بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هیچ کس از پارس آنلاین نگیره که آشغال به تمام معناست
پینگم شده 500 تا 700
میخوام بندازمش دور بخوره تو سرشون
کلاه بردارن
سرعت دانلود رایگانش با 1 مگ میشه 40-50 با 512 میشه 30 با 128 که دیال آپ میشه میشه 5 !!!!!!!!

1390837971.png

دو روز پینگ ما خراب شده:(
rc2942q097h35s083k06.jpg

f00pjw6pqhtm0px5w8t.jpg

گریم در اومد :( شما ها چقدر پینگتون خوبه... من 128 صبانت دارم - مشهد اینم پینگ ما ....
nnus9ovkuunzue73g4yc.jpg

منم پینگ خوب میخوام....:(

داداش چند بار مودمت رو خاموش و روشن کن و هر دفعه پینگ بگیر اینقدر اینکار رو ادامه بده تا پینگت
بهتر بشه البته بیش از 5 بار توصیه نمیشه این روش برای من جواب میده همین الان پینگم 300 بود
این کار رو کردم شد 200 !

امیدوارم برای تو هم جواب بده ;)

هیچ کس از پارس آنلاین نگیره که آشغال به تمام معناست
پینگم شده 500 تا 700
میخوام بندازمش دور بخوره تو سرشون
کلاه بردارن
سرعت دانلود رایگانش با 1 مگ میشه 40-50 با 512 میشه 30 با 128 که دیال آپ میشه میشه 5 !!!!!!!!
من که 128 چه ساعت رایگان چه غیر رایگان سرعت دانلودم فیکس 150 kb/s هست

فکر کنم بهترین isp های دنیا رو هلندی ها داشته باشن چون از سرور های خارجی حد اکثر پینگی که دارن 20 هست!

100% موافقم

یکی از دوستام که هلندیه اون به سرور هلند 20 میگیره به المان 23-24 میگیره ،به انگلیس 30 میگیره بعد جالبه خیلی از انگلیسی ها خودشون پینگ 30 به uk ندارند

دوستان کسی میدونه چجوری نویز خط رو می گیرن ؟ من از صبح تا 1 شب سرعت و پینگم خیلی خوبه اما دانلود شبانه که میرسه هر 10 دقیقه قطع میشه و حتما باید مودم رو رستارت کنم . به پشتیبانی پارس آنلاین زنگ زدم میگه نویز خط دارین وگرنه از همه لحاظ وضعیت درسته و باید یجوری نویز خط رو از بین ببرین :( این مشکل 1 ماه ـه ( اواخر خرداد ) برام پیش اومده و نمیزاره از شبانه حتی 1 کیلوبایت استفاده کنیم :d

احمد عزیز مثل سگ دروغ میگن!
اگر نویز داشتین 24 ساعته بود نه فقط ساعات رایگان...
از اسپلیتر استفاده کنید.
...

بچـــه ها اینجا کسی از مخابـــرات 256 نامحــدود داره؟
اگه آره میانگین دانلود چند ـه؟
سلام عزیز.
سرویس نامحدود سرعت واقعی دارن! با 256 فکر نکنم بتونید بیشتر از 32 کیلوبایت دانلود کنید.

• Like
Reactions: Amino-Danger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or