بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هر روزش مشکل داره این نت. به سرور وصل میشه برا من
این مشکل از صبح شروع شد وگرنه نیم ساعت قبلش داشتم بازی میکردم
تلفن خود شاتل هم تا چند دقیقه پیش که زنگ زدم یه پیام خودکار گذاشته بود که اینترنت کلا قطعه لطفا شکیبا باشید [-(

البته همین شاتل هم چند وقته برای بازی به خوبی قبل نیست.زنگ هم که میزنم خودشون هم قبول میکنن و میگن رو سرورهای بازی اختلاله.کلا یه جوری شده که آدم ترجیح میده بره تو جنگل و با گنجشکها هم صحبت بشه تا از این اینترنت استفاده کنه~X(

این مشکل از صبح شروع شد وگرنه نیم ساعت قبلش داشتم بازی میکردم
تلفن خود شاتل هم تا چند دقیقه پیش که زنگ زدم یه پیام خودکار گذاشته بود که اینترنت کلا قطعه لطفا شکیبا باشید [-(

البته همین شاتل هم چند وقته برای بازی به خوبی قبل نیست.زنگ هم که میزنم خودشون هم قبول میکنن و میگن رو سرورهای بازی اختلاله.کلا یه جوری شده که آدم ترجیح میده بره تو جنگل و با گنجشکها هم صحبت بشه تا از این اینترنت استفاده کنه~X(
افتضاحه این زیرساخت های قدیمی مخابراتی. حالا به این تجهیزات مستهلک، شرکت های فعال در پاچه خواری و نصب تجهیزات شیلترینگ جدید رو هم اضافه کن که با سواد حداقلی یا حداکثری دارن تر میزنن به نت و باز به همه این ها روتینگ بد کشوری رو هم اضافه بفرما تا بفهمی چ دستپخت بدی در حال میل نمودن هستیم

من چند وقته مشکلی پیش اومده نتم بعضا 1 ساعت یا نیم ساعت بعضی اوقات به ندرت میمونه تا یک روز هم قطع نمیشه snr اینا هم اوکیه پشتیبانی هم میگه نویز نداری
تلفن هم ندارم اصلا نمیدونم چیه مشکل کلافه شدم

من چند وقته مشکلی پیش اومده نتم بعضا 1 ساعت یا نیم ساعت بعضی اوقات به ندرت میمونه تا یک روز هم قطع نمیشه snr اینا هم اوکیه پشتیبانی هم میگه نویز نداری
تلفن هم ندارم اصلا نمیدونم چیه مشکل کلافه شدم
قطعی داری؟ که به صورت رندوم اتفاق می افته؟ یه پریز تلفن دیگه تست کن. اسپلیتر رو عوض کن. کشش خطتت رو چک کن توی مودم ببین چقدره و سرعت روی چند بسته شده

• Like
Reactions: Refill
واسه گیم زدن از شاتل هم بهتره؟
شاتلت رو جمع گردی؟
واقعیت تا حالا فقط باهاش pubg زدم که مثل شاتل بوده پینگ اروپا 80 اینا داده
چون هنوز شاتلم وصله تا سر ماه دارم با همون بازی میکنم اما پینگ میگیرم کپی شاتله کلا شاید 10 تا بالاتر باشه پینگش
سر ماه جمع آوری شاتل رو میزنم اره

• Like
Reactions: hooman28 and db07
مشکل جدید
اینترنت وصله . همه چراغهای مودم روشنن ولی به هیچ سایتی وصل نمیشه . حتی سایتای ایرانی .
سرعت هم در حد دایل آپ
امروز 2 بار اتقاق افتاده و هر بار برای 2 3 ساعت
شاتل هم دو روز پیش برام اینجوری شد

• Like
Reactions: Little John
قطعی داری؟ که به صورت رندوم اتفاق می افته؟ یه پریز تلفن دیگه تست کن. اسپلیتر رو عوض کن. کشش خطتت رو چک کن توی مودم ببین چقدره و سرعت روی چند بسته شده
بله بصورته رندومه کابل تلفن مستقیم از سرخط گرفتم snr اینا هم خوبه ولی لینک می پره

خیلی خیلی اوضاع عجیبیه 2 روزه شاتل به شدت مزخرف شده اینترنتش
یا پینگ بالا میده با تایم اوت فراوان و یهو درست میشه پینگ میشه 70 یا یهو کلی تایم اوت میده لای پینگ درست

View attachment 334058
View attachment 334057
شاتل اختلال داره این چند روز.خودشونم تائید کردن
البته چند تا isp دیگه هم هستن

منم دارم بازی میکنم یهو میبینم پینگ رفت رو پشتِ بوم ~X(

شاتل اختلال داره این چند روز.خودشونم تائید کردن
البته چند تا isp دیگه هم هستن

منم دارم بازی میکنم یهو میبینم پینگ رفت رو پشتِ بوم ~X(
اخه خیلی عجیبه من با vpn روشن پینگ ثابت میگیرم یعنی الان دارم با vpn بازی میکنم پینگ 80 بدون تایم اوت ولی با نت خالی و dns اصلا نمیشه بازی کرد
حداقل الان تست کردم پیشگامان مشکلی نداره

اخه خیلی عجیبه من با vpn روشن پینگ ثابت میگیرم یعنی الان دارم با vpn بازی میکنم پینگ 80 بدون تایم اوت ولی با نت خالی و dns اصلا نمیشه بازی کرد
حداقل الان تست کردم پیشگامان مشکلی نداره
2 روز پیش شاتل وقتی زنگ میزدی تلفن گویا میگفت اینترنت کلا قطعه :D
این 2 روزم اوکی شده ولی یهو پینگ میره بالا بعد درست میشه.حالا مشکل از چیه نمیدونم

• Smile
Reactions: barney stinson
5 روز درخواست جمع اوری دادم به اسیاتک خبری نشده امروز زنگ زدم پشتیبانی فروش فهمیدم حتی درخواست رو ثپت نکردن
کجا گیر کردیم
اسیاتک دیگه آخرشه مخابرات درخواست جمع آوری دادم ۳ روز اینا بعدش بدون زنگ و هیچی جمع کردن

• Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or