پینگ خیلی خیلی به بحث *ف*یلتر گذاری مملکت بستگی داره . تو مملکت ما از طریق چندین *ف*یلتر نظارت میکنن رو اینترنت . یکیش خود ِ مخابراته . یکیش ISP و اون یکی یه وزارتیه :d برای همین انقد پینگ میزنه بالا تو کشور های عربی هم کم و بیش همینه .از اسم طرف معلومه تقریبا اروپایی نیست . 100% عربه . بین عربا هم همچین پینگی واقعا خوبه
خجالت داره که با توجه به اینکه ایران از لحاظ جغرافیایی به اروپا خیلی نزدیک تره نسبت به کشور های عربی مثل امارات ، با این حال وضعیت پینگ و اینترنت اینه ...
نوکرتم عرب کیه تهرانم 256 مخابرات دارم یه چند روزی قات زده صبح ها پینگم با یاهو 120 هست شب ها 40 یا 50 شاهکاره فقط امیدوارم بر نگرده!!!!:dماله کیه این پینگا؟ صالح کیه؟
نوکرتم عرب کیه تهرانم 256 مخابرات دارم یه چند روزی قات زده صبح ها پینگم با یاهو 120 هست شب ها 40 یا 50 شاهکاره فقط امیدوارم بر نگرده!!!!:d
پینگ خیلی خیلی به بحث *ف*یلتر گذاری مملکت بستگی داره . تو مملکت ما از طریق چندین *ف*یلتر نظارت میکنن رو اینترنت . یکیش خود ِ مخابراته . یکیش ISP و اون یکی یه وزارتیه :d برای همین انقد پینگ میزنه بالا تو کشور های عربی هم کم و بیش همینه .
یه سوال دارم!
اینترنت هیچ کشور بدشانس و سیاه بختی توی مسیرش از ایران عبور میکنه؟ :biggrin1:
سلام
دوستان، بنده معتقد هستم همین الان هم نزدیک 10 درصد کاربران اینترنت ایران زمان پینگ 60 - 50 با سرورهای اروپایی و DNS سرور 4.2.2.4 یا گوگل دارند ، اما احتمالاً این موضوع همیشگی نیست. تا همین چند سال پیش کاربران شرکت شاتل توی اصفهان، زمان پینگ 60 - 50 با سرورهای اروپایی داشتند:
پینگ بعضیا رو آدم میبینه میخواد . . .
اینجا ایرانه، معجزه زیاده توش. اینم یکیش.شما با این وضعیت چطور تونستی تست بگیری؟:-o
حالا این معلوم الحالا کدومند؟ شاتل؟این نتیجه ای که شما پس از خوندن چند صفحه گرفتی رو ما 1 سال تجربه کردیم بهش رسیدیم با شرکتای مختلف . بهت تبریک میگم.>:d<
فقط میتونید یه سری شرکتای معلوم الحال رو کلا حذف کنید از بین بقیه به قید قرعه انتخاب کنید.
حالا این معلوم الحالا کدومند؟ شاتل؟