بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان ما برای گیم نت میخواهیم اینترنت پوینت تو پوینت بگیریم
با توجه به اینکه کلا فیبر تو محل ما ارائه نمیشه
میخواستم بپرسم کسی تحربه داره به ما اطلاعات بده ممنون میشم

خوب رسماً امروز اینترنت شاتل من تموم شد و کامل رفتم روی پیشگامان جالبه جفت اینترنت ها سیم هاش از کنار هم اومده بود تا خونمون ( سیم کشیدم خودم ) و روی هم نویز مینداختن الان که شاتل رو جمع کردم پیشگامان snr اش شده ۱۷ بدون کوچکترین قطعی
شاتل تو بهترین روز هاش snr ۱۲ میداد

• Like
Reactions: db07 and milad.ps4
سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم اول اینکه کسی بوده که سیم های تلفن خرج خونه رو عوض کنه ؟ منظورم از جمعه ی اصلی کوچه تا درب منزل اگه کسی بوده چه طور بود به شرکت مخابرات گفتین ؟
سوال دوم اونایی که تجربه ی خرید از شرکت های متفاوت رو دارن چه شرکتی رو برا اینترنت adsl پیشنهاد میدن ؟ از نظر اینکه به ف..ر شکن بهتر وصل بشه همچنین بازی های انلاین پلی استیشن در کل اینترنت بین اللمل که تحریم هستن رو بهتر وصل بشه

کسی بوده که سیم های تلفن خرج خونه رو عوض کنه ؟ منظورم از جمعه ی اصلی کوچه تا درب منزل اگه کسی بوده چه طور بود به شرکت مخابرات گفتین ؟
فکر نکنم تعویض اون سیم باعث بهتر شدن شرایط خطتون بشه چون که بین شما تا مخابرات چند صد متر سیم کشی هست و نمیشه اون ها رو به اون راحتی عوض کرد. شاید قطع و وصل کردن اون سیم باعث بشه زنگ زدگی محل اتصال از بین بره اما تاثیر چندانی نداره اگه فاصلتون تا مرکز کمه. (سعی کنید اتصالات رو بهتر کنید.)
سوال دوم اونایی که تجربه ی خرید از شرکت های متفاوت رو دارن چه شرکتی رو برا اینترنت adsl پیشنهاد میدن ؟ از نظر اینکه به ف..ر شکن بهتر وصل بشه همچنین بازی های انلاین پلی استیشن در کل اینترنت بین اللمل که تحریم هستن رو بهتر وصل بشه
تو بین isp هایی که داشتم آسیاتک (با ipv6) راحت تر به vpn وصل میشد و فیلترینگش شبیه به مخابرات بود(بهتر هم بود تو بعضی جاها حتی) پینگش هم با وارپ و حالت گیمینگ خوب میشد; اما ظاهرا توی بعضی از مناطق تهران شرایط اتصال فیزیکی و نویز قابل قبولی نداره. بهتره توی نت سنج پلاس ببینید که کدوم isp بهترین رتبه و همچنین کمترین تعداد شکایت رو توی منطقتون داره بعد تصمیم گیری کنید. از همسایه هاتون هم پرس و جو کنید بد نیست.

• Like
Reactions: alireza yellow
فکر نکنم تعویض اون سیم باعث بهتر شدن شرایط خطتون بشه چون که بین شما تا مخابرات چند صد متر سیم کشی هست و نمیشه اون ها رو به اون راحتی عوض کرد. شاید قطع و وصل کردن اون سیم باعث بشه زنگ زدگی محل اتصال از بین بره اما تاثیر چندانی نداره اگه فاصلتون تا مرکز کمه. (سعی کنید اتصالات رو بهتر کنید.)

تو بین isp هایی که داشتم آسیاتک (با ipv6) راحت تر به vpn وصل میشد و فیلترینگش شبیه به مخابرات بود(بهتر هم بود تو بعضی جاها حتی) پینگش هم با وارپ و حالت گیمینگ خوب میشد; اما ظاهرا توی بعضی از مناطق تهران شرایط اتصال فیزیکی و نویز قابل قبولی نداره. بهتره توی نت سنج پلاس ببینید که کدوم isp بهترین رتبه و همچنین کمترین تعداد شکایت رو توی منطقتون داره بعد تصمیم گیری کنید. از همسایه هاتون هم پرس و جو کنید بد نیست.
پس مخابرات از نظر وصل شدن به اینترنت بین الملل دارای تحریم و فیلتر بهتر هست ؟

اسیاتک رو تخلیه کردم ، قیمتهاش غیرمنطقی بالا بود ، مخابرات گرفتم سرعتم فول ۱۶ میده (اسیاتک بالای ۱۲ نمی‌داد ) قیمتشم خیلی بهتر از اسیاتکه ، صحبت کردم احتمالا میکنمش vdsl چون نزدیک مرکز مخابراتی هستم ، خوبیش اینه هزینه ای نکردم چون مودمم هم vdsl ساپورت میکنه هروقت فیبر اومد راحت منتقل میکنم رو فیبر
نگران vpn بودم ولی مشکلی ندارم و وصل میشم
جمع اوری اسیاتک و وصل مخابرات کلا ۳ روزه انجام شد

اسیاتک رو تخلیه کردم ، قیمتهاش غیرمنطقی بالا بود ، مخابرات گرفتم سرعتم فول ۱۶ میده (اسیاتک بالای ۱۲ نمی‌داد ) قیمتشم خیلی بهتر از اسیاتکه ، صحبت کردم احتمالا میکنمش vdsl چون نزدیک مرکز مخابراتی هستم ، خوبیش اینه هزینه ای نکردم چون مودمم هم vdsl ساپورت میکنه هروقت فیبر اومد راحت منتقل میکنم رو فیبر
نگران vpn بودم ولی مشکلی ندارم و وصل میشم
جمع اوری اسیاتک و وصل مخابرات کلا ۳ روزه انجام شد
چطوری Adsl تبدیل به vdsl میکنید؟ روی همون خط مسی میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or