سرعت دانلود !؟ ماهی 100 ت میدی یعنی ؟!من 1 مگ دارم
البته همیشه اینجوری تیست بعضی اوقات میره تا 400 هم میره ولی 120 هم من شده بشم با 4.2.2.4 که تو بلک اپس 3 ردیف پینگ میگرفتم (پینگ سبز)
توی روز 110-120 ولی شب میاد روی 30-40 ولی میگن دارن پهنای باندشونو ارتقاء میدن که دوباره بر میگرده به روز های اولش ، روز های اول (که کمبود پهنای باند نداشتن) سرعت دانلود رایگانم 90 بود و بعضب اوقات 200 :-o من حتی تو عید که یه سره رایگان کرده بودن 200 میشد سرعتم که بلک اوپس رو دانلود کردم 7 گیگ ( البته چون پُست تعطیل بود مجبور شدم ، نمیتونستم بخرم)سرعت دانلود !؟ ماهی 100 ت میدی یعنی ؟!![]()
من شاهرودم (استان سمنان)از کدوم شهرین؟ پارس آنلاین خیلی بعیده این پینگ!!
خدا از دهنت بشنوه.حالا فکر کنم تا 1 هفته دیگه پهنای باند رو ارتقاء بدن ، وقتی دادن باز میام اینجا بهتون میگم چه فرقی کرد ( خودشون که میگن میخوایم 3 برابر کنیم پهنای باند رو)(از بس مشتریشون زیاد شده)
فکر کنم پینگم نزدیک 100 بشه دیگه(یعنی خدا کنه که بشه )
نه منظورم بخش شاهرود هست ، نه همه جاخدا از دهنت بشنوه.
پشتیبانی گفت پهنای باند رو داریم ارتقا میدیم؟
البته الان برای من هم اینه :اندر ساعات رایگان:
نگفتی ، ماهی چقد میدی ؟! محدود یا نا محدود ؟!نه منظورم بخش شاهرود هست ، نه همه جا
شاهرود داره پهنای باندشو ارتقا میده
البته الان برای من هم اینه :
![]()
کارشون معلوم نیست یه موقع خوبه یه موقع بد
گفتم ولی چند دقیقه بعدش ویرایش کردم حتماً ندیدی :نگفتی ، ماهی چقد میدی ؟! محدود یا نا محدود ؟!
تا اونجا که اطلاع داشتم نا محدودش خیلی گرون بود ولی محدودش نزدیک20 تومن یا 10 تومن بود با 3 گیگ !
من 128 داشتم سرعت دانلودم 130 بود 512 گرفتم سرعت دانلودم شد 233 ! از لحاظ سرعت دانلود عالی بود ولی پینگ نه ! بد هم نبود ولی عالی هم نبود !
البته تعرفش الان فکر کنم شده ماهی 3 گیگ نمیدونمنه کی گفته ماهی 100 تومن ؟ حتماً اون ماله نا محدوده تهرانه ، من محدود دارم ماهی 20 تومن ماهی 2 گیگ و گیگ اضافه هم 5 تومن که کافی هم هست