بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چطوری Adsl تبدیل به vdsl میکنید؟ روی همون خط مسی میشه ؟
هنوز انجام ندادم ولی اره نیازمند کابل کشی و اینا نیست اگر مودم ساپورت کنه اول باید ازشون adsl بگیری اگر خط کشش داشته باشه (فاصله تا مرکز مخابراتی زیر ۵۰۰ متر ) برات طرح تبدیل میزنن به vdsl با توجه به اینکه من الان دارم ۱۶ از ۱۶ رو میگیرم فکر کنم بتونم vdsl بگیرم
قیمت vdsl مخابرات از adsl اسیاتک کمتره

هنوز انجام ندادم ولی اره نیازمند کابل کشی و اینا نیست اگر مودم ساپورت کنه اول باید ازشون adsl بگیری اگر خط کشش داشته باشه (فاصله تا مرکز مخابراتی زیر ۵۰۰ متر ) برات طرح تبدیل میزنن به vdsl با توجه به اینکه من الان دارم ۱۶ از ۱۶ رو میگیرم فکر کنم بتونم vdsl بگیرم
قیمت vdsl مخابرات از adsl اسیاتک کمتره
الان این خط منه فکر کنم من هم بتونم vdsl بگیرم اگه شما انجام دادین بگین چطوری تا منم انجام بدم

untitled.JPG

• Like
Reactions: Sarvior
تا به حال شده snr دانلودتون با اینکه خط تلفن از کنار برق رد نشده باشه; شب ها بیاد پایین؟ من شاتل و مخابرات و آسیاتک داشتم همشون اینجوری بودن.

• Like
Reactions: VICE
سلام به همه
چرا مودم وضعیتش اینه ؟
ISP من مخابراته
هر وقت اینجوری قندشکن از کار می افته
منم شاتل دارم و مودمم TP-link archer 300 هست و کنترل پنلش دقیقا همینه.الان چند ماهه که اینطوریه و 10 بار هم به پشتیبانی گفتم ولی یا متوجه نمیشن چی میگم یا میگن مشکلی نیست.با قندشکن مشکل ندارم ولی از وقتی اینطوری شده حس میکنم اینترنت یه جوری شده انگار کنده یا پینگش خوب نیست.یه جوری همه چی با دیلی هست حتی دانلود کردن

• Like
Reactions: jjhha
منم شاتل دارم و مودمم TP-link archer 300 هست و کنترل پنلش دقیقا همینه.الان چند ماهه که اینطوریه و 10 بار هم به پشتیبانی گفتم ولی یا متوجه نمیشن چی میگم یا میگن مشکلی نیست.با قندشکن مشکل ندارم ولی از وقتی اینطوری شده حس میکنم اینترنت یه جوری شده انگار کنده یا پینگش خوب نیست.یه جوری همه چی با دیلی هست حتی دانلود کردن
مودم قسمت لاگ نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or