نه فکر کنم این دوستمون منظورش اکانت های هک شده باشه! وگرنه قیمت اکانت ها بسیار بالا و چرته! اصلا به درد نمیخوره!
کجای تهرانی ؟ اسم مرکز مخابراتی ؟
isp alireza : rasane.com
همه ی منطقه 3 رو پوشش فک نکنم بده ! باید زنگ بزنی !من تهران بودم مسعود..کی گقتم اصفهان..
خدا رو شکر منطقه 3 ام.
بعد یه سوال..میخوام ببینم وقتی داری سایت باز میکنی پینگ تایمت میره بالا یا نه.
مسعود اگه تونستی منو استیم اد کن اونجا چند تا سوال ازت بپرسم.
Hootan174
هوتن جان ادت کردم.من تهران بودم مسعود..کی گقتم اصفهان..
خدا رو شکر منطقه 3 ام.
بعد یه سوال..میخوام ببینم وقتی داری سایت باز میکنی پینگ تایمت میره بالا یا نه.
مسعود اگه تونستی منو استیم اد کن اونجا چند تا سوال ازت بپرسم.
Hootan174
منظورت دانلود آفلاین هت؟
اگه منظورت اونه که آره رو فرکانس های s2 تا 8 مگ هم میره سرعت ولی شما نقشی نداری و فایل هایی که بقیه دانلود میکنن رو میگیری!
اگه منظورت اکانت های هک شده هست که بله:d
دیشتون هم باید سمت جهتی که واسه آفلاین مناسبه تنظیم باشه مثلا Nss6 یا یوتل 3
به نظر من خوبه دوستانی که عشق دانلودن و سرعتوشون پایینه برنه تو گرو های دانلود آفلاین عضو بشن با هزینه ناچیز مثلا ماهی 3 تومن بعدش میتونید درخواست دانلود بدید و بسته به فرکانس و جهت سرعتی بین 1 مگ تا 10 مگ میگیرین
البته اگه همینجوری هم به برنامه ای مث اسکای گرابر فرکانس آفلاین بدی خیلی چیزایی مفتی میتونی دانلود کنی:d
کلا تو این نوع دانلود حق انتخاب زیادی ندارید!...
هوتن جان ادت کردم.
صفحه باز کردن پینگ رو بالا نمیبره چون همه پهنای باندتو اشغال نمبکنه اما دانلود کردن چرا! تاثیر میذاره!
ابن شرکت رسانه هم پینگش با آذربایجان و اینها فوق العادست اما برای اروپا در حد همون 160 170 هست! برای بتل هم میتونی ازش توی بازی 170 180 تا بگیری که خودت میدونی فوق العادست!
ولی کاش اصفهان بودی! اونجا یه چندتا شرکت هست با خود اروپا 50 60 میزنن!![]()
منظورتون ساعته؟ 1 تا 6 رایگان هست.
ترافیک رایگان نمیده مثلا امسال کل 13 روز عید مجانی بود ترافیک ! داشت میترکید !نه مثلا تو ایام عید کل ماه رایگان هست
می خواستم ببینم بقیه روزا چطوره ؟
ممنون.