بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از اسم طرف معلومه تقریبا اروپایی نیست . 100% عربه . بین عربا هم همچین پینگی واقعا خوبه
خجالت داره که با توجه به اینکه ایران از لحاظ جغرافیایی به اروپا خیلی نزدیک تره نسبت به کشور های عربی مثل امارات ، با این حال وضعیت پینگ و اینترنت اینه ...
پینگ خیلی خیلی به بحث *ف*یلتر گذاری مملکت بستگی داره . تو مملکت ما از طریق چندین *ف*یلتر نظارت میکنن رو اینترنت . یکیش خود ِ مخابراته . یکیش ISP و اون یکی یه وزارتیه :d برای همین انقد پینگ میزنه بالا :| تو کشور های عربی هم کم و بیش همینه .

دوستان کسی اینجا اهوازی هست که از پارس آنلاین سرویس بگیره؟؟

من 128 دارم 3 گیگ Ep1 . به نظرتون این عادیه؟

http://myup.ir/images/28544554311270336604.jpg
یادش بخیر 6 ماه پیش سرعتم 90 بود...بعد از یکسری اتفاقات!! حالا شده 16 :(
والا آدم سرعت های شما رو میبینه به خودش شک می کنه:d

1352518188.png

سلام
دوستان، بنده معتقد هستم همین الان هم نزدیک 10 درصد کاربران اینترنت ایران زمان پینگ 60 - 50 با سرورهای اروپایی و DNS سرور 4.2.2.4 یا گوگل دارند ، اما احتمالاً این موضوع همیشگی نیست. تا همین چند سال پیش کاربران شرکت شاتل توی اصفهان، زمان پینگ 60 - 50 با سرورهای اروپایی داشتند:

374261108.png

374261680.png

در حال حاضر هم توی اصفهان، ISP هایی که از شرکت ISDP "آریانا گستر اسپادانا" پهنای باندشون را میگیرند، زمان پینگشون 60-50 با اروپا هست اما احتمال زیاد این موضوع همیشگی نیست....

توی این کشور اگه توزیع پهنای باند به شکل مناسبی انجام بشه میشه زمان های پینگ خیلی پایینی با اکثر سرورهای دنیا داشت. کلاً دیدشون این نیست که کاربران زمان پینگ پایینی داشته باشند. هدف فقط بازکردن صفحات وب و دانلود هست و توی مقالاتشون تا زمان پینگ 350 میلی ثانیه معقول هست در نظرشون.............. :)

ایران پتانسیل بالایی در زمینه ی اینترنت داره! ;;)>:d<:d

نوکرتم عرب کیه تهرانم 256 مخابرات دارم یه چند روزی قات زده صبح ها پینگم با یاهو 120 هست شب ها 40 یا 50 شاهکاره فقط امیدوارم بر نگرده!!!!:d

دوست عزیز کدوم منطقه هستی(مرکز مخابراتی) ؟ میتونی یک تست مسیریابی هم بذاری ؟
tracert 4.2.2.4
tracert 178.236.68.16

پینگ خیلی خیلی به بحث *ف*یلتر گذاری مملکت بستگی داره . تو مملکت ما از طریق چندین *ف*یلتر نظارت میکنن رو اینترنت . یکیش خود ِ مخابراته . یکیش ISP و اون یکی یه وزارتیه :d برای همین انقد پینگ میزنه بالا :| تو کشور های عربی هم کم و بیش همینه .

شما دقت کنی دقیقا بعد از ایپی های مخابرات پینگ یک جهش غیرعادی میکنه که دلیلش همینه که شما میگی . تازگی هم چندتا ایپی رنج 10 به بعضی ISP ها اضافه شده که همه میدونیم این رنج ایپی مختص داخل کشور و مسائل جیلترینگ هست .
تو کشور های عربی هم همچین چیزی هست اما اینطوری نیست که بخوان کیفیت رو هم تحت تاثیر قرار بدن .

یه سوال دارم!
اینترنت هیچ کشور بدشانس و سیاه بختی توی مسیرش از ایران عبور میکنه؟ :biggrin1:

اتفاقا باید بگی خوش شانس
ایران از نظر موقعیتی و نزدیکی به اروپا جاش خیلی خوبه
اون مسائلی که برای یوزر های ایرانی در نظر گرفته میشه به هیچ وجه برای دیگر کشور ها نیست
من خودم دیدم که شخصی از پاکستان که وقتی مسیر یابی کرد اینترنت از ایران رد میشد ، پینگش به سرور هلند 140 بود

سلام
دوستان، بنده معتقد هستم همین الان هم نزدیک 10 درصد کاربران اینترنت ایران زمان پینگ 60 - 50 با سرورهای اروپایی و DNS سرور 4.2.2.4 یا گوگل دارند ، اما احتمالاً این موضوع همیشگی نیست. تا همین چند سال پیش کاربران شرکت شاتل توی اصفهان، زمان پینگ 60 - 50 با سرورهای اروپایی داشتند:

من خودم همین 3سال پیش با شاتل پینگ بالای 130 به اروپا و بالای 80 به ترکیه نداشتم
یک شب خوابیدم ، صبح پاشدم دیدم عجب وضعیتی شده برای تمام شاتلی ها

این نتیجه ای که شما پس از خوندن چند صفحه گرفتی رو ما 1 سال تجربه کردیم بهش رسیدیم با شرکتای مختلف . بهت تبریک میگم.>:d<
فقط میتونید یه سری شرکتای معلوم الحال رو کلا حذف کنید از بین بقیه به قید قرعه انتخاب کنید.
حالا این معلوم الحالا کدومند؟ شاتل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or