بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرعتش و پینگش چطوره ؟
پروفایل گیم هم داره ؟
سلام وقتتون بخیر پینگش خوبه تو ea fc پینگ 34 اینا هست و بله پروفایل گیم دارن و نت تایپم می تونید در خواست بدید بزارن رو دو . درکل خوبه اما به نظرم تو psn به اندازه شاتل نیست تو وصل شدن به سرورا. ولی پینگ همونه تو بتلفید 2042 هم پینگ 40 بود

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
علت فنیش رو نمیدونم ولی خودمونی بخام بگم پروفایل گیم رو خط فشار میاره. همچین چیزی حس میکنم هست
منظورم اینکه وقتی خطم نویز میافته و بعدش پروفایل گیمم رو خاموش میکنم نویزش برطرف میشه; اما وقتی دوباره روشن میکنم دیگه مثل قبل نویز نیست. احتمالا از تجهیزات مخابراتیه

منظورم اینکه وقتی خطم نویز میافته و بعدش پروفایل گیمم رو خاموش میکنم نویزش برطرف میشه; اما وقتی دوباره روشن میکنم دیگه مثل قبل نویز نیست. احتمالا از تجهیزات مخابراتیه
از این تجهیزاتِ قدیمی و رها شده به حال خودش انتظار بیشتری هم نمیره

• Like
Reactions: mallo
دوستان من یه 7 ماهیه از فن اوا سریس دارم (بیت استریم ) از جشنواره هاش هم استفاده میکنم خوبه مشکلی ندارم باهاش پینگ گیمینگ هم خوبه تو FC24 همه چیزش خوبه تقریبا دوتا مشکل هست که مورد دوم نمیدونم واقعا مشکل هست یا نه
1.ای پی پابلیک ولید نمیده (با 100 شروع میشه )
2.احساس میکنم کمبود پهنای باند خارجی داره
داخل اینستا کلیپ ها بی کیفت میشن تلگرام پروفایل ها لود نمیشن (این ایراد نمیدونم کلیه یا ایراد از این شرکته )

Attachments

• 1713537758269.png
    1713537758269.png
    164.5 KB · مشاهده: 3
آخرین ویرایش:
دوستان من پیشگامان گرفتم هم سرعت رانژه خطشون عالی بود از وقتی که ثپت نام کردم تقریبا ۶ ساعته وصل شد
سرعتش عالیه پینگش هم تو بازی هایی که تست کردم تا اینجا عالی بوده
گفتم جوابه خدایی خوبه منم بدون مشکل دارم استفاده میکنم

• Like
Reactions: milad.ps4
دوستان من پیشگامان گرفتم هم سرعت رانژه خطشون عالی بود از وقتی که ثپت نام کردم تقریبا ۶ ساعته وصل شد
سرعتش عالیه پینگش هم تو بازی هایی که تست کردم تا اینجا عالی بوده
سلام وقت بخیر بله پینگش خوبه اما من با سرورای psn باهاش مشکل دارم به psn خوب وصل نمی شه بازیا خوب وصل می شه ، چه dns استفاده می کنید ؟ این که درخواست دادید نت تایپ بزارن دو یا همون سه گذاشتید باشه؟

• Like
Reactions: milad.ps4
سلام وقت بخیر بله پینگش خوبه اما من با سرورای psn باهاش مشکل دارم به psn خوب وصل نمی شه بازیا خوب وصل می شه ، چه dns استفاده می کنید ؟ این که درخواست دادید نت تایپ بزارن دو یا همون سه گذاشتید باشه؟
درخواستی ندادم دی ان اس هم از گوگل استفاده می کنم
گرچه گفتن سرویس گیمینگ داریم اما نمیخوام بخاطر کاهش سرعت فعالش کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or