با یاری خداوند و دعای خیر مردم به مقام 170 هم میرسیم
در حقیقت ما آخریم !
چون کشور ساحل عاج 1 ISP بیشتر نداره و 24 هزار تست بیشتر نداشته از Speedtest که واسه همون یدونه ISP اونم واسه کشوری مثل ساحل عاج خوبه ( کل ساحل عاج کلا 300 هزار نفر کاربر اینترنت داره )
ولی ایران با 20 ISP در حدود 640 هزار تا تست داشته از Speedtest :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or