بعله شواهد و قرائن حرف هاتونو تایید میکنه!فکر کنم ازدوستان عرب هستند :d
مسعود رو نمایی کنم از دانلود ـه شبانه ی رسانه ؟!بعله شواهد و قرائن حرف هاتونو تایید میکنه!
اینم از دانلود شبانه رایگان من با 128 ماکسنت:
راضیم ازش!
![]()
http://up.iranblog.com/images/ckphgedzobo3qxmksty.png
پينگ 60 ms براي يه كشور غير ايراني:d زياد به حساب مياد .....كشورهاي اروپايي پينگاشون با گوگل زير 15 ms هست...
والا !عليرضا اينقدر تست سرعت نذارb-)...ابروتو ميبرم كه با همين اينترنت خفنت نميتوني انلاين بزنيا....![]()
از اسم طرف معلومه تقریبا اروپایی نیست . 100% عربه . بین عربا هم همچین پینگی واقعا خوبه
خجالت داره که با توجه به اینکه ایران از لحاظ جغرافیایی به اروپا خیلی نزدیک تره نسبت به کشور های عربی مثل امارات ، با این حال وضعیت پینگ و اینترنت اینه ...
پينگ اصلا ربطي به فاصله نداره....چندين عامل دخيله ...
رفيقم كانادا زندگي ميكنه ميگه با همه جاي دنيا پينگ زير 50 ms داره..به جز ايران..(فقط ميشه گفت خااااااااك....)
به فاصله کاملا ربط داره . دوستون هم کانادا زندگی میکنه احتمالا پینگش با خود امریکا و کانادا 50 هست . من الان 2 تا دوست دارم که هر دو کانادا هستند و هر 2 تا از بهترین کمپانی کانادا به اسم ROGERS سرویس میگیرند . سرویسی هم که میگیرند بهترین سرویس اونا هست که در بهترین شرایط پینگ 90 رو به سرور های اروپا(uk germany holland) میده .
پینگ هم زمان رفت و برگشت برای بستهها هست که هرچی این فاصله بیشتر باشه زمان بیشتری طول میشه . مثل تمام عملیات های رفت و برگشتی دیگه![]()
دوست عزيز اين ديتا كه ميگي با سرعت نور حركت ميكنه(300000 كيلومتر بر ثانيه)....پس اگه بستر عبوري اين ديتا خوب باشه ديگه فرقي نداره كجاي دنيا باشي...![]()