بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شاتل الان از نظر من یکی از بدترین isp ها ایرانه . کیفیت خیلی پایینه. چه سرعت چه پینگ که دیگه ...

اگر کسی میتونه حتما از شاتل بره حتی به سمت مخابرات

بیا یه خاکی بر سر کنیم یه اینترنت خوب پیدا کنیم باو مردم از دست این نت آشغال ! فقط صبانت خوبه که اونم شبانش از 3 تا 7 هست سرعتشم افتضاح ولی من 1 MB داشتم از صبا 230 تا دانلود میکرد پینگشم عالی بود !
باید یه کاری کرد ! من فردا میرم دم مخابرات ولی عصر برای اعتراض خودمو دار میزنم !!!!!
من که صبانت دارم زیاد راضی نیستم بیشتر به خاطر پینگش گرفتم اونم که هر ثانیش یه جوره .....قبلا خوب بود ولی الان روز به روز داره بدتر میشه

من که صبانت دارم زیاد راضی نیستم بیشتر به خاطر پینگش گرفتم اونم که هر ثانیش یه جوره .....قبلا خوب بود ولی الان روز به روز داره بدتر میشه
تو ایران همشون دارن گند میزنن ! فک کنم دیگه پهنای باند تموم کردن ! نه بخاطر اینکه کاربر زیاده بلکه به ما به هزار بد بختی1یه 512 میدن اونم قیمت فضائی و کیفیت افتضاح ! ولی یارو پارتی داره 2 مگ نامحدود میگیره ماهی 30 تومن پینگشم 100 - 150 ! (قصد توهین به شخصی رو ندارم و مسعود منظوم تو نیستی:d) !!! اونوقت ما هم اینیم ! شبا واسه 1.5 الی 2 گیگ دانلود رایگان باید بیگاری بکشیم ! خدا لعنت باعث و بانی این بدبختی هارو !

دیشب پارس ترکوند سرعت زیر ۱۳۰ نمیومد ولی بیشتر اوقات مشکل داره زنگ زدم میگه تو منطقه شما بیش از حد فروختیم برا همین سرعت واقعی نمیده!

سلام

سلام به برو بچ : این پینگ منه : سرعت 512 شاتل سرور : یکیش رم ایتالیا و اون یکی هم خاور میانه هست :
خوبه یا بده ؟؟؟ اصلا میانگین پینگ با 512 باید رو چند باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
44221978.png

1403246231.png

44222279.png

1403254439.png

یه توضیحی میدین که این c / f / d / e و و.... یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به برو بچ : این پینگ منه : سرعت 512 شاتل سرور : یکیش رم ایتالیا و اون یکی هم خاور میانه هست :
خوبه یا بده ؟؟؟ اصلا میانگین پینگ با 512 باید رو چند باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
44221978.png

1403246231.png

44222279.png

1403254439.png

یه توضیحی میدین که این c / f / d / e و و.... یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی بده . پینگ ربطی به سرعت شما نداره . اون ها هم کیفیت internet شما نسبت به ایران هست . هرچی به A نزدیک تر باشه بهتره

خیلی بده . پینگ ربطی به سرعت شما نداره . اون ها هم کیفیت internet شما نسبت به ایران هست . هرچی به A نزدیک تر باشه بهتره

واقعا پینگ هیچ ربطی به سرعت نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس کار پینگ چیه ؟؟؟؟ یه مثال سهده ی خفن بزن ماهم بفهمیم .

من که پینگم اینطوریه زنگ زدم شاتل گفت به خاطر پکت های مخابرات منطقه هست !! یعنی چی اینی که گفت ؟؟؟؟

من که پینگم اینطوریه زنگ زدم شاتل گفت به خاطر پکت های مخابرات منطقه هست !! یعنی چی اینی که گفت ؟؟؟؟

دوست عزیز علامت سوال یدونه هم بذاری ما متوجه میشیم جملتون سوالی هست ...

نخیر فقط به سرعت upload کمی ربط داره .
پینگ بیشتر برای بازی انلاین هست و در کار های دیگه هم مثل باز کردن سریع صفحات هم نقش داره .
اون چرت گفته ولی منظورش این بوده که خط های مخابرات مشکل داره در فرستادن بسته ها یا همون packet

مشکل از مخابرات نیست شاتل توی بعضی منطقه ها فجیع مشکل پیدا کرده و خودشونم نمیدونن چرا .دارن مشکل یابی میکنن 1 ماه اینا وایسی درست میشه.

دوست عزیز علامت سوال یدونه هم بذاری ما متوجه میشیم جملتون سوالی هست ...

نخیر فقط به سرعت upload کمی ربط داره .
پینگ بیشتر برای بازی انلاین هست و در کار های دیگه هم مثل باز کردن سریع صفحات هم نقش داره .
اون چرت گفته ولی منظورش این بوده که خط های مخابرات مشکل داره در فرستادن بسته ها یا همون packet

از توضیحت ممنونم . یه چیزهایی فهمیدیم .
حالا راهی هم برای اینکه این پینک واقعا بیاد پایین هست ؟

پینگ من این چند روزه خیلی خوب شده 512-شاتل

تو کدوم منطقه ای ؟

98734294195107746186.png

مشکل از مخابرات نیست شاتل توی بعضی منطقه ها فجیع مشکل پیدا کرده و خودشونم نمیدونن چرا .دارن مشکل یابی میکنن 1 ماه اینا وایسی درست میشه.

اینی که میگی رو مطمئنی ؟ واقعا مشکل پیدا کرده ؟ بابا من روز اول که گرفتم رو 250 بود ثابت . پینگ سرور خودشون هم روی 50 بود . الان اینطوری شده . حالا این منطقه هایی که میگی رو نمیدونی شامل منطقه 14 میشه یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or