بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم یه پینگ از دوستم که تو بلژیک زندگی می کنه (با پاریس گرفته)

1482636941.png

سيگنال نميخواي بگي چيكار كردي پينگت اينجوري شده ؟‌به خدا ما هم آدميم و تو ايران زندگي ميكنيم !‌دلت به حال نميشوزه ؟؟؟‌يه كم دلت بسوزه به حال اين بچه ها و خودم كه تو كف پينگ پايين واسه بازي مونديم !‌بابا اگه راسته به ما هم بگو لااقل چه خبره !‌ISPت تو شيراز هم اينترنت ميده زنگ زدم گفت متوسط پينگ نا با اروپا 150 هست !‌ خودت يه كاري كردي يا ISP شما يه فناوري داره كه پينگت اينجوريه !‌بگو ما هم بدونيم !‌ تو كه تافته جدا بافته نيستي كه پينگت الكي اينجوري باشه !‌خودت يه كاري كردي !‌

---------- نوشته در 06:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

اینم یه پینگ از دوستم که تو بلژیک زندگی می کنه (با پاریس گرفته)

1482636941.png
دوستت با اين سرعت چيكار ميكنه ؟‌دانلود ؟‌بازي ؟ فيلم ؟‌موسيقي ؟‌ !!‌خوب ما هم همينكار رو ميكنيم !‌ولي چرا نبايد گير ما بيشتر از 128 بياد ؟؟؟؟؟

مرسی مسعود جان...

----------------------------------

آقا لطفاً ما را نزنید! :d شرمنده که با این تست ها باعث به وجود اومدن سوالات زیادی برای شما شدم. بنده توی پست قبلیم هر چی که لازم بود را کامل توضیح دادم. اگه بتونم که کمکی به شما بکنم واقعاً این کار را میکنم. من واقعاً کار خاصی انجام نمیدم. برای دوستانی که با پینگ پایین تر از 100 با اروپا در این تست ها شک دارند هم، لطفاً به پست شماره ی 1793 در آدرس تاپیک زیر مراجه کنید که تست یکی دیگه از کاربران هست.:

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=3711&page=120

حالا از این ایشون 63 شده، از من 0 هم میشه! به من چه بابا، نزنیدم! :d

در مورد اون دوستمون که فرمودند شرکت سرویس دهنده ی اینترنت بنده PAP اصلی اون در تهران هست هم باید عرض کنم که خیر اصلاً اینطور نیست و شرکت سرویس دهنده ی اینترنت من یک ISDP مستقل هست و زیر مجموعه ی هیچ کدوم از 13 - 10 PAP نیست و مستقیماً از شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند داره!
در مورد نمایندگی در شهرهای دیگه ی این شرکت هم بله در یکی دو شهر اطراف اصفهان هم نمایندگی داره که نمیدونم. شاید شیراز هم باشه.

در مورد صحبت جناب سهراب هم که اشاره کردند اگه فناوری خاصی باشه قبلاً در خارج امتحان شده هم باید عرض کنم که لزوماً اینطور نیست و ممکنه فناوری بومی خاصی هم در داخل ایران باشه! (جدی میگم!). [ایران توی جنگ 33 روزه ی لبنان در چند سال پیش، تانک های مثلاً ضد گلوله ی مرکاوای اسرائیل را به راحتی چند تاش را زد! - بی ربط ؛ شوخی کردم! :d ببخشید.)

------------------------------

آقا بنده عرض کردم که با همه ی سرورها این زمان پینگ را ندارم. برای اثبات صحبتم، این دو تست را ببینید که دقیقاً پشت سر هم گرفتم الان:

1482679199.png

1482677677.png

--------------------

دیگه باور کردن یا نکردنش با خودتون.

پایان پیام (به قول مسعود جان :d ) و همچنین پایان بحث در این مورد!

شاداب و موفق باشیم.

خب فکر کنم همه چیز روشن شد با گفته های سیگنال.
باور کنید کسی نمیتونه از خونه روی پینگ یه همچنین تاثیری بذاره! هرچی هست از شرکت هست و لاغیر!
فقط سیگنال در مورد اون تانک های مرکاوا که حزب الله (؟!) اونهارو زد باید بگم با RPG29 ساخت روسیه بود نه فناوری ناب ایرانی (؟!!!!!) :دی

مرسی مسعود جان...

----------------------------------

آقا لطفاً ما را نزنید! :d شرمنده که با این تست ها باعث به وجود اومدن سوالات زیادی برای شما شدم. بنده توی پست قبلیم هر چی که لازم بود را کامل توضیح دادم. اگه بتونم که کمکی به شما بکنم واقعاً این کار را میکنم. من واقعاً کار خاصی انجام نمیدم. برای دوستانی که با پینگ پایین تر از 100 با اروپا در این تست ها شک دارند هم، لطفاً به پست شماره ی 1793 در آدرس تاپیک زیر مراجه کنید که تست یکی دیگه از کاربران هست.:

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=3711&page=120

حالا از این ایشون 63 شده، از من 0 هم میشه! به من چه بابا، نزنیدم! :d

در مورد اون دوستمون که فرمودند شرکت سرویس دهنده ی اینترنت بنده PAP اصلی اون در تهران هست هم باید عرض کنم که خیر اصلاً اینطور نیست و شرکت سرویس دهنده ی اینترنت من یک ISDP مستقل هست و زیر مجموعه ی هیچ کدوم از 13 - 10 PAP نیست و مستقیماً از شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند داره!
در مورد نمایندگی در شهرهای دیگه ی این شرکت هم بله در یکی دو شهر اطراف اصفهان هم نمایندگی داره که نمیدونم. شاید شیراز هم باشه.

در مورد صحبت جناب سهراب هم که اشاره کردند اگه فناوری خاصی باشه قبلاً در خارج امتحان شده هم باید عرض کنم که لزوماً اینطور نیست و ممکنه فناوری بومی خاصی هم در داخل ایران باشه! (جدی میگم!). [ایران توی جنگ 33 روزه ی لبنان در چند سال پیش، تانک های مثلاً ضد گلوله ی مرکاوای اسرائیل را به راحتی چند تاش را زد! - بی ربط ؛ شوخی کردم! :d ببخشید.)

------------------------------

آقا بنده عرض کردم که با همه ی سرورها این زمان پینگ را ندارم. برای اثبات صحبتم، این دو تست را ببینید که دقیقاً پشت سر هم گرفتم الان:

1482679199.png

1482677677.png

--------------------

دیگه باور کردن یا نکردنش با خودتون.

پایان پیام (به قول مسعود جان :d ) و همچنین پایان بحث در این مورد!

شاداب و موفق باشیم.

سیگنال به زار پایان بحث با جواب این سوال تموم بشه . :
حداقل اسم اون فناوری رو بگو ؟؟
یا بگو که ما هم میتونیم به این پینگ ها برای بازی انلاین برسیم یا نه ؟؟ بعدش با چی ؟؟ نرم افزاری یا سخت افزاری ؟؟
اسم اینها رو بگو تا تمام این بحث ها تموم بشه برای همیشه .

کوفت همتون بشه این پینگا از مسعود گرفته تا سیگنال:d
ما اینجا داریم با پینگ دست وپنجه نرم میکنیم شما اونجا دارید باش حال میکنید

باور کن ماله من توی 5 ساعت فقط اینجوریه! ساعت 11 سر بزن دوباره یه تریس میذارم مقایسه کن!

باور کن ماله من توی 5 ساعت فقط اینجوریه! ساعت 11 سر بزن دوباره یه تریس میذارم مقایسه کن!
اقا مسعود دم شما گرم که حداقل وقتی میگی پینگم 100 یا 110 هستش برای اثبات حرفت tracertمیزاری ولی این جناب signal همچیشون مخفی کاریه و باحرف میگه پینگ 4.2.2.4من 90 رد میشه اگه به حرفه پس مال من 50 رد میشه .
اخر کلامم هم با این اقا اینه که جناب یا پینگ نذار یا اگه میزاری باید اثباتش کنی اون هم با تریس انقدر هم بهونه حک شدن نیار چون این کار محال ممکنه شما که انقدر به این امر اعتقاد داری اگه میتونی پینگ اقا مسعود رو حک کن مطمئنا نمیتونی پس دنبال یه بهونه دیگه بگرد.
عزیز اگه ناراحت شدی شرمنده ولی من بطور کامل با پشتیبان شرکتتون صحبت کردم و قانع شدم که این پینگ ها که شما میزاری مال اون شرکت نیست پس اگه میخوای جواب منو بدی فقط با tracertبده (خوبه شما یه یوزر اون شرکت بیشتر نیستی که انقدر مسائل امنیتی رو واسه گذاشتن tracertرعایت میکنی پس خود شرکت دیگه باید چی کار کنه)
حداقل با pingtestیاspeed isoتست بزار خواهشن انقدر هم بهونه نیار

آخرین ویرایش:
سیگنال به زار پایان بحث با جواب این سوال تموم بشه . :
حداقل اسم اون فناوری رو بگو ؟؟
یا بگو که ما هم میتونیم به این پینگ ها برای بازی انلاین برسیم یا نه ؟؟ بعدش با چی ؟؟ نرم افزاری یا سخت افزاری ؟؟
اسم اینها رو بگو تا تمام این بحث ها تموم بشه برای همیشه .

اقا مسعود دم شما گرم که حداقل وقتی میگی پینگم 100 یا 110 هستش برای اثبات حرفت tracertمیزاری ولی این جناب signal همچیشون مخفی کاریه و باحرف میگه پینگ 4.2.2.4من 90 رد میشه اگه به حرفه پس مال من 50 رد میشه .
اخر کلامم هم با این اقا اینه که جناب یا پینگ نذار یا اگه میزاری باید اثباتش کنی اون هم با تریس انقدر هم بهونه حک شدن نیار چون این کار محال ممکنه شما که انقدر به این امر اعتقاد داری اگه میتونی پینگ اقا مسعود رو حک کن مطمئنا نمیتونی پس دنبال یه بهونه دیگه بگرد.
عزیز اگه ناراحت شدی شرمنده ولی من بطور کامل با پشتیبان شرکتتون صحبت کردم وقانع شدم که این پینگ ها که شما میزاری مال اون شرکت نیست پس اگه میخوای جواب منو بدی فقط با tracertبده (خوب شما یه یوزر اون شرکت بیشتر نیستی که انقدر مسائل امنیتی رو واسه گذاشتن tracertرعایت میکنی پس خود شرکت دیگه باید چی کار کنه)
حداقل با pingtestیاspeed isoتست بزار خواهشن انقدر هم بهونه نیار

جواب این 2 تا رو بده سیگنال . اگر زحمتی هم برات نیست لطف کن بدون طفره رفتن و ... جواب بده .

این هم tracert از بهترین پینگ تاریخ اینترنتی خودم!!
ip ها هم مشخصه هرکی دوست داشت بیاد هک کنه! یا علی! :biggrin1:

مسعود IP دومی که رد میشه شبیه IP هست که من تو دانشگاه زاهدان گرفتم . این .IP دوستم از دانشگاه زاهدان : 80.191.173.117 . جلل خالق از زاهدان رد میشه ؟ :دی . اونجا پینگ اکثر موقع ها 220 هست و تا حالا 100 اینا نشده . با سرور داخلی 80 میده ولی سرعت دانلود شبا 1.5mbyte/s هست
بعد که رفتم واجب شد یک دست بازی چیزی بزنیم با این پینگ :دی .

سیگنال جان شما Xfire چیزی دارین که ؟؟ سرور مثلا COD4 رو ببینین کدوم یکی 5 میده ؟؟ خودتون بازی میکنین از 60 تا حالا پایین تر اومده ؟؟

توجه کردین دیگه کسایی که از پارس نت می گیرن تو سایت نیستن ؟ :دی
انقدر DNS هاش داغون شده که نمی شه باهاش پست داد
الانم با شاتل دارم پست می دم وگرنه با پارس صفحه لود کنه شاهکار کرده :دی

توجه کردین دیگه کسایی که از پارس نت می گیرن تو سایت نیستن ؟ :دی
انقدر DNS هاش داغون شده که نمی شه باهاش پست داد
الانم با شاتل دارم پست می دم وگرنه با پارس صفحه لود کنه شاهکار کرده :دی

چی چی نت ؟؟؟؟؟؟

تا به حال اسم این isp رو ندیدم !! مسعود هم که پست تمام isp ها رو گذاشت بازم اینو توش ندیدم !!!

میگم دوستان فکر کنم از عمد این روتینگ های شبکه های مخابراتی رو طوری چیدن که مثلا منی که تهرانم برای اتصالم باید از زاهدان / اصفهان / شیراز / و ... بگذره دیتام و بعد برسه به تهران و تازه تو تهران از تمام روتینگ ها بگذره و بیاد تو مخابرات منطقه و .....

یا اینکه زیر ساخت اهمون اونقدر خرابه که اینطوری میشه . که البته این دومی فکر کنم اشتباه هست ( وگرنه پینگ بعضی ها 0 نمیشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) .

البته اگه از این اقا زاده ها هم باشن پینگتون خیلی میاد پایین :d . خطی بهت میدن که حتی کارمندای خودشون هم ندارن !!
من داشتم با شاتل صحبت میکردم ، طرف میگفت خطی که به ما دادن هم همون خط شماست با این تفائت که 10 مگه و نامحدوده !!!!

لامصب ها خطوط ویژه هاشون دیگه چیه !!! ادم بره پورت هاشو هک کنه :d

میگم بچه ها کسی تو دانشگاه تهارن درس نمیخونه ؟؟؟؟ هر کی اونجاست یا دوستی اونجا داره بگه از کافی نت دانشگاه یه پینگ بذاره اینجا ، ببینیم اونجا وضعش چه طوره !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or