بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من هم از اینا میخوام ! :d

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:29 PM ارسال شده بود ----------

باور کن این وایرلسمون اینقدر ماشالله پایداره که باهاش کیف میکنم! :دی پینگش خوبه 150 میزنه اما ثابته دیگه! :دی
پس چت بود تو فیس بوق گفتی 20 سار قطع و وصل شدم تازه به زور وصل شدم ؟

یه چیز بهتون بگم جالب الان داشتم با رفیقم که تو سوئد زندگی میکنه چت میکردم گفتم برو تو این سایت اسپید نت ببینم سرعتت چطوره گفت الان بیرونم رو گوشیم سرعت افتضاحه گفتم نه همینطوری برو حالا بعدا اون پر سرعت رو هم برام بذار خلاصه بعد کلی کل انجار باهاش اینو برام گذاشته
1471336353.png

گفت شرمنده سرعت خیلی کمه
منم واقعا به فکر رفتم با خودم گفتم خاک بر سر من با این مملکتم که این سرعت رو گوشی از به اصطلاح 512 من 10 برابر قویتره

یه چیز بهتون بگم جالب الان داشتم با رفیقم که تو سوئد زندگی میکنه چت میکردم گفتم برو تو این سایت اسپید نت ببینم سرعتت چطوره گفت الان بیرونم رو گوشیم سرعت افتضاحه گفتم نه همینطوری برو حالا بعدا اون پر سرعت رو هم برام بذار خلاصه بعد کلی کل انجار باهاش اینو برام گذاشته
1471336353.png

گفت شرمنده سرعت خیلی کمه
منم واقعا به فکر رفتم با خودم گفتم خاک بر سر من با این مملکتم که این سرعت رو گوشی از به اصطلاح 512 من 10 برابر قویتره
ما همینجوری دلمون خونه اینا رو که میبینم . . .
ازین تستا نزارید آدم افسردگی میگیره. (:|

ما همینجوری دلمون خونه اینا رو که میبینم . . .
ازین تستا نزارید آدم افسردگی میگیره. (:|
تو ایران این رو بین 10 نفر شیر میکنن میدن 70 تومن ! پینگشم 4 برابر این هست ! باو خودتم یه تست میگرفتی بهش نشون میدادی تا از خجالت در بیاد =)) همون تست تو امضاءت رو نشونش میدادی ! =))

دوستان adsl512مخابرات نامحدودش ماهی چنده؟ تو تهران البته.... بعد کسی داره یتجا؟؟؟ راضی هست؟؟؟؟ سرعت دانلودش ثابت می مونه؟؟ چنده سرعت دانلودش؟؟؟ واسه بازی آنلاین بدرد می خوره؟؟؟؟

ماهی 21.200 من دارم تهران نیستم راضی نیستم ولی ناراضی هستم سرعت دانلود اکثرا رو 64 هست وثابت البته نه همیشه واسه بازی خوب نیست پینگ چنگی به دل نمیزنه معمولا بین 300 تا 400 البته بازم میگم جا با جا فرق داره

• Like
Reactions: hitman rocker
همکاری نصف ونیمه زیرساخت،عدم همکاری مخابرات

n00019476-b.jpg

محمدرضا کریمی - مدیرعامل پیشگامان کویر

مدیرعامل شرکت پیشگامان درباره اعمال تخفیف ۲۰ درصد مصوبه رگولاتوری گفت:«۲ مورد ۲۰ درصد است. ۲۰ درصد اول مخصوص شرکت‌های PAP و ۲۰ درصد دوم که برای همه ISDP ها باید اعمال شود.»

محمدرضا کریمی - مدیرعامل شرکت پیشگامان کویر یزد- در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایتنا، با اشاره به تحقق ۲۰ درصد اول فقط از طرف زیرساخت و عدم همکاری مخابرات گفت: «پس از چند ماه دوندگی ۲۰ درصد تخفیف مخصوص PAP ها را توانستیم اعمال نماییم آن هم نه برای تمام پورت‌ها و باندل‌ها بلکه رگولاتوری با شمارش تمام پورت‌ها با اعمال ضریب اشتراک یک به دهی خودشان این تخفیف را اعمال نموده‌اند.»

وی افزود: «تا کنون که با هم صحبت می‌کنیم هیچ وقت نتوانستیم این تخفیف را از شرکت مخابرات بگیریم و صرفاً از شرکت زیرساخت اگر نامه رگولاتوری را داشتیم و پهنای باند را مستقیم از زیر ساخت گرفته بودیم توانستیم ۲۰ درصد تخفیف را بگیریم.»

به گزارش ایتنا، کریمی در مورد ۲۰ درصد تخفیف همه ISDP ها برای شرکت‌های PAP اظهار داشت: «به دلیل قیمت‌گذاری خدمات نهایی که سازمان تنظیم مقررات انجام داده ۲۰ درصد دوم برای تمام شرکت‌ها باید اعمال می‌شد، علاوه بر آن ۲۰ درصد شرکت‌های PAP که این محل مناقشه بین زیرساخت و شرکت‌های PAP بود.»

وی اضافه کرد: «زیرساخت معتقد بود که آن ۲۰ درصد اعمال شده اولیه، ۲۰ درصد دوم را می‌پوشاند و بیش از یک ۲۰ درصد برای شرکت‌های PAP وجود ندارد؛ اما سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد که منظورش ۲۰ درصد دومی بوده که متأسفانه نتوانستیم آن ۲۰ درصد را بگیریم.»

مدیرعامل پیشگامان پیرامون تأثیر اعمال ۲۰ درصد ثانویه توسط زیرساخت و اعمال هر دو ۲۰ درصد توسط مخابرات بر هزینه اینترنت کاربران به خبرنگار ایتنا گفت: «۱۰۰ درصد مؤثر خواهد بود.»

کریمی ادامه داد: «در بازار رقابتی که ۱۱ شرکت PAP با هم رقابت دارند و رقابت واقعی است، اگر تخفیفی در سرویس‌ها داده شود، رقابت ایجاب می‌کند که به کاربر نهایی نیز این تخفیف برسد.»

ماهی 21.200 من دارم تهران نیستم راضی نیستم ولی ناراضی هستم سرعت دانلود اکثرا رو 64 هست وثابت البته نه همیشه واسه بازی خوب نیست پینگ چنگی به دل نمیزنه معمولا بین 300 تا 400 البته بازم میگم جا با جا فرق داره
ای بابا ما دلمون رو به مخابرات خوش کرده بودیما!!!!!
دوستان میشه یه شرکت خوب معرفی کنین... بیشتر واسه دانلود سریال می خوام.... سرعتش 512 یا 256 نامحدود باشه چخ ه بهتر و اگه نبود از 8 گیگ بالاتر باشه!!!! قیمتش ام دیگه فوقش 20000 تومان باشه
مرسی

دوستان این پست ربط زیادی به تاپیک نداره ولی خوبه که بدونید

امروز gmail من هک شد , فکرشو کن اینا چقدر بیکارن که gmail منو هک کردن که همه میل هام یا از کمپانی ها بازیه یا فیس بوک یا مسخره بازی دوستام !!

در نتیجه دیگه با v*p*n کار کنید

مرورگرتونو هم آبدیت کنید

واقعا متاسفم برای چنین افرادی که قد یه گوسفند هم نمیفهمنن و فک میکنن حریم شخصی افراد مثل علف میمونه و باید بجوئن !!

هیچ گونه امنیتی در اینترنت نیست;)

از ترس ین شدن باید خفه بشم :-s !

به نظرم باید جنبه هامون رو ببیرم بالا . همه اینطورین .

نه داداش . به نظرم اشون خود مخابراته !!!!!!!!!! تا جایی که یادمه یکی از ادمین های اصلی سایت هم پینگشون 17 هست . برای اثباتش هم این پینگ رو کرده امضای خودش !!!!

پینگ 17 میدونی یعنی چی !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی بازی انلاین با 64 !!! هم عالی !!!!!!!!!!!

شوخی بود . ولی من موندم چه طوری بعضی ها پینگشون 17 میشه . بعضی ها سرعت 4 مگ دارن و بعضی ها هم میگن 1 گیگ داریم ، بعضی ها هم 10 مگ دارن . مـــــــــــــــــــــا که برای 512 دهنمون سرویس شد . اون وقت این ها اینقدر راحت سرعت بالا میگیرن !!! اخه چه طوری!!؟؟

---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

1471336353.png

گفت شرمنده سرعت خیلی کمه

ای بابا چقدر حرص میخوری تو اخه . صبـــــــــــــــــــــــــر داشته باش . فقط صبـــــــــر و دعا :d

ای بابا ما دلمون رو به مخابرات خوش کرده بودیما!!!!!
دوستان میشه یه شرکت خوب معرفی کنین... بیشتر واسه دانلود سریال می خوام.... سرعتش 512 یا 256 نامحدود باشه چخ ه بهتر و اگه نبود از 8 گیگ بالاتر باشه!!!! قیمتش ام دیگه فوقش 20000 تومان باشه
مرسی

م / ا/ هواره ای بگیر . برای دانلود اگه میخوای .ضمن اینکه میشه با هک اونرو به بیشتر از 20 مگابیت رسوند . خواستی میتونم ادرس هکش رو هم بهت بدم . البته اگه گمش نکرده باشم . طرف میگه هکش تضمین شده هست . خودش هم برات نصب میکنه . برای اثبات حرفش هم تست گذاشته . خودم دیدم که یه فیلم 568 مگابایتی رودر عرض 2 دقیقه !! گرفت !!!!!!!!!

دوستان این پست ربط زیادی به تاپیک نداره ولی خوبه که بدونید

امروز gmail من هک شد , فکرشو کن اینا چقدر بیکارن که gmail منو هک کردن که همه میل هام یا از کمپانی ها بازیه یا فیس بوک یا مسخره بازی دوستام !!

در نتیجه دیگه با v*p*n کار کنید

مرورگرتونو هم آبدیت کنید

واقعا متاسفم برای چنین افرادی که قد یه گوسفند هم نمیفهمنن و فک میکنن حریم شخصی افراد مثل علف میمونه و باید بجوئن !!

هیچ گونه امنیتی در اینترنت نیست;)

ربط هک شما اولا ربطی به این تایپیک نداره .
دوما ربطش به داخل ایران چیه . خوب هک شدی . یعمی از تو ایران هکت کردن . !!!! عجب استدلال منطقی ای !!

به نظرم باید جنبه هامون رو ببیرم بالا . همه اینطورین .

نه داداش . به نظرم اشون خود مخابراته !!!!!!!!!! تا جایی که یادمه یکی از ادمین های اصلی سایت هم پینگشون 17 هست . برای اثباتش هم این پینگ رو کرده امضای خودش !!!!

پینگ 17 میدونی یعنی چی !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی بازی انلاین با 64 !!! هم عالی !!!!!!!!!!!

شوخی بود . ولی من موندم چه طوری بعضی ها پینگشون 17 میشه . بعضی ها سرعت 4 مگ دارن و بعضی ها هم میگن 1 گیگ داریم ، بعضی ها هم 10 مگ دارن . مـــــــــــــــــــــا که برای 512 دهنمون سرویس شد . اون وقت این ها اینقدر راحت سرعت بالا میگیرن !!! اخه چه طوری!!؟؟

برای دوستان دیگه هم میزان آپ استریم توی مودم زیاد شده؟؟؟؟
ولی سرعت همون سرعت قبلی هست!!!!! (سرویس من آرت 5 از شاتل هست)
فکر کنم اینجوری الکی به زیر ساخت میگه سرعت ها رو زیاد کردم با توجه به کاهش قیمت ولی عملا سرعت ها رو افزایش نمیده.(چون الان من ماهی 65 میدم و با این حساب و قانون جدید شاتل باید با این هزینه حداقل خط رو روی 1.5 مگ ببنده و الان اومده و خط رو روی 1664 بسته ولی عملا سرعت در حد 512 هست و شب ها هم حدود 320 !!!!! ولی با این دوباره همون سود قبلی رو میکنه بازم با کلک به نحوه دزدیشون ادامه میدن)

6p2koqr932r19oi7s5c.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or