بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آخه این چه وضعیه ؟ تا یکی دو هفته پیش پینگ 150 بود دانلود 300 الان این جوری شده 2 هفتس نتونستم Cod راحت بازی کنم ! رسما Pars Online ر*ده !!!!!

===============================
در مورد اون دوستمون سیگنال نمیخوام بگم داره دروغ میگه ولی دستکاری کردن عکس خیلی راحت هست ببین الان من تست بالا رو چی کردم

آخرین ویرایش:
signal پینگت با سایتای ایرانی چطوریه ؟
فکر می کنم روتینگ isp شما خارج کشور باشه

معمولاً زیر 10 میلی ثانیه هست پینگم با داخل کشور.

در مورد اون دوستمون سیگنال نمیخوام بگم داره دروغ میگه ولی دستکاری کردن عکس خیلی راحت هست ببین الان من تست بالا رو چی کردم

:))

آفرین به شما که اینقدر باهوش هستید و دست مَنو رو کردید! هزار آفرین! :-*
لینک های تست هام را بررسی کنید.:p:d

یکی بود پینگ 0 و 1 داشت با اروپا لینک اسپید تست هم بود . بعد فهمیدیم با یک برنامه این کارو کرده ..... . شما رو هم نمیگم این کار کردین مشکل اسپید تست هست .

لینک های تست هام را بررسی کنید.
کدوم لینک هیچکدوم از عکس هاتون لینک ندارن !
بعد مثلا لینک گذاشتن تو عکس خیلی کار خاصی هست من همین الان واسه اون عکس خودم لینک به speed test گذاشتم
من نمیدونم شاید شما اینترنت از مریخ میگیرید من هرگز باورم نمیشه تو ایران این پینگ باشه
شما رو هم نمیگم این کار کردین مشکل اسپید تست هست .
اسپید تست هیچوقت مشکل نداشته یا تا حالا من ندیدم

یکی بود پینگ 0 و 1 داشت با اروپا لینک اسپید تست هم بود . بعد فهمیدیم با یک برنامه این کارو کرده ..... . شما رو هم نمیگم این کار کردین مشکل اسپید تست هست .

اون کار نرم افزار نبود دوست من ؛ بلکه اون تست هارو دو نفر از افراد خود اون شرکت قرار داده بودند که دسترسی های خاص به شبکه دارند. ضمناً شما مطمئن باشید سایت speedtest.net هیچ مشکلی نداره و معتبرترین سایت اندازه گیری پهنای باند هست در دنیا.

کدوم لینک هیچکدوم از عکس هاتون لینک ندارن !
بعد مثلا لینک گذاشتن تو عکس خیلی کار خاصی هست من همین الان واسه اون عکس خودم لینک به speed test گذاشتم
من نمیدونم شاید شما اینترنت از مریخ میگیرید من هرگز باورم نمیشه تو ایران این پینگ باشه

منظور بنده آدرس تست ها بود که از خود سایت speedtest.net هست. بعد شما یک تست دست کاری شده رو اینجا قرار میدید و روی یک آپلود سنتر اون عکس را آپلود کردید؟!
این آدرس یکی از تست های من در صفحه ی قبل که از خود سایت speedtest.net هست: http://www.speedtest.net/result/1476043442.png

دوست عزیز، این زمان پینگ کاملاً واقعی هست. هر چیزی که شما باور نداری به این معنا نیست که غیر واقعی و جعلی هست.

این آدرس یکی از تست های من در صفحه ی قبل که از خود سایت speedtest.net هست: http://www.speedtest.net/result/1476043442.png

دوست عزیز، این زمان پینگ کاملاً واقعی هست. هر چیزی که شما باور نداری به این معنا نیست که غیر واقعی و جعلی هست.
خب از اول این لینک رو میزاشتی !
ببخشید اشتباه از من بود !

پ.ن : ولی من بازم باورم نمیشه این واسه ایرانه ...:d

• Like
Reactions: Ἁlireza
خودتون انلاین بازی میکنین دیگه . کدوم سروری پینگ 15 گرفتین ؟؟
پینگ 0 و 1 برای خود اون شهر نمیشه تو ایران بشه ؟؟ نهایت پینگی که ما تو خواب تصور میکنیم 60 ه .

اقایون من بین شاتل و پارس انلاین کدوم رو انتخاب کنم
برای دانلود میخوام شبانه
تهران منطقه الغدیر
لطفا راهنمایی کنید
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!!!
پریروز نمایشگاه بودم ] از پارس هم که تو نمایشگاه بود پرسیدم , گفت سرعتمون رو شبا تضمین نمی کنیم که من خودم 90% دانلودهام رو نگه می دارم برا شبا !!!
کمک می کنید ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or