دوستم داره سرعت دانلودش فیکس 30 هست !بچـــه ها اینجا کسی از مخابـــرات 256 نامحــدود داره؟
اگه آره میانگین دانلود چند ـه؟
نه هیچ کدوم نه 4.2.2.1 نه 4.2.2.2 نه 4.2.2.3 نه 4.2.2.4 نه 4.2.2.5 نه 4.2.2.6 برای یاهو نیست !! یه سرور DNS Public جدا هستنه گفتم 4.2.2.1 دیگه کجاست؟ اونم یاهو؟!
حالا جالبه یارو ورداشته بود گفته بود مشهد بهترین اینترنت ایران رو داره و شهر شماره 1 الکترونیک میکنمیش میخوایم 10 برابر کنیم سرعتو و از این حرفانه گفتم 4.2.2.1 دیگه کجاست؟ اونم یاهو؟!
هرچند تو اصفهان پینگ خوبه همونقدر توی مشهد خرابه!![]()

سلام.درود به بروبچ BC :
من پینگم با اینترنت 1 mb حدود 260 270 دیگه بترکونه 250 ست.
زنگ زدم ای اس پی گفت یه پرینت اسکرین از پینگت بگیر بره ما ایمیل کن.
از بچه های اهل فن میخواستم راهنمایی کنن که چطور میتونم اطلاعات واضح و دقیق از پینگم دربیارم و براشون بفرستم.
منم آسیا تک هستم چیکار کنم پینکه منم خوب کنن ؟درود به بروبچ BC :
من پینگم با اینترنت 1 mb حدود 260 270 دیگه بترکونه 250 ست.
زنگ زدم ای اس پی گفت یه پرینت اسکرین از پینگت بگیر بره ما ایمیل کن.
از بچه های اهل فن میخواستم راهنمایی کنن که چطور میتونم اطلاعات واضح و دقیق از پینگم دربیارم و براشون بفرستم.
ای اس پی = اسیاتک
![]()
مسعود چرا بن شد؟

خب اینجا شهرستانه، خیلی جالب بود طرف گفت بالای 256 فقط به دانشجوها و مراکز دولتی میدیم منم همه کارامو کردم و رفتم و بهش گفتم یادم رفته کارت دانشجویی بیارم اونم گفت هروقت تونستی بیار تا الان هم اصلا براش نبردم.شما چطوری این سرعت رو از مخابرات گرفتید؟
من کلی گریه و زاری کردم تا بهم 256kbps دادن.
ماهی 21 تومن، راستش کنترلش رو دیگه نمیدونم ولی انقدر مشترک زیاده که فکر نکنم بخوان بشینن دونه دونه کنترل کنن. تا قبل از اینکه این مخابرات بیاد 512 با سرعت دانلود 60 و 4 گیگ محدودیت رو ماهی 16 تومن میدادم، الان بعد از مدت ها دارم یه نفس راحت میکشم!هزینه اشتراکتون با مخابرات با همین سرعت ماهیانه چند در میاد ؟
از همه مهمتر ، یه وقتی کنترل نمی شین تو چه سایتایی میرین ؟! ( چون زیر نظر سپاه هست دارم میگم )
ممنون![]()