خوب من از همه ی دوستان به خاطر اظهار نظر تشکر میکنم. همچنین تشکر میکنم از برخی که ندانسته و بی اطلاع ما را متهم کردند به گذاشتن تست اشتباه و غیر واقعی.
بنده الان توضیحات لازم را میدم و برای شما شفاف سازی میکنم که موضوع از چه قراره و دیگه جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمیمونه:
شما در حال حاضر 3 نوع تست تاخیر (پینگ) معمول میتونید بگیرید:
1- توی محیط پنجره ی CMD یک IP یا آدرس خاص یک سرور که Pingable هم باشه پینگ کنید.
2-توی سایت pingtest.net نسبت به یک سرور خاص زمان پینگتون را اندازه گیری کنید
3- توی سایت speedtest.net زمان پینگتون را توی تست سرعت اینترنتتون مشاهده کنید.
توجه کنید: همه ی زمان های پینگ بدست اومده در این تست ها از فنی و شبکه با یکدیگر فرق دارند ؛ شبیه هم هستند اما یکی نیستند. همچنین توی قسمت سوالات متداول سایت های pingtest.net و speedtest.net در زمینه ی زمان پینگی که اندازه گیری شده توضیحاتی داده شده و گفته هم شده که این زمان پینگ ها با هم فرق دارند اما شبیه هم هستند.
بنده زمان پینگم با 80 - 70 درصد سرورهای دنیا در سایت speedtest.net زیر 100 میلی ثانیه هست اما با بعضی از سرورها پینگ 300 - 200 هم دارم. چه دلیل قانع کننده ای میتونه وجود داشته باشه که معتبرترین و معروف ترین سایت اندازه گیری سرعت اینترنت در دنیا با 90 درصد سرورهاش در کشورهای مختلف زمان پینگ من را اشتباه نشون بده؟!!!! یعنی 80 درصد سرورهای اسپیدتست در کشورهای مختلف دارند اشتباه می کنند در اندازه گیری زمان پینگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! پس چرا با بعضی از سرورها هم زمان پینگ 300 - 200 میلی ثانیه دارم؟؟؟؟!!!!
سرورهای speedtest.net در کشورهای مختلف هیچ مشکلی در اندازه گیری زمان پینگ ندارند و تمام زمان های پینگ 0 ، 5 و ... (تا 130 بالا میره اگه ترافیک ارتباطم زیاد باشه) صحیح هستند ؛ به این دلیل که این زمان پینگ با زمان پینگ توی CMD و ... فرق داره. در واقع روی یک مسیر پهنای باند یا بسته ها توسط فناوری خاصی شتاب داده میشند یا فشرده سازی میشند یا هر دلیل منطقی دیگه. ولی هیچ چیز این وسط اشتباه نیست ؛ دقیقاً هیچ چیز.
پس الان متوجه شدید که این زمان پینگ ها با هم فرق دارند و هیچ چیز این وسط اشتباه نیست. احتمال زیاد خود ISP فناوری ای استفاده میکنه که روی یک مسیر پهنای باند باعث میشه بسته ها فشرده سازی بشند و بعد انتقال پیدا کنند و در نتیجه زمان کاهش پیدا کنه و حسن این کار هم اینه که وب گردی و دانلود با سرعت خیلی زیاد و بدون تاخیر هست.
پینگ بنده بر خلاف سایت speedtest.net توی سایت pingtest.net و نیز توی پنجره ی cmd با سرورهای خارج از کشور در کشورهای اروپایی و آمریکایی تا به حال از 60 میلی ثانیه پایین تر نیومده ولی این دلیل نمیشه که سایت speedtest.net اشتباه میکنه در اندازه گری زمان پینگ. چون همان طور که گفتم زمان پینگ در سایت speedtest.net با زمان پینگ سایت pingtest.net و نیز CMD با یکدیگر دقیقاً و از نظر فنی فرق دارند.
ضمناً اون دوستی که گفتند با سایت speed.io تست بگیر هم این سایت به بنده لینک عکس نمیده و فقط نسخه ی متنی نمایش میده. تازه اگه فرض محال بگیریم که Speedtest.net اشتباه میکنه، این سایت دیگه رسماً تعطیله چون زمان پینگ من را همیشه 0 میلی ثانیه نشون میده!!! . یه دوست دیگه ای هم قبلاً از این سایت تست گذاشته بود که زمان پینگش 0 بود . این سایت پُرِ اشتباه هست.
نتیجه گری کلی از صحبت هام: پینگ بنده توی محیط cmd واقعی هست و با 4.2.2.4 حدود 90 میلی ثانیه هست ؛ اما توی speedtest.net با خیلی از سرورها زیر 100 میلی ثانیه هست و همچنین وب گردی و دانلود من بسیار سریع و بدون تاخیر هست... (من اسم این زمان تاخیر یا پینگ را میزارم زمان پینگ بهینه سازی شده).