بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرعت دانلود تو اینترنت 512 چند کیلوبایت در ثانیه هستش؟
من میخوام از شرکت داتک تلکام بگیرم چطوره؟

از نظر قانونا که باید 1/8 کنی که می شه 64.
حالا یا شاید مثل بعضی خوش شانسا سرعت بالاتر از این داشته باشی یا مثل من بدبخت پایین تر از این !

1478612878.png

1478614277.png

انفجار کاملا حس میشه.
سرعت هم 0.6 هست و این کاملا فیکه، چون یهو میپرید رو 19 اینا.

ایرنسلو جو گرفته پینگو 200 تا اورده پایین
1478627473.png

---------- نوشته در 01:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها اشتباه شد پینگ در حد تخمه سازی تبریز هم نیست چه برسه به بارسلونا

1478632886.png

خیر سرش 512ه:-o:|

سهراب جان، فعلاً به دلایلی نمیتونم تست تریس قرار بدم، شاید هم دیگه تست تریس نذارم چون تمام IP های مربوط به ارتباط با شبکه ی یک فرد توی تریس مشخص هست و احتمال هک و ... هست، البته در ایران کمتر.

جریان این زمان پینگ با تصور عادی از زمان پینگ که مثلاً برای داخل کشور 0 میلی ثانیه نیست، پس چه طور با سرور استانبول 0 میلی ثانیه هست، تفاوت داره. یک سری مسائل مربوط به شبکه ی خود ISP هست. ضمناً باز هم تکرار میکنم که هیچ گونه جعل یا کار نرم افزرای در میان نیست. من در این زمینه به دلایلی نمیتونم زیاد توضیحات بدم. تا همین جا کافی میدونم.

مرسی از توجهتون.
سلام اقا من طی تماسی که با شرکتتون داشتم اونا خیلی پا فشاری داشتند که پینگ تایم 0 میلی ثانیه ندارند و اصلا تا حالا نداشتند :-o:|
نمیدونم شما این پینگ ها رو از کجا میاری ولی فک کنم پینگ ات جای بحث زیادی داره:|
حداقل به گفته اقا سهراب یه تریس بزار:-o

سلام اقا من طی تماسی که با شرکتتون داشتم اونا خیلی پا فشاری داشتند که پینگ تایم 0 میلی ثانیه ندارند و اصلا تا حالا نداشتند :-o:|
نمیدونم شما این پینگ ها رو از کجا میاری ولی فک کنم پینگ ات جای بحث زیادی داره:|
حداقل به گفته اقا سهراب یه تریس بزار:-o

signal جان عزیز برای اینکه این شک ها برطرف بشه بین بچه ها اگه میشه یه tracert بزارید

تازه ببخشید الان مگه شما سرور های *****ینگ مخابرات را رد نمی کنید همین سرور ها 10 تا 20 میلی ثانیه پینگ رو اضافه می کنه یعنی بعد از مودم شما مستقیم وصل می شی به اون کشور !!!!!!؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S I G N A L
یکی این رو واسه من تفسیر کنه ، من چیزی نمی فهمم:d
تو پینگت 50 تا فقط به خاطر شرکت زیاده الکی !!!
برای من پینگم باشرکت 10 هست
که اگه پینگت با شرکت کمتر بود الان پینگت با 4.2.2.6 حدود 220-230 میشد
یکی دیگه از دلایل بد بودن پینگت روتینگ بد هست !

سیگنال جون سلام ! داداش اگه میتونی یه تریسرت بزار بچه ها از تو کف در بیان ! الگه هم میگی هک میشم یه کم با فوتوشاپی چیزی چند تا ای پی رو محو کن بچه ها دست کاری نکنن ! ولی این تست ها واقعان ماله خودته ؟ از کسه دیگه ای تو خارج نمیگیری ! بابا دمت گرم با پینگ ! :x:x:x:x

سلام
دوستان یه کمک بدید
من نت مهدود میگیرم از پیشگامان
اصلا تعریف نداره
من میخوام شبا سرعت دانلود داشته باشه
کسی ISP نمی شناسه که شبا سرعت واقعی بده
این پیشگامان افتضاح سرعت شباش
ممنون

یکی این رو واسه من تفسیر کنه ، من چیزی نمی فهمم:d

پیشگامان مسابقات fifa pes گذاشته چجوریه؟
انلاین؟
http://040.ir/?com=gameusers

سلام.
دوستان یه سوال داشتم شاید قبل من هم کسی پرسیده باشه.
ای اس پی مناسب(قیمت/سرعت)در ایران با پینگ مناسب برای لایو بازی کردن(با ایکس باکس) چیه؟
مخابرات(256/تهران/پیروزی)دوستانی که دارن راضی هستند؟
یه توضیح کامل اگه میشه.
با تشکر.

ســـــــــــــــلام دوستان .
برای راهنمایی رد مورد سوالتون میتونید به این لینک هم یه سری بزنید : ( اعتبار یادتون نره ها :d )

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48886

د
وستان میتونید برای راهنمایی در مورد افزایش پینگتون به لینک بالا سر بزنید و روش هایی که اونجا گفته شده رو امتحان کنید . به احتمال 99 % پینگتون پاین میاد . همچنین راهنمایی خوبی برای کسایی میخوان انلاین بازی کنن تو اون راهنما وجود داره .

سلام دوستان.
بنده از همه عذرخواهی میکنم که نمیتونم بسیاری از سوالات را پاسخ بدم. گذاشتن تست تریس هم برام امکان پذیر نیست. فقط چیزایی که میتونم پاسخ بدم اینها هستند که: در مورد زمان پینگ 0 ؛ فقط 2 بار تا به حال زمان پینگ 0 داشتم و اکثر زمان ها از 5 میلی ثانیه کمتر نمیشه، البته گاهی هم 2 میلی ثانیه هست...
میدونم که سوالات زیادی به وجود میاد اما قبلاً هم اشاره کردم اون تصوری که شما از زمان پینگ دارید همیشه درست نیست و ممکنه استثنا هایی هم وجود داشته باشه. این استثنا ها منظورم خدای ناکرده جعل یا دست کاری نیست ؛ بلکه یک سری مسائل مربوط به شبکه هست. در پاسخ به اون دوستی که از خود شرکت سوال پرسیدند هم باید عرض کنم که شرکت معمولاً پاسخ تخصصی و دقیق به شما نمیده و مثل یک کاربر معمولی یک پاسخ عادی به شما میده. تازه بستگی هم داره که طرف مقابل شما چه کسی باشه و چه قدر معلومات و اطلاعات داره. در مورد اینکه سرورهای *****ینگ هم در مسیرم هست یا نه هم بله، حتماً هست، چون من در داخل ایران قرار دارم و یک کاربر معمولی هستم و از پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت استفاده میکنم.

بازم معذرت خواهی میکنم که نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم و سوالات بی جواب زیادی ممکنه وجود داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or