بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینقدر گفتین خوزستان درست بشو نیست فلانه بیساره پینگم الان با یاهو 145 شده خواهشن یکم بیشتر بگین بیاد زیر 100 >:)
یادش بخیر یه زمانی رو اسمونا سیر میکردیم 700 800 >:)>:)

1401737315.png

1401735476.png

http://www.speedtest.net/result/1401922391.png

1401922391.png

http://www.pingtest.net/result/44176857.png

سلام . خط من 512 هست سرعت و پینگ و ارسال و دریافتم خوبه به نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟

اما ومقع دانلود تا 70 هم میره .

isp من شاتله . در ضمن شب هم رو 65 ثابته . خوبه یا نه عوضش کنم isp ر و ؟؟

با سرور های اروپایی مثل المان و فرانسه تست بگیرید

اینم از ما :d 256 پارس آنلاین , فعلا که خوب بوده و هر روز با آنلاین روزمون رو شب میکنیم:d خدا کنه خراب نشه , پینگ هم خوبه اما دیروز تا 130 هم رفت و عالی بود :)

1402319072.png

دوستان پینگ من با وی پی ان با 4.2.2.4 کمتر میشه ! نصف میشه در وقاع ! معلومه سرورش ماله ایران و اطلاع...ات هست :دی اما خب بازم برام جالبه چطور نصف شده !

آخرین ویرایش:
این لست قیمت ADSL مخابرات در کل کشور :
قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب STM1 ‌ به شركت‌هاي مخابرات استاني و شركت‌هاي داراي مجوز PAP‌ تحويل مي‌شود صرفاً جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL به ميزان 20% كاهش مي‌يابد يعني قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك STM1‌ كه در حال حاضر 000/000/486 ريال است به 000/100/375 ريال كاهش مي‌يابد.
بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL‌ براساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 بر اساس جدول زير تصويب شد:‌
حداكثر ضريب اشتراك 10​
پهناي باند​
59200 ريال​
64 كيلوبيت بر ثانيه​
99200 ريال​
128 كيلوبيت بر ثانيه​
125600 ريال​
256 كيلوبيت بر ثانيه​
204800 ريال​
512 كيلوبيت بر ثانيه​
383200 ريال​
1024 كيلوبيت بر ثانيه​
745600 ريال​
2048 كيلوبيت بر ثانيه

همگی نامحدود !!!!

هم‌چنين در اين خصوص شرايط و ضوابط زير نيز به تصويب رسيد:‌

• هزينه مودم و راه‌اندازي آن بعهده مشترك خواهد بود.
  • بابت راه‌اندازي سرويس نيز نبايد هزينه‌اي از مشتركين دريافت شود.
  • شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راه‌اندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورتجلسه اقدام كنند.
  • شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نرم‌افزار لازم براي اندازه‌گيري لحظه‌اي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.

ضمناً‌ كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات توصيه نمود كه به منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركت‌هاي PAP‌ و رعايت منافع طرفين، خدمات مذكور را ارائه نمايد. بديهي است در صورت عدم مشاركت،‌ شركت‌هاي PAP‌ مي‌توانند سرويس‌ مربوطه را حداكثر تا سقف 20%‌ بالاتر از اين تعرفه‌هاي مصوب ارائه نمايند. همچنين شركت‌هاي PAP‌ مي‌بايستي كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفه‌هاي مصوب فوق اصلاح نمايند.
همچنين روابط عمومي سازمان اعلام نمود كليه مشتريان در صورت داشتن هرگونه شكايت درخصوص تعرفه‌هاي خارج چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفت‌گانه گزارش نمايند.

خب من امروز رفتم مخابرات ADSL بگیرم (استان فارس \ شبراز ) گفت باید بری از ISP هایی که اینترنت ارئه میدن بگیری ! گفتم مگه مخابرات ADSL نمیده ؟ گفت چرا ! گفتم کو ؟ گفت برو از آسیاتک بگیر (من الان آسیاتک دارم و یک ماهی میشه) ! نگو آسیاتک تحت قرارداد با مخابرات استان فارس هست ! لیست قیمت بالا هم بوق بود !

من 512 دارم 10 گیگ 80 تا (در بهترین حالت) دانلود میکنم پینگ 4.2.2.4 420 هست !!! 35000 تومن در ماه !!!! مخابرات کجا این کجا !!!!

چونکه دست آسیاتک افتاده این بلا سرش اومده !!!
من باید تو خواب 512 نامحدود ماهی 20000 تومن ببینم تازه مخابرات پینکشم خیلی خوبه !!! :((:-s#:-s)x:(
من چیکار کنم ؟ آخه این آسیاتک نه سرعت داره نه پینگ ! والا اگه بازم این خوب بود ما حرفی نداشتیم ! اینترنت مخابرات رو میگیرن محدود میکنن ! سرعتشو کم میکنن و گرونش میکنن نمیدونم از 30 تا سرور هم ردش میکنن واسه همین کارا که پینگشم زیاد میشه ! اگه من یه کاره ای بودم نسل همه ی این دزد ها رو منقرض میکردم !

آخرین ویرایش:
Fu*k شاتل و رفقا .
بیا یه خاکی بر سر کنیم یه اینترنت خوب پیدا کنیم باو مردم از دست این نت آشغال ! فقط صبانت خوبه که اونم شبانش از 3 تا 7 هست سرعتشم افتضاح ولی من 1 MB داشتم از صبا 230 تا دانلود میکرد پینگشم عالی بود !
باید یه کاری کرد ! من فردا میرم دم مخابرات ولی عصر برای اعتراض خودمو دار میزنم !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or