پینگ خیلی خیلی به بحث *ف*یلتر گذاری مملکت بستگی داره . تو مملکت ما از طریق چندین *ف*یلتر نظارت میکنن رو اینترنت . یکیش خود ِ مخابراته . یکیش ISP و اون یکی یه وزارتیه :d برای همین انقد پینگ میزنه بالااز اسم طرف معلومه تقریبا اروپایی نیست . 100% عربه . بین عربا هم همچین پینگی واقعا خوبه
خجالت داره که با توجه به اینکه ایران از لحاظ جغرافیایی به اروپا خیلی نزدیک تره نسبت به کشور های عربی مثل امارات ، با این حال وضعیت پینگ و اینترنت اینه ...
تو کشور های عربی هم کم و بیش همینه .

نوکرتم عرب کیه تهرانم 256 مخابرات دارم یه چند روزی قات زده صبح ها پینگم با یاهو 120 هست شب ها 40 یا 50 شاهکاره فقط امیدوارم بر نگرده!!!!:dماله کیه این پینگا؟ صالح کیه؟![]()
>:d<:dنوکرتم عرب کیه تهرانم 256 مخابرات دارم یه چند روزی قات زده صبح ها پینگم با یاهو 120 هست شب ها 40 یا 50 شاهکاره فقط امیدوارم بر نگرده!!!!:d
پینگ خیلی خیلی به بحث *ف*یلتر گذاری مملکت بستگی داره . تو مملکت ما از طریق چندین *ف*یلتر نظارت میکنن رو اینترنت . یکیش خود ِ مخابراته . یکیش ISP و اون یکی یه وزارتیه :d برای همین انقد پینگ میزنه بالاتو کشور های عربی هم کم و بیش همینه .
یه سوال دارم!
اینترنت هیچ کشور بدشانس و سیاه بختی توی مسیرش از ایران عبور میکنه؟ :biggrin1:
سلام
دوستان، بنده معتقد هستم همین الان هم نزدیک 10 درصد کاربران اینترنت ایران زمان پینگ 60 - 50 با سرورهای اروپایی و DNS سرور 4.2.2.4 یا گوگل دارند ، اما احتمالاً این موضوع همیشگی نیست. تا همین چند سال پیش کاربران شرکت شاتل توی اصفهان، زمان پینگ 60 - 50 با سرورهای اروپایی داشتند:
پینگ بعضیا رو آدم میبینه میخواد . . .
![]()
اینجا ایرانه، معجزه زیاده توش. اینم یکیش.شما با این وضعیت چطور تونستی تست بگیری؟:-o

حالا این معلوم الحالا کدومند؟ شاتل؟این نتیجه ای که شما پس از خوندن چند صفحه گرفتی رو ما 1 سال تجربه کردیم بهش رسیدیم با شرکتای مختلف . بهت تبریک میگم.>:d<
فقط میتونید یه سری شرکتای معلوم الحال رو کلا حذف کنید از بین بقیه به قید قرعه انتخاب کنید.
حالا این معلوم الحالا کدومند؟ شاتل؟