saman_far
کاربر سایت
مشکلی ندارید در حالت عادی برای وصل شدن psn? شما ps5 بازی می کنید؟درخواستی ندادم دی ان اس هم از گوگل استفاده می کنم
گرچه گفتن سرویس گیمینگ داریم اما نمیخوام بخاطر کاهش سرعت فعالش کنن
مشکلی ندارید در حالت عادی برای وصل شدن psn? شما ps5 بازی می کنید؟درخواستی ندادم دی ان اس هم از گوگل استفاده می کنم
گرچه گفتن سرویس گیمینگ داریم اما نمیخوام بخاطر کاهش سرعت فعالش کنن
نه من با pc هستم مشکلی نیستمشکلی ندارید در حالت عادی برای وصل شدن psn? شما ps5 بازی می کنید؟
ممنون لطف کردیدنه من با pc هستم مشکلی نیست
attenuation هم نسبت به قبل اومده پایین یا فقط SNR بالا اومده ?الان که شاتل رو جمع کردم پیشگامان snr اش شده ۱۷ بدون کوچکترین قطعی
شاتل تو بهترین روز هاش snr ۱۲ میداد
نه حدودی یکسانه میشه گفت دانلود از 25 شده 24 نسبت به قبلattenuation هم نسبت به قبل اومده پایین یا فقط SNR بالا اومده ?
فکر نکنم تعویض اون سیم باعث بهتر شدن شرایط خطتون بشه چون که بین شما تا مخابرات چند صد متر سیم کشی هست و نمیشه اون ها رو به اون راحتی عوض کرد. شاید قطع و وصل کردن اون سیم باعث بشه زنگ زدگی محل اتصال از بین بره اما تاثیر چندانی نداره اگه فاصلتون تا مرکز کمه. (سعی کنید اتصالات رو بهتر کنید.)کسی بوده که سیم های تلفن خرج خونه رو عوض کنه ؟ منظورم از جمعه ی اصلی کوچه تا درب منزل اگه کسی بوده چه طور بود به شرکت مخابرات گفتین ؟
تو بین isp هایی که داشتم آسیاتک (با ipv6) راحت تر به vpn وصل میشد و فیلترینگش شبیه به مخابرات بود(بهتر هم بود تو بعضی جاها حتی) پینگش هم با وارپ و حالت گیمینگ خوب میشد; اما ظاهرا توی بعضی از مناطق تهران شرایط اتصال فیزیکی و نویز قابل قبولی نداره. بهتره توی نت سنج پلاس ببینید که کدوم isp بهترین رتبه و همچنین کمترین تعداد شکایت رو توی منطقتون داره بعد تصمیم گیری کنید. از همسایه هاتون هم پرس و جو کنید بد نیست.سوال دوم اونایی که تجربه ی خرید از شرکت های متفاوت رو دارن چه شرکتی رو برا اینترنت adsl پیشنهاد میدن ؟ از نظر اینکه به ف..ر شکن بهتر وصل بشه همچنین بازی های انلاین پلی استیشن در کل اینترنت بین اللمل که تحریم هستن رو بهتر وصل بشه
پس مخابرات از نظر وصل شدن به اینترنت بین الملل دارای تحریم و فیلتر بهتر هست ؟فکر نکنم تعویض اون سیم باعث بهتر شدن شرایط خطتون بشه چون که بین شما تا مخابرات چند صد متر سیم کشی هست و نمیشه اون ها رو به اون راحتی عوض کرد. شاید قطع و وصل کردن اون سیم باعث بشه زنگ زدگی محل اتصال از بین بره اما تاثیر چندانی نداره اگه فاصلتون تا مرکز کمه. (سعی کنید اتصالات رو بهتر کنید.)
تو بین isp هایی که داشتم آسیاتک (با ipv6) راحت تر به vpn وصل میشد و فیلترینگش شبیه به مخابرات بود(بهتر هم بود تو بعضی جاها حتی) پینگش هم با وارپ و حالت گیمینگ خوب میشد; اما ظاهرا توی بعضی از مناطق تهران شرایط اتصال فیزیکی و نویز قابل قبولی نداره. بهتره توی نت سنج پلاس ببینید که کدوم isp بهترین رتبه و همچنین کمترین تعداد شکایت رو توی منطقتون داره بعد تصمیم گیری کنید. از همسایه هاتون هم پرس و جو کنید بد نیست.
پیشگامان و آسیاتک (با پروتکل ۶) بهتر از مخابراتن توی وصل شدن به vpnپس مخابرات از نظر وصل شدن به اینترنت بین الملل دارای تحریم و فیلتر بهتر هست ؟
پیشگامان تو حالت عادی هم از شاتل هم از مخابرات بهتر عمل میکنه تو vpnپیشگامان و آسیاتک (با پروتکل ۶) بهتر از مخابراتن توی وصل شدن به vpn
منم حالت عادی رو گفتمپیشگامان تو حالت عادی هم از شاتل هم از مخابرات بهتر عمل میکنه تو vpn
چطوری Adsl تبدیل به vdsl میکنید؟ روی همون خط مسی میشه ؟اسیاتک رو تخلیه کردم ، قیمتهاش غیرمنطقی بالا بود ، مخابرات گرفتم سرعتم فول ۱۶ میده (اسیاتک بالای ۱۲ نمیداد ) قیمتشم خیلی بهتر از اسیاتکه ، صحبت کردم احتمالا میکنمش vdsl چون نزدیک مرکز مخابراتی هستم ، خوبیش اینه هزینه ای نکردم چون مودمم هم vdsl ساپورت میکنه هروقت فیبر اومد راحت منتقل میکنم رو فیبر
نگران vpn بودم ولی مشکلی ندارم و وصل میشم
جمع اوری اسیاتک و وصل مخابرات کلا ۳ روزه انجام شد