Squidward کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,676 این که پینگش خیلی خوبه ، مخابرات نامحدوده ؟! بیشتر... توی مشهد نامحدوده . ------------- دوستان یه سوال : توی ساعت های رایگان فقط سرعت دانلود کم میشه ؟ یا پینگ هم زیاد میشه ؟
این که پینگش خیلی خوبه ، مخابرات نامحدوده ؟! بیشتر... توی مشهد نامحدوده . ------------- دوستان یه سوال : توی ساعت های رایگان فقط سرعت دانلود کم میشه ؟ یا پینگ هم زیاد میشه ؟
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,677 توی ساعت های رایگان فقط سرعت دانلود کم میشه ؟ یا پینگ هم زیاد میشه ؟ بیشتر... بستگی داره! اگه پهنای باند تا خرخره پر بشه قطعا هردوش!
توی ساعت های رایگان فقط سرعت دانلود کم میشه ؟ یا پینگ هم زیاد میشه ؟ بیشتر... بستگی داره! اگه پهنای باند تا خرخره پر بشه قطعا هردوش!
Arman210 کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,679 نوشته شده توسط amir-456: خدا از دهنت بشنوه. پشتیبانی گفت پهنای باند رو داریم ارتقا میدیم؟ اندر ساعات رایگان: بیشتر... برای من که رایگانش بدتر از عادی ه 70 تود شود بین 15 تا 50 بالا پایین می شه ! ولی پینگش خوبه تونستم راحت بازی کنم ! کسی زنگ زده بپرسه مشکل کی حل می شه ؟
نوشته شده توسط amir-456: خدا از دهنت بشنوه. پشتیبانی گفت پهنای باند رو داریم ارتقا میدیم؟ اندر ساعات رایگان: بیشتر... برای من که رایگانش بدتر از عادی ه 70 تود شود بین 15 تا 50 بالا پایین می شه ! ولی پینگش خوبه تونستم راحت بازی کنم ! کسی زنگ زده بپرسه مشکل کی حل می شه ؟
Michael Sykes کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,680 خدارو شکر یه 3 روزه مخابرات قاطی کرده داره به من 2 مگ نامحدود میده فقط امیدوارم بر نگرده
AM!R HOS3!N کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,681 نوشته شده توسط Michael Sykes: خدارو شکر یه 3 روزه مخابرات قاطی کرده داره به من 2 مگ نامحدود میده فقط امیدوارم بر نگرده بیشتر... تا میتونی دانلود کن بزن تو دهن دانلود:d
نوشته شده توسط Michael Sykes: خدارو شکر یه 3 روزه مخابرات قاطی کرده داره به من 2 مگ نامحدود میده فقط امیدوارم بر نگرده بیشتر... تا میتونی دانلود کن بزن تو دهن دانلود:d
saeid71 کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,682 دوستان 1 مگابایت با حجم 10 گیگ ، 46 تومان ؟شبانه هم از 2 تا 7 . خوبه؟ بگیرم؟؟ شرکت آسیاتک آخرین ویرایش: Jun 21, 2011
AM!R HOS3!N کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,685 نوشته شده توسط cheatcc: سلام دوستان. 512 , وایمکس ایرانسل بیشتر... wimax کی پینگش خوب شد؟؟؟؟؟؟:-o
Ἁlireza کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,686 نوشته شده توسط saeid71: دوستان 1 مگابایت با حجم 10 گیگ ، 46 تومان ؟شبانه هم از 2 تا 7 . خوبه؟ برم تو کارش؟ شرکت آسیاتک بیشتر... آره خوبه ! اگه سرعتش و پینگش خوبه و سرعتش بالای 100 120 ـه بگیر میارزه !
نوشته شده توسط saeid71: دوستان 1 مگابایت با حجم 10 گیگ ، 46 تومان ؟شبانه هم از 2 تا 7 . خوبه؟ برم تو کارش؟ شرکت آسیاتک بیشتر... آره خوبه ! اگه سرعتش و پینگش خوبه و سرعتش بالای 100 120 ـه بگیر میارزه !
cheatcc کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,687 نوشته شده توسط amir-456: wimax کی پینگش خوب شد؟؟؟؟؟؟:-o بیشتر... نه خیلی وقتِ اینطوریه , پینگش خوب نیست ! با بعضی جاها اینطوری خوبه !
نوشته شده توسط amir-456: wimax کی پینگش خوب شد؟؟؟؟؟؟:-o بیشتر... نه خیلی وقتِ اینطوریه , پینگش خوب نیست ! با بعضی جاها اینطوری خوبه !
SHAKH00 کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,688 نوشته شده توسط cheatcc: نه خیلی وقتِ اینطوریه , پینگش خوب نیست ! با بعضی جاها اینطوری خوبه ! بیشتر... با این پینگ 99% بازی هارو میتونی انجام بدی عالیه
نوشته شده توسط cheatcc: نه خیلی وقتِ اینطوریه , پینگش خوب نیست ! با بعضی جاها اینطوری خوبه ! بیشتر... با این پینگ 99% بازی هارو میتونی انجام بدی عالیه
qozmyox کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,689 نوشته شده توسط Amin 47: share تاثیری تو پینگ یا نوسانش داره؟ بیشتر... بله داره b-)
SHAKH00 کاربر سایت Jun 21, 2011 #3,690 دوستان من از اون موقعی که ترفند کاهش پینگ رو استفاده کردم به بعد حدود 2 ماه هست پینگم نوسان پیدا کرده میخواستم بدونم ربطی به اون نداره؟
دوستان من از اون موقعی که ترفند کاهش پینگ رو استفاده کردم به بعد حدود 2 ماه هست پینگم نوسان پیدا کرده میخواستم بدونم ربطی به اون نداره؟