بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها من زیاد در این زمینه اطلاعات ندارم. به نظرتون این تستی که گرفتم خوبه:
d3bba7425e7c.jpg

خوبه;)

• Like
Reactions: Saeed Gamer
بچه ها من زیاد در این زمینه اطلاعات ندارم. به نظرتون این تستی که گرفتم خوبه:
d3bba7425e7c.jpg

تو این تست اگه اشتباه نکنم متوسط ping رو زده 192 ولی چطوریه که مثلا تو black ops حداقل ping من 250 س؟؟؟ البته بیشتر مواقع دور و ور 300 میچرخه!!!!

آقا من قراردادم 2 روز دیگه با آسیاتک تموم میشه.به نظرتون بین گزینه های زیر کدوم رو واسه ماه بعد انتخاب کنم؟
1- پارس آنلاین
2- لایزر
3- سپنتا
4- عصر انتقال داده
5- داتک
6- صبا
در ضمن غرب تهران مرکز شهید فرد اسدیم.
بیشتر هم میخوام پینگش با ایرانیا خوب باشه مخصوصا تو Garena (چون تیم Dota تشکیل دادیم برای تمرین Garena لازمه )

چرا از آسیاتک میخوام برم؟

چون ساعت 3 بعد از ظهر به بعد باید به WEB بسنده کنم چون علاوه بر اینکه پینگ میره بالا Time Out شدید میگیره تا حدی که بعضی مواقع Drop میشه.زنگ زدم یارو میگه ترافیک مرکزتون بالاست پهنای باند مرکزتون باید زیاد کنیم.قول 1 ماه داد الان 2 ماه خوب تر نشده بدتر هم شده.زنگ زدم ایندفعه میگه نمیشه که برای شما پهنای باند بخریم.بلا نسبت انقدر نفهمه که درک نمیکنه بقیه صداشون در نمیاد یا اصلا نمیفهمن ولی واسه اونا هم همچین مشکلی هست.
در کل آسیاتک خوبه ولی تو تهران مثل اینکه وضعینش هر روز اسفناک تر میشه :(

آقا من قراردادم 2 روز دیگه با آسیاتک تموم میشه.به نظرتون بین گزینه های زیر کدوم رو واسه ماه بعد انتخاب کنم؟
1- پارس آنلاین
2- لایزر
3- سپنتا
4- عصر انتقال داده
5- داتک
6- صبا
در ضمن غرب تهران مرکز شهید فرد اسدیم.
بیشتر هم میخوام پینگش با ایرانیا خوب باشه مخصوصا تو Garena (چون تیم Dota تشکیل دادیم برای تمرین Garena لازمه )

چرا از آسیاتک میخوام برم؟

چون ساعت 3 بعد از ظهر به بعد باید به WEB بسنده کنم چون علاوه بر اینکه پینگ میره بالا Time Out شدید میگیره تا حدی که بعضی مواقع Drop میشه.زنگ زدم یارو میگه ترافیک مرکزتون بالاست پهنای باند مرکزتون باید زیاد کنیم.قول 1 ماه داد الان 2 ماه خوب تر نشده بدتر هم شده.زنگ زدم ایندفعه میگه نمیشه که برای شما پهنای باند بخریم.بلا نسبت انقدر نفهمه که درک نمیکنه بقیه صداشون در نمیاد یا اصلا نمیفهمن ولی واسه اونا هم همچین مشکلی هست.
در کل آسیاتک خوبه ولی تو تهران مثل اینکه وضعینش هر روز اسفناک تر میشه :(
به نظر من 6- صبا
چون speedش رو 160 هست (دانلود)
پینگشم بسته به مکانت با نیویورک 200 هست!
از ساعت 3 شب تا هفت صبح هم میتونی با سرعت 160 دانلود رایگان کنی!

خوب برای مثلا cod بازی کردن چه پینگی لازمه؟

تا 150 عاليه و لذت ميبري از بازي...>:d<
150تا 250 يكم اذيت ميشي ولي بازم قابل تحمله....:|
250تا به بعد خول ميشي به مرز جنون ميرسي يهو از عصبانبت Exit game ميكني ...ميگي گور باباي همشون..;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or