بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من حاضر بودم سرعت دانلود و آپلودم 0 بود ولی پینگه شما رو داشتم :((
داداش تو امضاء ت فحش نوشتی اینجوری کوچیکش کردی ؟ =))

---------- نوشته در 09:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 PM ارسال شده بود ----------

99ill235gkd1ir0um3s5.png

سرویس 512 وایرلس خورشید نت(کرج)-30 گیگ ترافیک در ماه-ماهیانه 48 تومن.
شب ها سرعتش فضایی میره بالا...
پینگت چجوریه ؟ از طرف ما هم یه سری به MMOHUT.com بزن همه رو دانلود کن ! :d
شبی متوسط 15 گیگ میتونی دانلود کنی ! :dتازه از بوق تیوب هست که باید با چیز پی ان سرعت کمتر بشه !
مچشو گرفتم ! این عکس فیک هست و آقا فقط واسه تبلیغات اومده ! گول نخورید !
yahoo_19.gif

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

هر کس میتونه از داده گستر عصر نوین بگیره ! پینگش 100 هست ! منم که دنبالشم ! سیگنال هم از همینجا داره ! پینگش 90 هست با اروپا وآمریکا ‍!

داداش تو امضاء ت فحش نوشتی اینجوری کوچیکش کردی ؟ =))

---------- نوشته در 09:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 PM ارسال شده بود ----------

پینگت چجوریه ؟ از طرف ما هم یه سری به MMOHUT.com بزن همه رو دانلود کن ! :d
شبی متوسط 15 گیگ میتونی دانلود کنی ! :dتازه از بوق تیوب هست که باید با چیز پی ان سرعت کمتر بشه !
مچشو گرفتم ! این عکس فیک هست و آقا فقط واسه تبلیغات اومده ! گول نخورید ! >:)

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

هر کس میتونه از داده گستر عصر نوین بگیره ! پینگش 100 هست ! منم که دنبالشم ! سیگنال هم از همینجا داره ! پینگش 90 هست با اروپا وآمریکا ‍!
تمضام رو ببین میفهمی :d

اختلال در اينترنت كشور همچنان ادامه دارد

n00019424-b.jpg

طولانی شدن اختلالات اینترنت از روز ششم شهریور تا امروز شرکت‌های اینترنتی را که طرف مستقیم با کاربران اینترنت هستند، برای فرار از پاسخ‌گویی به تماس‌های مکرر مشترکان، ناگزیر به توسل به پیغام صوتی کرده است.

به گزارش ايتنا از فارس، قطعی‌های مقطعی اینترنت کشور که از روز ششم شهریور ماه آغاز شد، علیرغم اینکه گفته شده بود تا شنبه ( ۱۲ شهریورماه) بر طرف خواهد شد؛ اما هم‌اکنون نیز به صورت اختلال‌های جزئی و افت سرعت اینترنت در برخی ساعات ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، این دوره از قطعی‌های گسترده در اینترنت کشور که به افت سرعت حدودا ۷۰ درصدی سرعت منجر شده بود، امروز یک هفتگی خود را پشت سر گذاشته است.

این اختلال‌های چند روزه، شکایت بسیار مشترکان شرکت‌های اینترنتی را به دنبال داشت و شرکت‌ها نیز در پاسخ به این مشترکان معترض دلایل متفاوتی را مطرح می‌‌کردند.

برای مثال یکی از شرکت‌ها که هم اکنون در حوزه ارائه سرویس‌های adsl و wimax فعالیت دارد، علت بروز این مشکل را از سوئیچ‌های شرکت مخابرات عنوان کرده و به مشترکان خود وعده داده که این مشکل تا روز شنبه بر طرف خواهد شد.

بخش پشتیبانی شرکت دیگری که تنها در حوزه خدمات adsl فعالیت دارد، یکی از علت‌ها را افزایش اشتراک می‌داند و به مشترک این طور می‌گوید که در حال حاضر اشتراک وی از ۴ به ۷ افزایش یافته است.

شرکت دیگری که جزو ۳ شرکت پر مشترک کشور قرار دارد، علت این مشکل را متوجه مخابرات می‌داند و می‌گوید: اشکال در سوئیچ‌های شرکت مخابرات، باعث ایجاد مشکلات چند روزه شده است.

از سوی دیگر، شرکت مخابرات، با رد شائبه وجود مشکل در سوییچ‌های شبکه خود، بروز این اتفاقات را ناشی از شبکه شرکت زیرساخت می‌داند.

در نهایت نیز شرکت زیرساخت با اعلام وضعیت عادی در شبکه خود، گفت: شرایط طبیعی است.

با ادامه اختلال‌ها از روز ششم شهریور (یکشنبه) تا روز سه شنبه (۱۱شهریور)، بخش پشتیبانی اغلب شرکت‌های اینترنتی، متفق‌القول دلیل اختلال را از جانب شرکت مخابرات عنوان کردند.

پیگیری مشترکان اینترنت در آخرین روزهای هفته گذشته که با تعطیلات پی در پی مواجه بود، به این پاسخ از سوی شرکت‌ها می‌رسید که در حال حاضر در تعطیلات هستیم و شرکت مخابرات نیز تعطیل است و احتمالا رفع اختلال به شنبه هفته آینده به بعد، موکول خواهد شد.

بنا بر این گزارش، امروز یک شنبه (۱۳ شهریور ۱۳۹۰) اختلال اینترنت هنوز پا بر جا است.

برخی از شرکت‌های اینترنتی، دیگر از پاسخ‌گویی به تماس‌های مکرر مشترکان ناراضی، خسته شده‌اند و از پیغام صوتی استفاده می‌کنند؛ «مشترک گرامی، به علت بروز اختلال در شبکه مخابراتی، تمامی سرویس های اینترنتی دچار اختلال و کندی سرعت است.»

من همین الان اومدم اینجا بگم این مخابرات پس کی میخواد اینترنتمون رو درست کنه
خسته شدم از تایم اوت و پینگ 400 که مطلب مسعود رو دیدم
راستی منبع رو هم میگی؟

من همین الان اومدم اینجا بگم این مخابرات پس کی میخواد اینترنتمون رو درست کنه
خسته شدم از تایم اوت و پینگ 400 که مطلب مسعود رو دیدم
راستی منبع رو هم میگی؟
نه! من درآوردی بود! :دی
http://itna.ir/vdcjxxev.uqeh8zsffu.html
..........

پست اول با بهترین های مرداد ماه آپدیت شد!

از ابتدا تا كنون تنها 10درصد از ایده‌آل برنامه پنجم توسعه محقق شده است

تلنا:در حالی كه برای رسیدن به برنامه پنجم توسعه، نیازمند 24میلیون پورت پرسرعت می‌باشیم(مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت )آمار بدست آمده از شركت مخابرات ایران و شركت‌های pap نشان می دهد تنها 5/2 میلیون پورت پرسرعت در كشور نصب شده كه از این تعداد یك میلیون و 200 هزار پورت آن واگذار شده است.
به گزارش خبرنگار تلنا؛بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه تا پایان سال 94 وزارت ارتباطات مكلف به ایجاد و توسعه شبكه ملی اطلاعات و مراكز داده داخلی امن و پایدار با پهنای باند مناسب شده است كه بنا به گفته مدیر عامل شركت ارتباطات زیر ساخت اگر بخواهیم مطابق برنامه عمل كنیم باید رقم 5/2 میلیون پورت اینترنت پر سرعت را به 24 میلیون برسانیم. به عبارت دیگر در حال حاضر تنها ده درصد از برنامه پنجم محقق شده و برای 90 درصد باقی مانده دولت باید سرمایه گذاری بالایی انجام دهد.
این در حالی است كه خسروی مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت اخیرا اظهار داشته عمل به برنامه پنجم توسعه نیازمند 24میلیون پورت پرسرعت است كه و لازمه عمل به تكالیف برنامه پنجم توسعه نیز حجم عظیم سرمایه گذاری در این بخش است.
خسروی اظهار می‌دارد:باید توسعه زیرساخت ها به حدی انجام شود كه در صورت تحقق اهداف برنامه ،كوچكترین مشكلی از نظرشبكه زیرساخت مخابراتی پیش رو نباشد.
مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت در ادامه می‌گوید:این شركت ازمشاركت بازیگران بخش خصوصی وهمچنن همكاری با بازیگران بین المللی به جز مواردی كه در قانون به عنوان وظایف خاص شركت زیرساخت است،استقبال می كند.
اظهارات مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت در شرایطی مطرح می‌شود كه بخش خصوصی (شركت‌های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت)در میدان رقابت با مخابرات در بدترین شرایط به سر می‌برند تا آنجا كه روزی نیست كه خبری از گلایه شركت‌های PAP در زمینه عدم همكاری مخابرات مخصوصا مخابرات استان‌ها در رسانه‌ها منتشر نشود.
عدم واگذاری لینك اینترانت در مراكز مورد درخواست شركت‌های ندا، عدم ارائه یك برنامه زمان‌بندی معقول و مشخص در پاسخ به درخواست‌ها، عدم وجود سیستم جامع و یكپارچه جهت استعلام و دریافت رانژه برای انجام سیم كشی در مراكز مخابراتی و وصل كردن سیم مسی به ترمینال و پاسخ به آن در استان‌ها از جمله عواملی است كه روند واگذاری پورت های ADSL منصوبه به متقاضیان را از سوی بخش خصوصی كند كرده است.
در همین رابطه شانه ساز زاده رییس هیات مدیره شركت شاتل می‌گوید دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی علیرغم مكاتباتی كه در این رابطه داشته‌ایم تا كنون اقدامی در جهت رفع این مضل نكرده‌ است همچنین بارها برای حل این معضل به سراغ شركت مخابرات ایران رفتیم اما هیچ اقدامی صورت نگرفته و نتیجه‌ای در پی نداشته است.
وی در ادامه افزود:انتظار بخش خصوصی از مسولان آن است كه با پیگیری‌های خود به فرایند چند ماهه این موانع كه باعث خسارت و زیان مالی به شركت‌ها می‌شود به مشكلات یاد شده خاتمه دهد.
شاید به تعبیری تحقق برنامه پنجم توسعه در گرو ایجاد فضای آزاد رقابتی با رویكردی مناسب (كه مهمترین آن نظارت بر عملكرد متولیان چه در بخش خصوصی و چه در بدنه دولت) است تا هم فضای آزاد رقابتی را تامین كند و هم تقسیم بازار برای فعالیت شركت های دیگر این حوزه نیز شكل گیرد و تعیین شود تا رسیدن به آمار 24‌ میلیون پورت پرسرعتی كه دایر و واگذار شده چندان دور از ذهن به نظر نیاید .

http://www.telna.ir/News/11425/Default.aspx

• Like
Reactions: Good Guy Greg
در حالی که ما داریم سر نامحدود بودن 128KB سروکله میزنیم ، کشور انگلستان ( کمپانی SKY) به تمام خطوط خود 1الی 2MB به طور رایگان اضافه کرد ... .

بصورت سفید نوشته : ISP:ARSE ENTEGHAL DADEHA
منم دارم میام همینجا ! تو شیراز داره ! راستی به من گفت بیشتر از 512 بهم نمیدن ! :( بعدشم گفت پینگمون با گوگل 140 هست ! تا هفته دیگه مخابرات ما رو هم راه میندازن ! البته همیا الانم میدن ولی مشکل اداری دارن !

منم دارم میام همینجا ! تو شیراز داره ! راستی به من گفت بیشتر از 512 بهم نمیدن ! :( بعدشم گفت پینگمون با گوگل 140 هست ! تا هفته دیگه مخابرات ما رو هم راه میندازن ! البته همیا الانم میدن ولی مشکل اداری دارن !
شما 1 ماه 1 گیگ 128 بگیر و بعد برو اینترنتی 1 مگ بزار :دی .

شما 1 ماه 1 گیگ 128 بگیر و بعد برو اینترنتی 1 مگ بزار :دی .
منظورت اینه که 128 رو برام 1 مگ میبندن ؟ باو من میخوام اگه نامحدود نشد خهمه جا لااقل دانلود شبانه داشته باشم ! الان روز 330 دانلود شبا هم 130 ! پینگ اوایل 140 ! بعدا 540 فعلا 240 الی 300 ! فایده نداره ! باید عوضش کنم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or