بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان به هیچ وجه نگران استفاده از چیز پی ان نباشین! بهترین منبع درآمد شده برای خود دولت! میدونم باور نمیکنید... :|
خوش به حالتون که با شنیدن خبر اینرتنت رایگان عراق ناراحت نمیشین! من اعصابم خیلی داغون میشه با این چیزا! خاک تو سر ملتی که با وعده آب و برق و اتوبوس رایگان و... انقلاب کردن و.... خودمونو نمیگم ها... استغفرالله! :|

• Like
Reactions: SiLeNt DeλtH
بریم عراق پناهنده شیم . حد اقل نت داره
فرق ایران و عراق : عراق می خواد سطح اگاهی و سواد مردم بالا بره تا طالبان و اینا نباش ایران دیگه خودتون میدونید :D

آخرین ویرایش:
how i meet your mother خیلی سریال خنده داریه من وقتی میبینمش انقدر میخندم یکی باید ماساژم بده نمیرم از خنده الانم داره خنده میگیره جون تو
=))=)) :)):)):)) :d:d:d :):):) :|:|:| :-o:-o:-o :-s:-s:-s:-s :-/
20000000000000000000% تایید میشه=))
دوستانی که تو ساعت مجانی دان میکنن یه کلیک کنن:

20000000000000000000% تایید میشه=))
دوستانی که تو ساعت مجانی دان میکنن یه کلیک کنن:
HIMYM که عشقه منه :x . شدیدا منتظر فصل بدی .
با Internet Download Manager هم میشه همچین کاری کرد . فقط باید تنظیم کنی که دانلود از کی شروع بشه و کی تموم بشه !! همین . IDM بهترین نرم افزار مدیریت دانلود هست . بعدش Jdownloader که مجانی ه .
همون طور که میبینید شروع . پایان . خاموش شدن کامپوتر پس از پایات . قطع شدن از اینترنت و امکانات دیگه IDM داره .
sit63wa7l3rhe7amvjnn.jpg

آخرین ویرایش:
HIMYM که عشقه منه :x . شدیدا منتظر فصل بدی .
با Internet Download Manager هم میشه همچین کاری کرد . فقط باید تنظیم کنی که دانلود از کی شروع بشه و کی تموم بشه !! همین . IDM بهترین نرم افزار مدیریت دانلود هست . بعدش Jdownloader که مجانی ه .
شما با اینایی که گفتی میتونی مودمو ریبوت کنی؟؟
دوستان اینجا جای فیلم و... نیست! بیخیال شید لطفا. تاپیک فیلم و... در پایین انجمن های سایت بخش مباحث گوناگون موجوده.
ممنون. :)
چشم;)

http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran

چه قدر خوب داره میده . من 2 مگ با همون قیمت گرفتم از ماکس نت و محدود .

سرعت دانلودم هم روز که 230 هست و شب رو هم هنوز نمیدونم ! ( روز اوله که گرفتم )

تست :

یه پیشنهاد بهت میکنم که بری سرویستو عوض کنی چون دارن کلاه برداری میکنن ازت.
من با ماهی 60 تومن که به پارس میدم 512 گرفتم که سرعت دانلودم 250 هست. یعنی برام 2 mb بستن. حالا تو فرض کن 2mb ازشون بگیری برات چند مگ میبندن:)

یه پیشنهاد بهت میکنم که بری سرویستو عوض کنی چون دارن کلاه برداری میکنن ازت.
من با ماهی 60 تومن که به پارس میدم 512 گرفتم که سرعت دانلودم 250 هست. یعنی برام 2 mb بستن. حالا تو فرض کن 2mb ازشون بگیری برات چند مگ میبندن:)
دوست عزیز شرکت این دوستمون ماکسنت هست و به مشترکین تبریزی حال وافری میده!
تمام سرویس های نامحدود این شرکت دوبرابر بسته شدن! یعتی با 128 نامحدود 32 کیلو سرعت میگیری و با 256 تا 60 کیلو نامحدود! این از این!
جدیدا هم سرویس های vip و دیسکاوری راه انداخته که سرعتشون تا 4 مگ هست!
البته به همون اندازه که توی تبریز حال میده 10 برابر اون دارن از آذربایجان غربی دزدی میکنه و سرعت هاش دقیقا یک سوم تبریز هست! خودم در حال شکایت به سازمان تنظیم مقررات از این شرکت هستم.

افتتاح فاز صفر شبكه ملي اينترنت تا دو هفته ديگر

وزير ارتباطات گفت: اميدواريم تا يكي، دو هفته آينده فاز صفر شبكه ملي اينترنت را افتتاح كنيم و فازهاي بعدي به مرور زمان وارد عمل شود.

به گزارش ايسنا، رضا تقي‌پور در حاشيه جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران در باره وضعيت اپراتور سوم، اظهار كرد: وضعيت، مشابه همان چيزي است كه پيش از اين بيان كرديم.

او ادامه داد: شبكه آزمايشي شروع شده ولي از نظر پوشش و كيفيت هنوز به اين وضعيت كه بتوانند سيم‌كارت عمومي ارائه دهند نرسيده است؛ در حال فعاليت هستند و مرتب به ما گزارش مي‌دهند.

وزير ارتباطات در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است اپراتور سوم لغو شود؟ گفت: خير، لغو نمي‌شود؛ زيرا تعهد اپراتور است و ما در حال كمك هستيم تا مشكلاتي كه در بحث گشايش اعتبار و... داشتند حل شود.

خبرنگاري در باره وضعيت اينترنت ملي از وزير ارتباطات سوال كرد كه وي با بيان اين كه واژه اينترنت ملي صحيح نيست و ما هيچوقت اين‌گونه مطرح نكرده‌ايم، تصريح كرد: واژه درست، شبكه ملي اينترنت است كه ما اميدواريم تا يكي دو هفته آينده فاز صفر آن را افتتاح كنيم و فازهاي بعدي به مرور زمان وارد عمل شود.

خبرنگار ديگري سوال خود را اين‌گونه مطرح كرد كه در شركت همراه اول يك سري تغييرات مديريتي اعمال شده و مديران جديد به كاهش حقوق كارمندان اقدام كرده‌اند، آيا وزارت ارتباطات مي‌تواند به اين موضوع ورود كند؟ كه تقي‌پور پاسخ داد: اين موارد مربوط به سازمان خصوصي‌سازي است. البته هر شركت خصوصي بايد قوانين عمومي كشور را رعايت كند و تابع قانون كار است و اين نحوه اداره آن با قانون تجارت است.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پايان با بيان اين‌كه ادغام وزارتخانه متبوعش با دو وزارتخانه ديگر حل شد، گفت: جا دارد از عنايت نمايندگان مجلس و حمايت دولت تشكر كنم.

منبع

• Like
Reactions: amirf
وزير ارتباطات گفت: اميدواريم تا يكي، دو هفته آينده فاز صفر شبكه ملي اينترنت را افتتاح كنيم و فازهاي بعدي به مرور زمان وارد عمل شود.

به گزارش ايسنا، رضا تقي‌پور در حاشيه جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران در باره وضعيت اپراتور سوم، اظهار كرد: وضعيت، مشابه همان چيزي است كه پيش از اين بيان كرديم.

او ادامه داد: شبكه آزمايشي شروع شده ولي از نظر پوشش و كيفيت هنوز به اين وضعيت كه بتوانند سيم‌كارت عمومي ارائه دهند نرسيده است؛ در حال فعاليت هستند و مرتب به ما گزارش مي‌دهند.

وزير ارتباطات در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است اپراتور سوم لغو شود؟ گفت: خير، لغو نمي‌شود؛ زيرا تعهد اپراتور است و ما در حال كمك هستيم تا مشكلاتي كه در بحث گشايش اعتبار و... داشتند حل شود.

خبرنگاري در باره وضعيت اينترنت ملي از وزير ارتباطات سوال كرد كه وي با بيان اين كه واژه اينترنت ملي صحيح نيست و ما هيچوقت اين‌گونه مطرح نكرده‌ايم، تصريح كرد: واژه درست، شبكه ملي اينترنت است كه ما اميدواريم تا يكي دو هفته آينده فاز صفر آن را افتتاح كنيم و فازهاي بعدي به مرور زمان وارد عمل شود.

خبرنگار ديگري سوال خود را اين‌گونه مطرح كرد كه در شركت همراه اول يك سري تغييرات مديريتي اعمال شده و مديران جديد به كاهش حقوق كارمندان اقدام كرده‌اند، آيا وزارت ارتباطات مي‌تواند به اين موضوع ورود كند؟ كه تقي‌پور پاسخ داد: اين موارد مربوط به سازمان خصوصي‌سازي است. البته هر شركت خصوصي بايد قوانين عمومي كشور را رعايت كند و تابع قانون كار است و اين نحوه اداره آن با قانون تجارت است.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پايان با بيان اين‌كه ادغام وزارتخانه متبوعش با دو وزارتخانه ديگر حل شد، گفت: جا دارد از عنايت نمايندگان مجلس و حمايت دولت تشكر كنم.

منبع
یعنی داریم به بدبختی نزدیک میشیم)x

فکر نکنم که این جای اینترنت جهانی رو بگیره... چون احتمالا میخوان یک اینترانت راه بندازن... تا مثلا بچه مدرسه ای ها که توی شهرستان های محروم زندگی میکنن برای پیدا کردن اطلاعات مفید مثل سایت رشد یا سایت های اطلاعات تخصصی که بسترش توی ایران هست نیازی به ISP و هزینه زیاد نداشته باشن...

سلام بچه ها

چرا همه نمیرید مثل بنده حقیر یه کارت dvb بخرید و به صورت رایگان با سرعت 1 تا 2 مگ دانلود کنید؟؟

راجع به جمع کردن دیش های ماهواره هم اگه شانس بیارید مثل من میان دیش خونه همسایتون رو جمع میکنن ولی مال شمارو جمع نمیکنند:)

پس فقط شانس لازم دارید و کارت dvb تا به راحتی با سرعت بالا و رایگان دانلود کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or