شما توی به فروم دیگه هم نیستین؟آواتارتون خیلی آشناس!
ببین دوست عزیز اصولا وقتی آمریکا وعده ای میده حتما بهش عمل میکنه! دیر و زود داره اما سوخت وسوز نه!
درضمن هیچوقت نمیاد بیخودی میلیون ها دلار رو روی یه پروژه حروم کنه که به سادگی بشه جلوشو گرفت!
اتفاقا بر خلاف تصور عامه این تیم سایبری ایران آنچنان قوی نیست! اغلب هک هایی که به اسم این تیم صورت گرفت بعدا مشخص شد با ip روسیه یا چین بودن!
اگه دقیق مطالعه کرده باشین که معلومه نکردین متوجه میشین که این طرح پایع کاریش بر اساس سخت افزار هست نه نرم افزار! شما تمام هکر های دنیارو هم جمع کنید نمتونن پریز لپتا منو از برق بکشن بیرون! امیدوارم متوجه شده باشین!
اگرم دقت کنید این طرح در کشور چین اجرا نمیشه برای برخی دلایل! اما در ایران وسوریه در بیشترین اولویت قرار دارن! احتمالا تا زمستان شاهد خبر های خوبی از این پروژه خواهیم بود!
...
اما چرا یکی مثل من خوشحاله ازین طرح؟
1. من هیچوقت ازین طرح استفاده نمیکنم! چون در محل زندگی من ایجاد نمیشه! ابن طرح چمدان مستلزم داشتن چندین دستگاه در مناطق مختلف شهر هست که قطعا در تمام شهر های کشور نمیتونن اینکارو بکنن! فقط در شهر های بزرگ مثل تهران و تبریز و اصفهان و....
2. این طرح دارای پینگ بدی خواهد بود! یعنی معلوم نیست چه جوریه چون توی دنیا کسی ازش استفاده نکرده! منم پینگ برام خیلی مهمه! البته میشه یه چیزهای فهمید! مثلا این طرح برای گیمر ها که راه اندازی نشده!
3.من منتظر اون طرح هستم که از باند اس مونواره استفاده میکنه! که به راحتی با موبایلی که تری-جی داره یا لپتاب میتونی بهش وصل بشی!
...
و در نهایت یه ثمره خوب این طرح برای ملت ایران مجبور شدن دولت برای دادن خدمات بهتر به مردم هست! چون تا مجبور نشن کاری برای اسایش مردم نمیکنن!
بخاطر بقیه کشور ها مثل لبنان و کومور و سوریه وقت نمیکنن به ملت خودمون برسن.
خلاصه امیدوارم مشابه این طرح ها هم هرچه زودتر اجرا بشن.
....
اینم پینگ الان من:
http://www.irupload.ir/images/8c0z98to1d9yepk0mf22.png
من تو فرومای زیادی عضوم ولی آواتارم فقط تو این فروم استفاده کردم.
منم امیدوارم به خاطر این طرحم که شده دولت یکم به فکر قشر مستعضف آنلاین گیمر باشه که با حداقل امکانات (=حداکثر پینگ و تایم اوت) دارن نتایج خوبی در سراسر بازیهای آنلاین به ارمغان میارن.(کلی فکر کردم این جمله رو گفتما :d)
میگم فقط خدا کنه مقابله مثبت کنن یعنی خدمات رو افزایش بدن.یه وقت دیدی سیم اینترنت کل کشور بریدن.:d
حالا معلوم نشده حدودا کی به مرحله بهره برداری میرسه؟ تا یه سال دیگه جواب میده؟
اتفاقا برای من و اکثر این فروم همون پینگ مهمه.