Refill
کاربر سایت
پینگت تو اروپا غربی euw تو حالت گیمینگ و غیر گیمینگ چنده ؟من آخرین بار 10 روز پیش بازی کردم چطور شاید بتونم چک کنم امروز
اپلودت و دانلودت هم بگو رو چند بسته شده
پینگت تو اروپا غربی euw تو حالت گیمینگ و غیر گیمینگ چنده ؟من آخرین بار 10 روز پیش بازی کردم چطور شاید بتونم چک کنم امروز
چند تا صفحه قبلی رو یه نگاه بنداز. جواب تمام سوالاتت داخلش هستسرعتش و پینگش چطوره ؟
پروفایل گیم هم داره ؟
سلام وقتتون بخیر پینگش خوبه تو ea fc پینگ 34 اینا هست و بله پروفایل گیم دارن و نت تایپم می تونید در خواست بدید بزارن رو دو . درکل خوبه اما به نظرم تو psn به اندازه شاتل نیست تو وصل شدن به سرورا. ولی پینگ همونه تو بتلفید 2042 هم پینگ 40 بودسرعتش و پینگش چطوره ؟
پروفایل گیم هم داره ؟
منظورم اینکه وقتی خطم نویز میافته و بعدش پروفایل گیمم رو خاموش میکنم نویزش برطرف میشه; اما وقتی دوباره روشن میکنم دیگه مثل قبل نویز نیست. احتمالا از تجهیزات مخابراتیهعلت فنیش رو نمیدونم ولی خودمونی بخام بگم پروفایل گیم رو خط فشار میاره. همچین چیزی حس میکنم هست
از این تجهیزاتِ قدیمی و رها شده به حال خودش انتظار بیشتری هم نمیرهمنظورم اینکه وقتی خطم نویز میافته و بعدش پروفایل گیمم رو خاموش میکنم نویزش برطرف میشه; اما وقتی دوباره روشن میکنم دیگه مثل قبل نویز نیست. احتمالا از تجهیزات مخابراتیه
ای پی تون چنده دقیق بگید لطفا!1.ای پی پابلیک ولید نمیده (با 100 شروع میشه )
با vpn بهتر میشه آیا؟2.احساس میکنم کمبود پهنای باند خارجی داره
100.69ای پی تون چنده دقیق بگید لطفا!
لیست آی پی های پرایوت "غیر قابل روت":
View attachment 334876
منبع : Reserved IP addresses - Wikipedia
با vpn بهتر میشه آیا؟
آی پیتون رنج غیر قابل روت و برای cgnat هست. بنظر میاد nat تایپتون ۳ هست!100.69
پینگ بهتر میشه با بدتر؟با کلود فلر وارپ کار میکنم
گفتم جوابه خدایی خوبه منم بدون مشکل دارم استفاده میکنمدوستان من پیشگامان گرفتم هم سرعت رانژه خطشون عالی بود از وقتی که ثپت نام کردم تقریبا ۶ ساعته وصل شد
سرعتش عالیه پینگش هم تو بازی هایی که تست کردم تا اینجا عالی بوده
دمت گرم به حساب حرفت رفتم و عالی بود مرسیگفتم جوابه خدایی خوبه منم بدون مشکل دارم استفاده میکنم
سلام وقت بخیر بله پینگش خوبه اما من با سرورای psn باهاش مشکل دارم به psn خوب وصل نمی شه بازیا خوب وصل می شه ، چه dns استفاده می کنید ؟ این که درخواست دادید نت تایپ بزارن دو یا همون سه گذاشتید باشه؟دوستان من پیشگامان گرفتم هم سرعت رانژه خطشون عالی بود از وقتی که ثپت نام کردم تقریبا ۶ ساعته وصل شد
سرعتش عالیه پینگش هم تو بازی هایی که تست کردم تا اینجا عالی بوده
درخواستی ندادم دی ان اس هم از گوگل استفاده می کنمسلام وقت بخیر بله پینگش خوبه اما من با سرورای psn باهاش مشکل دارم به psn خوب وصل نمی شه بازیا خوب وصل می شه ، چه dns استفاده می کنید ؟ این که درخواست دادید نت تایپ بزارن دو یا همون سه گذاشتید باشه؟