بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها برای یه دونه از رفیقم یه شرکت درست حسابی و خوب می خوام !! یه 3 4 تایی اگه میشه معرفی کنید !! خودم یه چند تایی رو می شناسم ولی نمی دونم کدومو بهش پیشنهاد بدم !! اگه شما ها هم بگین تصمیمو می گم کدومو معرفی کنم :d
برا خودم که آسیاتک هستش !! ولی در ازش راضی نیستم !! 512ـم ولی سرعت دانلودم دور و ور 150 هستش !!:|

بچه ها برای یه دونه از رفیقم یه شرکت درست حسابی و خوب می خوام !! یه 3 4 تایی اگه میشه معرفی کنید !! خودم یه چند تایی رو می شناسم ولی نمی دونم کدومو بهش پیشنهاد بدم !! اگه شما ها هم بگین تصمیمو می گم کدومو معرفی کنم :d
برا خودم که آسیاتک هستش !! ولی در ازش راضی نیستم !! 512ـم ولی سرعت دانلودم دور و ور 150 هستش !!:|

پارس آنلاين خوب است به دوست پيشنهاد كن ضرر نمي كند

یا خدا:(
الان 1 ما و خورده ای هست که پینگای ما شبو روز رو 600 هست)x
سرور ایرانی که نمیتونیم بریم خارجی هم .... .میرم پیش این نمایندگی میگه از اصفهان خرابه.ما هم بوشهری هستیم:((
کل بوشهر الان پینگش خرابه کسی هم نیست جواب مارو بده:|
میگه تا 1 ماه دیگه پارس آنلاین میاد.پینگش خوبه؟

یا خدا:(
الان 1 ما و خورده ای هست که پینگای ما شبو روز رو 600 هست)x
سرور ایرانی که نمیتونیم بریم خارجی هم .... .میرم پیش این نمایندگی میگه از اصفهان خرابه.ما هم بوشهری هستیم:((
کل بوشهر الان پینگش خرابه کسی هم نیست جواب مارو بده:|
میگه تا 1 ماه دیگه پارس آنلاین میاد.پینگش خوبه؟

پارس انلاین قط سرعت دانلودش خوبه
پینگش متوسطه

1401543431.png

علیرضا ما نمردیم و دیدیم اومدی زیرم :d>:)

• Like
Reactions: Ἁlireza
512 هست بعد سرعت دانلودت روی 150 بعد ناراضی هستی؟تروخدا یه ذره شکر کن پسر من 128 دارم سرعت دانلودم 60 میخوام 512 کنم شاید بشه 100 بعد تو ناراضی =))

512 هست بعد سرعت دانلودت روی 150 بعد ناراضی هستی؟تروخدا یه ذره شکر کن پسر من 128 دارم سرعت دانلودم 60 میخوام 512 کنم شاید بشه 100 بعد تو ناراضی =))
آره باو !!:d همین این پارس آنلاین خداییش خیلی سرعت دانلودش خوبه !! برا بقیه برو بچ 512ـیی سرعت دانلودشون چنده !!؟؟

پارس آنلاین دارا قدرش رو بدونن ! :( من ماهی 60 تومن میدادم سرعت دانلود 233 ، پینگ خوب ( نه عالی) محدودیت دانلود 30گیگ ( تقریبا نا محدود) ، بعد اسباب کشی اینجا پُرتاش پُره نمیدن ! :(

پارس آنلاین دارا قدرش رو بدونن ! :( من ماهی 60 تومن میدادم سرعت دانلود 233 ، پینگ خوب ( نه عالی) محدودیت دانلود 30گیگ ( تقریبا نا محدود) ، بعد اسباب کشی اینجا پُرتاش پُره نمیدن ! :(
بابا 60 تومن برای همچین سرویسی خیلی خیلی زیاده الان من با 21 تومن نامحدود 512 دارم و سرعت دانلودم روی 230-240 ثابت هست، پینگش هم یا خوبه یا متوسطه امیدوارم انقدر ازش تعریف میکنم دو روز بعد خراب نشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or