بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بعد از جرو بحثی که بین من پذیرش رخ داد به شکل مرموزانه پینگم با 4.2.2.4 شد 250 :>
به نظر اینترنت share بوده :-/:>

1351185302.png

:d
خوب خوبه دیگه! کمتر از 1 ثانیه میشه! :d
نکنه میخوای بگی واسه گیم میخوام؟ خجالت نمیکشی؟ :d

یکبار با یکیشون صحبت کردم ، بعد گفت پینگت به فلان جا چقدره گفتم 400، بعد گفت : مناسبه
بعد بهش گفتم اقا فکر میکنی من 2 روزه مثلا اینترنت دارم ؟ از فلان مدت مشتری شما هستم با 6-7 تا شرکتم تا الان قرارداد بستم ، خودم میدونم چی به چیه الکی نگو مناسبه . بعد طرف تلفن رو قطع کرد LOL
به این میگن SUPPORT

یکبار با یکیشون صحبت کردم ، بعد گفت پینگت به فلان جا چقدره گفتم 400، بعد گفت : مناسبه
بعد بهش گفتم اقا فکر میکنی من 2 روزه مثلا اینترنت دارم ؟ از فلان مدت مشتری شما هستم با 6-7 تا شرکتم تا الان قرارداد بستم ، خودم میدونم چی به چیه الکی نگو مناسبه . بعد طرف تلفن رو قطع کرد LOL
به این میگن SUPPORT
بد بخت دیگه حرفی نمونده که بزنه:d اینا همه ادم های مرموزی هستن باید اربده ای یه کاری کنی که یه کاری کنن برات حوصله ندارن پیگیری کنن چرا پینگت اینقدره فقط الکی میگه خوبه بد نیست از این حرفا میزنن

شرکتی که پشتیبانیش خوب نباشه ، بنداز دور .
خدایی به بعضی هاشون میگی پینگ ، میگه همون که واسه بازی آنلاین؟یعنی اینقدر اطلاعاتشون پایینه.8-|

خوب بالاخره پارس آنلاین سر عقل اومد و MTU رو آورد رو 1400!! احتمالاً به خاطر کاربران مایکروسافت لایو.
ولی خوب اون بنده خدایی که Config می کنه اون جا نمی دونه که تنظیم MTU کیلویی نیست صد تا بالا پایین کنی و رُندش کنی! حتی یکی این ور اون ور کلی فرق داره.
Window Size باید بر MTU منهای سایز هدر که می شه MSS بخش پذیر باشه وگرنه Performance اصلاً بهینه نیست. حالا یکی بیاد حالی اینا کنه!!

دیگه حالم داره ار مخابرات به هم میخوره .
پینگم اصلا فرقی نکرده . یه زمانی پینگ با 4.2.2.4 200 بود ولی الان 400 ـه ! هر چی زنگ میزنم میگن اعلام میکنیم !
زنگ زدم پرسیدم باید چی کار کنم که وفتی مودمو روشن میکنم خودکار بره توی اینترنت ؟ میگه : برای شما نمیشه ! میپرسم چرا ، میگه نمیشه دیگه !

خوب بالاخره پارس آنلاین سر عقل اومد و MTU رو آورد رو 1400!! احتمالاً به خاطر کاربران مایکروسافت لایو.
ولی خوب اون بنده خدایی که Config می کنه اون جا نمی دونه که تنظیم MTU کیلویی نیست صد تا بالا پایین کنی و رُندش کنی! حتی یکی این ور اون ور کلی فرق داره.
Window Size باید بر MTU منهای سایز هدر که می شه MSS بخش پذیر باشه وگرنه Performance اصلاً بهینه نیست. حالا یکی بیاد حالی اینا کنه!!
لعنت به پارس!
ما تا رفتیم مودم جدید گرفتیم برای تغییر mtu خودش mtu رو تغییر داد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or