بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اسیاتک دیگه آخرشه مخابرات درخواست جمع آوری دادم ۳ روز اینا بعدش بدون زنگ و هیچی جمع کردن
حالا یه شماره دادن گفتن شنبه باهاش تماس بگیر
اما از این طرف طرح ۶ ماهه پیشگامان که میخوام بزنم ممکنه تا اینا جمع اوری کنن حذف بشه
فردا یه زنگ میزنم دوباره و با شکایت تهدیدشون می کنم شاید یه معجزه ای شد

اما از این طرف طرح ۶ ماهه پیشگامان که میخوام بزنم ممکنه تا اینا جمع اوری کنن حذف بشه
شاتل هم یکساله گذاشته خوبه حجم به شدت بالایی داره
19 ترا بین الملل
1.500.000 فکر کنم سرعت 8

• Like
Reactions: milad.ps4
حذف نمیشه کاکای من. من حداقل 2 3 ساله سایت این شرکت رو چک میکنم. به هیچ وجه جشنواره هاشون رو بر نمیدارن. بلکه نهایتا از اسمی به اسم دیگه تغییر میدن. مثلن زمستانه میشه بهاره. بعدش میشه تابستانه

چرا نوشته که
حجمش رو فقط کم کرده ۱۹ ترا بود دوستم گرفته الان زده ۱۵ ترا

View attachment 334287
توی مایشاتل زده؟ توی سایتش که جشنواره رو معرفی کرده بود از سرعت حرفی نزده بود.
یک شروع تازه در بهار نو! پیشنهاد‌های جذاب شاتل برای فصل بهار | شاتل؛ شاهراه اینترنت و تلفن

شاتل 4-5 روزه در افتضاح بودن قله های جدیدی رو فتح کرده من به شخصه اصلا به هیچکس شاتل پیشنهاد نمیدم.الان بیش از چهار روزه 4.2.2.4 اختلال داره یهو کلا تایم اوت میشه و نت داخلی میشه پینگ 8.8.8.8 که روت خاورمیانه داره هم رفته رو 100 و همچنین اون هم پکت لاست داره هیچ تلاشی هم برای برطرف کردنش نمیکنه در حال حاضر شاتل برای گیم انلاین اصلا مناسب نیست در حالی که سال های قبل واقعا بهترین بود.
وضعیت شت تل همین الان:

Attachments

• shitel.PNG
    shitel.PNG
    35.7 KB · مشاهده: 12
آخرین ویرایش:
شاتل 4-5 روزه در افتضاح بودن قله های جدیدی رو فتح کرده من به شخصه اصلا به هیچکس شاتل پیشنهاد نمیدم.الان بیش از چهار روزه 4.2.2.4 اختلال داره یهو کلا تایم اوت میشه و نت داخلی میشه پینگ 8.8.8.8 که روت خاورمیانه داره هم رفته رو 100 و همچنین اون هم پکت لاست داره هیچ تلاشی هم برای برطرف کردنش نمیکنه در حال حاضر شاتل برای گیم انلاین اصلا مناسب نیست در حالی که سال های قبل واقعا بهترین بود.
وضعیت شیت تل همین الان:
warp رو روشن کنید ببینید درست میشه یا نه؟ (منظورم دسکتاپه)
1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.

وضعیت شت تل همین الان:
تنها امیدمون برای بازی همین شاتل بود که اینم حدود 1 هفته هست اینطوری شده.وسط بازی که 3-1 جلو بودم یهو باز پینگ خراب شد 6 تا خوردم.اون طرف هم عرب...فکر کنم اصلا نمیدونه اینترنت بد چیه.اینقدر عقده بازی درآورد.فکر میکرد خودش یهو شده مارادونا ~X(
بدبختی اینه که جایگزین بهتری هم نیست.کم و زیاد همه یه آشغالی هستن.فیبر نوری هم که نمیدن [-(

تنها امیدمون برای بازی همین شاتل بود که اینم حدود 1 هفته هست اینطوری شده.وسط بازی که 3-1 جلو بودم یهو باز پینگ خراب شد 6 تا خوردم.اون طرف هم عرب...فکر کنم اصلا نمیدونه اینترنت بد چیه.اینقدر عقده بازی درآورد.فکر میکرد خودش یهو شده مارادونا ~X(
بدبختی اینه که جایگزین بهتری هم نیست.کم و زیاد همه یه آشغالی هستن.فیبر نوری هم که نمیدن [-(
فیبرنوری شاتل هم مختله
وارپ خیلی وقته رو شاتل از کار افتاده.
رو دسکتاپ باید بیاد... روی گوشی حتما باید ipv6 داشته باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or