بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه پیشنهاد بهت میکنم که بری سرویستو عوض کنی چون دارن کلاه برداری میکنن ازت.
من با ماهی 60 تومن که به پارس میدم 512 گرفتم که سرعت دانلودم 250 هست. یعنی برام 2 mb بستن. حالا تو فرض کن 2mb ازشون بگیری برات چند مگ میبندن:)

دوسته عزیز تو شهر ما فقط 3 تا شرکت ماکس نت و همارا و شاتل هست .

دوست عزیز شرکت این دوستمون ماکسنت هست و به مشترکین تبریزی حال وافری میده!
تمام سرویس های نامحدود این شرکت دوبرابر بسته شدن! یعتی با 128 نامحدود 32 کیلو سرعت میگیری و با 256 تا 60 کیلو نامحدود! این از این!
جدیدا هم سرویس های vip و دیسکاوری راه انداخته که سرعتشون تا 4 مگ هست!
البته به همون اندازه که توی تبریز حال میده 10 برابر اون دارن از آذربایجان غربی دزدی میکنه و سرعت هاش دقیقا یک سوم تبریز هست! خودم در حال شکایت به سازمان تنظیم مقررات از این شرکت هستم.

خوده دختره تو دفتر ماکس نت تو مرند بهم نشون داد که با سرعت 128 داشت 45 کیلوبایت تو ثانیه دانلود میکرد . بهم گفت که 2 مگ حتما با 350 میره و ....

لطفا نتیجه این شکایت رو به ما هم خبر بده .

یه سوال : میشه سرویس رو پس داد ؟

سلام بچه ها

چرا همه نمیرید مثل بنده حقیر یه کارت dvb بخرید و به صورت رایگان با سرعت 1 تا 2 مگ دانلود کنید؟؟

راجع به جمع کردن دیش های ماهواره هم اگه شانس بیارید مثل من میان دیش خونه همسایتون رو جمع میکنن ولی مال شمارو جمع نمیکنند:)

پس فقط شانس لازم دارید و کارت dvb تا به راحتی با سرعت بالا و رایگان دانلود کنید
آخه فقط دانلود که نیست ! ما ( منو مسعود و بیشتر بچه ها) آنلاین بازی میکنیم ! و پینگ برامون خیلی مهمه !

سلام بچه ها

چرا همه نمیرید مثل بنده حقیر یه کارت dvb بخرید و به صورت رایگان با سرعت 1 تا 2 مگ دانلود کنید؟؟

راجع به جمع کردن دیش های ماهواره هم اگه شانس بیارید مثل من میان دیش خونه همسایتون رو جمع میکنن ولی مال شمارو جمع نمیکنند:)

مگه مجانی هم میشه ؟؟ اگه میشه اموزش :x . من هم DVB دارم هم رو W3A .
مثلا الان سرعت دانلود من 1 مگ در ثانیست چقدر میشه ؟ مرسییییییییییییییییی .
ما رو که نمیگردن (بچه های بالا )

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها

رایگان ؟
چه جوری اونوقت ؟

36ngpu8at6tkawitpt3v.jpg

سلام بچه ها

یعنی چی رایگان یکم توضیح بده کلا چقدر خرج داره فقط پینگت میدونم افتضاحه!!
ولی غیر قانونی هست بگیرنت به جرم جاسوسی (دهنتو ..دیگه اره اره!!!!)

دوستان ، خیلی هارو دیدم تست هاشون رو میذارند اما هیچ اسمی از شرکت و سرویسی که دارند نمیارند . صرفا اون تست هایی که مثلا برای پینگ میذارید ، تا اینکه اسم شرکت رو نگید و منطقه ای که هستید (+سرویس)، هیچ فایده نداره
یگ نکته دیگه هم لطفا با سرور های عربی تست نگیرید ، چون نه قرار هست تو سرور های عربی بازی کنیم و نه سایتی رو از اون کشور ها ببینیم

• Like
Reactions: Persian-Masoud
سلام بچه ها.
لطفا اگه میشه جواب ه منو بدین.
من الان از لایزر سرویس میگیرم و تازگی خیلی خراب شده.
میخواستم یه ISP خوب بهم معرفی کنین که فقط از نظر پینگ تایم خوب باشه.سرعت دانلود اصلا برام مهم نیست.
من تو تهران ام.
علی رضا میخواستم ببینم از کجا سرویس میگیری و اگه میشه سایت ISP تو بده.

سلام بچه ها.
لطفا اگه میشه جواب ه منو بدین.
من الان از لایزر سرویس میگیرم و تازگی خیلی خراب شده.
میخواستم یه ISP خوب بهم معرفی کنین که فقط از نظر پینگ تایم خوب باشه.سرعت دانلود اصلا برام مهم نیست.
من تو تهران ام.
علی رضا میخواستم ببینم از کجا سرویس میگیری و اگه میشه سایت ISP تو بده.

کجای تهرانی ؟ اسم مرکز مخابراتی ؟

isp alireza : rasane.com

هوتن مگه تو اصفهان نبودی؟ :-/
برای بتل 3 میخوای دیگه؟ این رسانه توی تهران خوب جواب داده! اما فقط توی مناطق 1 تا 3 هست! درضمن وایرلس هم هست!
...............
سرعت دانلود من با وایرلسم توی ساعات رایگان! (البته ماله من نامحدوده ولی این ساعات شلوغ میشه دیگه :دی)

407zcwpbzr1ajrr6aapj.png

http://www.irupload.ir/images/407zcwpbzr1ajrr6aapj.png

آخرین ویرایش:
من اگه گوشی بخرم چه جوری میتونم به اینترنت پر سرعت وصلش کنم ؟ اگه مودمم رو وایرلس بگیرم میشه ؟
یا باید خطم هم وایرلس باشه ؟
من الان پارس آنلاین دارم
حالا بگید چه کار باید کرد ؟
بعد میشه هر جای کشور که بری ازش استفاده کرد ؟ یا محدودیت مکانی داره ؟
ممنون

من اگه گوشی بخرم چه جوری میتونم به اینترنت پر سرعت وصلش کنم ؟ اگه مودمم رو وایرلس بگیرم میشه ؟
یا باید خطم هم وایرلس باشه ؟
من الان پارس آنلاین دارم
حالا بگید چه کار باید کرد ؟
بعد میشه هر جای کشور که بری ازش استفاده کرد ؟ یا محدودیت مکانی داره ؟
ممنون
آرمان شما الان adsl دارین و فقط باید یه مودم بخرین که قابلیت وایفای داشته باشه! تمام!
قیمتشون هم از 40 تومن هست به بالا! من خودم tplink-w8901g دارم عالیه! فکر کنم 45 تومن خریدمش!
...........
البته وقتی چندتا فایل رو باهم میزنم سرعت میره بالاتر! :دی

z6uzxc2dq54ezcl4qxp1.png

http://www.irupload.ir/images/z6uzxc2dq54ezcl4qxp1.png

• Like
Reactions: Darkside Fury
سلام بچه ها

منظورت دانلود آفلاین هت؟
اگه منظورت اونه که آره رو فرکانس های s2 تا 8 مگ هم میره سرعت ولی شما نقشی نداری و فایل هایی که بقیه دانلود میکنن رو میگیری!
اگه منظورت اکانت های هک شده هست که بله:d
دیشتون هم باید سمت جهتی که واسه آفلاین مناسبه تنظیم باشه مثلا Nss6 یا یوتل 3
به نظر من خوبه دوستانی که عشق دانلودن و سرعتوشون پایینه برنه تو گرو های دانلود آفلاین عضو بشن با هزینه ناچیز مثلا ماهی 3 تومن بعدش میتونید درخواست دانلود بدید و بسته به فرکانس و جهت سرعتی بین 1 مگ تا 10 مگ میگیرین
البته اگه همینجوری هم به برنامه ای مث اسکای گرابر فرکانس آفلاین بدی خیلی چیزایی مفتی میتونی دانلود کنی:d
کلا تو این نوع دانلود حق انتخاب زیادی ندارید!...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or