بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من تهران بودم مسعود..کی گقتم اصفهان..:D
خدا رو شکر منطقه 3 ام.
بعد یه سوال..میخوام ببینم وقتی داری سایت باز میکنی پینگ تایمت میره بالا یا نه.
مسعود اگه تونستی منو استیم اد کن اونجا چند تا سوال ازت بپرسم.
Hootan174

آسیاتک 1mb غرب تهران مرکز شهید فرد اسدی

uip2sajky1q3foeiqf5s.jpg

دوباره IP با 188 شروع شده (در حالی که آسیاتک با 79 شروع میشه)
رفتم IP Location آی پی زدم دیدم واسه یه شرکت ایرانی دیگست به اسم
ARIAN RASANEH PARS
کسی اطلاعی از این شرکت داره که آسیاتک پهنای باند ازش خریده؟
پینگم تو 4.2.2.4 بهتر از حالت عادیه ولی تو Speedtest با اروپا زیاد خوب نیست
حالا نمیدونم مودم ریست کنم یا نه:-/

خدا رو شکر منطقه 3 ام.
Hootan174
همه ی منطقه 3 رو پوشش فک نکنم بده ! باید زنگ بزنی !
22088057

خدا رو شکر منطقه 3 ام.
Hootan174
هوتن جان ادت کردم.
صفحه باز کردن پینگ رو بالا نمیبره چون همه پهنای باندتو اشغال نمبکنه اما دانلود کردن چرا! تاثیر میذاره!
ابن شرکت رسانه هم پینگش با آذربایجان و اینها فوق العادست اما برای اروپا در حد همون 160 170 هست! برای بتل هم میتونی ازش توی بازی 170 180 تا بگیری که خودت میدونی فوق العادست!

ولی کاش اصفهان بودی! اونجا یه چندتا شرکت هست با خود اروپا 50 60 میزنن! :دی

منظورت دانلود آفلاین هت؟
اگه منظورت اونه که آره رو فرکانس های s2 تا 8 مگ هم میره سرعت ولی شما نقشی نداری و فایل هایی که بقیه دانلود میکنن رو میگیری!
اگه منظورت اکانت های هک شده هست که بله:d
دیشتون هم باید سمت جهتی که واسه آفلاین مناسبه تنظیم باشه مثلا Nss6 یا یوتل 3
به نظر من خوبه دوستانی که عشق دانلودن و سرعتوشون پایینه برنه تو گرو های دانلود آفلاین عضو بشن با هزینه ناچیز مثلا ماهی 3 تومن بعدش میتونید درخواست دانلود بدید و بسته به فرکانس و جهت سرعتی بین 1 مگ تا 10 مگ میگیرین
البته اگه همینجوری هم به برنامه ای مث اسکای گرابر فرکانس آفلاین بدی خیلی چیزایی مفتی میتونی دانلود کنی:d
کلا تو این نوع دانلود حق انتخاب زیادی ندارید!...

بعضی ها هستن (مثل یکی از رفیقای خودم) همه چیزو دانلود میکنن
خوب منم میگیرم دیگه
مثلا بهش میگم فلان فایلو بگیر
اون میگیره
منم میگیرم
افتاد؟؟

هوتن جان ادت کردم.
صفحه باز کردن پینگ رو بالا نمیبره چون همه پهنای باندتو اشغال نمبکنه اما دانلود کردن چرا! تاثیر میذاره!
ابن شرکت رسانه هم پینگش با آذربایجان و اینها فوق العادست اما برای اروپا در حد همون 160 170 هست! برای بتل هم میتونی ازش توی بازی 170 180 تا بگیری که خودت میدونی فوق العادست!

ولی کاش اصفهان بودی! اونجا یه چندتا شرکت هست با خود اروپا 50 60 میزنن! :دی

دلیل اینکه پینگش بده با اروپا فقط و فقط کیفیت پایین(ترافیک زیاد و ... ) دکل هایی که دارند هست و دیدم بچه ها تست گذاشته بودن(علیرضا فکر کنم) که پینگش با خود دکل 50-60 بود که همین توی پینگ نهایی شما با سرور تاثیر میذاره . پهنای باندی که این شرکت داره با پهنای باندی که شرکتی که من ازش دارم کاملا مشابه هست ( چون trace هارو مقایسه کردم و فهمیدم) اما پینگ من به اروپا بین 90تا140 هست اما این دوستان150تا250
دلیلشم همون نوسانات هست . اون پینگی هم که میگی به اذربایجان خوبه براشون ، اگر 20 بار تست بذارند ، هر دفعه نتیجش فرق میکنه . دلیلشم اینه وقتی این کشور رو پینگ میکنند ، مثلا میزنه 30-60-55-90-120 و بعد ما میانگین اینهارو میبینیم و فکر میکنیم خوبه در صورتی که باید خیلی بهتر باشه . این شرکت از نظر من چون سرعت های بالا رو همینطوری بی اساس میده ، پینگش نوسان داره. اگر سرعت هارو درست و متناسب با پهنای باند و ظرفیتی که دارند میدادند ، بی شک یکی از بهترین شرکت های ایران میشدند .
این صفحه بازکردن هم اگر سرویستون ضعیف باشه و یک سایت نسبتا سنگین رو باز کنید پینگتون کاملا میپره . مثل من که 512 دارم و اینطوری میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or