بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رئيس سازمان تنظيم مقررات گفت: با تفويض اختيار تعيين نرخ خدمات ترانزيت بين‌الملل به شركت زيرساخت، اين شركت قصد فروش اينترنت به مشتركين داخل كشور را ندارد، پس اين تفويض اختيار، تاثيري روي نرخ اينترنت داخل كشور، مردم و اپراتورهاي داخل نخواهد داشت.
محمد‌ كرم‌پور، در خصوص تفويض اختيار كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات به شركت ارتباطات زير ساخت، به منظور تعيين تعرفه خدمات ترانزيت ارتباطات در سطح بين‌الملل اظهار داشت: اين تفويض اختيار به مشتريان شركت زير ساخت ارتباطي ندارد، زيرا اين ارتباطات با اپراتورهاي خارج از كشور است و براي مثال اينترنت را در مرز تركيه تحويل مي‌گيرد و در مرز پاكستان تحويل مي‌دهد و فقط مسير را در اختيار مي‌گذارد.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه داد. اين ارتباط مطلقاً ارتباطي به داخل كشور ندارد كه بخواهد روي قيمت مشتريان شركت زير ساخت تاثيرگذار باشد.
رئيس‌ سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصريح كرد: اين اختيار براي اين به شركت ارتباطات زير ساخت تفويض شده كه اين شركت دست باز‌تري براي انعقاد قرار داد خريد اينترنت به قيمت پايين داشته باشد.
وي گفت: البته تفويض اختيار، دليل سلب اختيار نيست؛ بلكه اين اختيار براي كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات است.
كرم‌پور ادامه داد: ما گفته‌ايم كه زير ساخت اين كار را انجام دهد و اگر ديديم خطا مي‌كند، اختيار آن را قطع مي‌كنيم و نظارت ما نيز كماكان پا برجا است.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تأكيد كرد: به علت اينكه براساس اين تفويض اختيار، شركت زير ساخت قصد فروش به مشترك داخل كشور را ندارد، پس تاثيري روي نرخ اينترنت داخل كشور، مردم و اپراتورهاي داخل نخواهد داشت.
وي گفت: اين اقدام، تنها براي كشور درآمد دارد و مسائل ديگر را تحت الشعاع قرار نمي‌دهد.
رئيس رگولاتوري گفت: ترانزيت بين‌الملل اصولاً وارد داخل نمي‌شود كه شركت زير ساخت بخواهد گران بفروشد يا ارزان بفروشد.
كرم‌پور خاطر نشان كرد: كار بسيار خوبي شده و بسيار براي كشور ارزش دارد.
چندي قبل خبري روي خروجي سايت رسمي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قرار گرفت كه بر اساس آن، كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، اختيار تعيين تعرفه ارايه خدمات ترانزيت ارتباطات در سطح بين الملل را به شركت ارتباطات زيرساخت واگذار كرده است.

.............

واقعا جالبه! اینترنت رو از مرز ترکیه ارزون میگیرن و تمام کشور رو طی میکنه و ارزون هم در مرز پاکستان تحویل میدن! اما همینو وقتی میخوان بدن به 80 میلیون سیاه بخت ایرانی میگن قیمت گرونه چون گرون تحویل میگیرم! ای تو روحتون با این بیحاییتون! خجالت واقعا چیز خوبیه! انشاالله به زودی به درک میرن..

سلام عزیز.
سرویس نامحدود سرعت واقعی دارن! با 256 فکر نکنم بتونید بیشتر از 32 کیلوبایت دانلود کنید.
تایید میشه حرف مسعود عزیز
نامحدودش حدود 32 تا میده
محدود تا 150 هم میره

واقعا جالبه! اینترنت رو از مرز ترکیه ارزون میگیرن و تمام کشور رو طی میکنه و ارزون هم در مرز پاکستان تحویل میدن! اما همینو وقتی میخوان بدن به 80 میلیون سیاه بخت ایرانی میگن قیمت گرونه چون گرون تحویل میگیرم! ای تو روحتون با این بیحاییتون! خجالت واقعا چیز خوبیه! انشاالله به زودی به درک میرن..
حق 80 میلیون سیب زمینی بیشتر نیس!
از عربا یاد بگیریم!

شما چطوری این سرعت رو از مخابرات گرفتید؟
من کلی گریه و زاری کردم تا بهم 256kbps دادن.
یا یک مدرک دکتری تا 1 مگ هم میدن . فقط باید مدرک رو ببری نشون بدی .

گفتم تو پینگ کم نمیارم . تو اصفهان فکر کنم من با این پینگ تکم
m199ubk6adxuq0p2suzt.jpg

512 نامحدود - مخابرات
برعکس همه ISP ها سرعتش توی شب خیلی بهتر از روزه.

هزینه اشتراکتون با مخابرات با همین سرعت ماهیانه چند در میاد ؟
از همه مهمتر ، یه وقتی کنترل نمی شین تو چه سایتایی میرین ؟! ( چون زیر نظر سپاه هست دارم میگم )

ممنون :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or