بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فکر کنم 12 مگ ست شده... تو پنل مودمتون line attenuation روی دانلود چه عددیه؟
اره روی 12 ست شده که سرعت 1.2 میده دیگه
بعد تو صفحه اول سایتش هم زده تا 16 البته 6 ماهه میگه سرعت 8 ولی خوب مثل اینکه هرچقدر کشش داشته باشه میده

Untitled.jpg
گیم بالاتر از ۸ ندارن یا خط شما بیشتر نمیکشه ؟ ۱۶ گیم نمیبندن اگر خط یکی بکشه ؟
نه فکر کنم کلا سرویس گیم بالاتر از 8 امکان پذیر نیست شاتل که سرعت 16 بگیری کشش هم داشته باشی بازم رو 8 نهایت ست میکنه

• Like
Reactions: J. Constantine
اره روی 12 ست شده که سرعت 1.2 میده دیگه
بعد تو صفحه اول سایتش هم زده تا 16 البته 6 ماهه میگه سرعت 8 ولی خوب مثل اینکه هرچقدر کشش داشته باشه میده

View attachment 333438

نه فکر کنم کلا سرویس گیم بالاتر از 8 امکان پذیر نیست شاتل که سرعت 16 بگیری کشش هم داشته باشی بازم رو 8 نهایت ست میکنه
چقدر ارزونه لامصب!
تا الان از مخابرات, شاتل, و پیشگامان نت گرفتید؟ مثل اینکه شاتل از همه براتون بهتر بوده! نتایج بخش گیمینگ نت سنج پلاس توی منطقه تون چقدر درسته؟

نه من رو شاتل سرویس گیم 16 فعال کردم سرعتمم همون 16 هست

نه من رو شاتل سرویس گیم 16 فعال کردم سرعتمم همون 16 هست
عه چه جالب خوب پس همون خط من حتما کشش نداره

چقدر ارزونه لامصب!
تا الان از مخابرات, شاتل, و پیشگامان نت گرفتید؟ مثل اینکه شاتل از همه براتون بهتر بوده! نتایج بخش گیمینگ نت سنج پلاس توی منطقه تون چقدر درسته؟
آسیاتک هم گرفتم 2 روز بعد درخواست جمع آوری دادم اونم به شدت بد بود پینگ و همه چیش
نت سنج درست نیست
مثلا آسیاتک رو زده رتبه اول کلا تو تهران همش میزنه آسیاتک اول در صورتی که بدترین پینگ و کمترین سرعت رو با آسیاتک گرفتم و مخابرات بهتر بود
در واقع بخوام رتبه بدم برای گیم اول از همه شاتل بوده برای من بعد پیشگامان بعد مخابرات بعد اسیاتک

چقدر ارزونه لامصب!
واقعیت دائم داره پینگش بهتر هم میشه پیشگامان
الان مودم asus ام رو وصل کردم بهش پینگ بهتر و سرعت بهتری داره میده

Untitled.jpg

• Like
Reactions: J. Constantine
واقعیت دائم داره پینگش بهتر هم میشه پیشگامان
الان مودم asus ام رو وصل کردم بهش پینگ بهتر و سرعت بهتری داره میده

View attachment 333448
پینگ 4.2.2.4 بهتر شده و 8.8.8.8 شبیه شاتلتون پینگ میده ظاهرا. فیلترینگ شاتل تو منطقه شما چجوریاست؟ من که شاتل داشتم سایت های داخلی هم فیلتر بودن!(تا این حد)

• Like
Reactions: barney stinson
پینگ 4.2.2.4 بهتر شده و 8.8.8.8 شبیه شاتلتون پینگ میده ظاهرا. فیلترینگ شاتل تو منطقه شما چجوریاست؟ من که شاتل داشتم سایت های داخلی هم فیلتر بودن!(تا این حد)
اره دیگه میتونم بگم تفاوتی بین این با شاتل نمیبینم فعلا
شاتل اوکی بوده اوضاعش برای من فیلترشکن ها هم باهاش خوب مهربون بودن و پروتکل های زیادی هستن که روش کار میکنن تو منطقه ما

اره دیگه میتونم بگم تفاوتی بین این با شاتل نمیبینم فعلا
شاتل اوکی بوده اوضاعش برای من فیلترشکن ها هم باهاش خوب مهربون بودن و پروتکل های زیادی هستن که روش کار میکنن تو منطقه ما
راضی هستی از این شرکت یا نه

من بار اول نیست که ازشون نت میگیرم ولی تو فکر کنم بار اولت بوده

• Like
راضی هستی از این شرکت یا نه

من بار اول نیست که ازشون نت میگیرم ولی تو فکر کنم بار اولت بوده
اره اولین باره از پیشگامان میگیرم
واقعیت از این راضی ترم چند تا دلیل هم دارم براش
یکی اینکه با vpn هایی که من استفاده میکنم بهتر کار میکنه یه سری vpn داشتم که اصلا با شاتل دیگه کار نمیکردن اما روی این اوکی دارن کار میکنن
یکی هم اینکه خوب حتی غیر جشنواره هم ازش بخری بازم حجم بیشتر میده با حدود 50 60 تومن ارزون تر از شاتل
و به نظر نمیاد برای بازی انلاین هم مشکلی داشته باشه واقعا پشتیبانی جوابگویی هم داره مثل شاتل

• Like
Reactions: Brightman
اره اولین باره از پیشگامان میگیرم
واقعیت از این راضی ترم چند تا دلیل هم دارم براش
یکی اینکه با vpn هایی که من استفاده میکنم بهتر کار میکنه یه سری vpn داشتم که اصلا با شاتل دیگه کار نمیکردن اما روی این اوکی دارن کار میکنن
یکی هم اینکه خوب حتی غیر جشنواره هم ازش بخری بازم حجم بیشتر میده با حدود 50 60 تومن ارزون تر از شاتل
و به نظر نمیاد برای بازی انلاین هم مشکلی داشته باشه واقعا پشتیبانی جوابگویی هم داره مثل شاتل
منم تا امروز از این شرکت راضیم در مقایسه با اسم و رسم های بزرگتری مثل شاتل و اسیاتک و ...

چیزی کم و کسر نذاشته جلوشون که حتی حجم های خیلی بهتری رو هم ارائه میده در قالب جشنواره که دیگه اسیاتک و شاتل هم چون میخاستن از قافله عقب نمونن شروع کردن جشنواره گذاشتن با حجم های خوب

من حتی زمانی که هنوز طرح های استاندارد پیشگامان تخیلی نشده بود هم یادمه زمانی که شاتل و اسیاتک قیمت تعرفه هاشون بد بود و این شرکت خیلی مناسب تر میداد که دیگه در نهایت اینا هم تعرفه های استاندارد رو تخیلی کردن

در مورد گیم هم حداقل در مورد من بهتر از شاتل جواب میده از نظر پهنای باند چون شاتل سرعت ۶ گیم نداره و اگر خطتت ۸ نکشه مجبوری ۴ گیم ببندی که یعنی از دست دادن تماشای HD استریم های توییچ ولی الان هم گیم انلاین میزنم هم اچ دی استریم میبینم

هر چند شاتل واقعا نت خوبی برای انلاین زدن داره به شرطی که پهنای باند استانداردی داشته باشی مثلن ۸ یا ۱۶ مگ

در کل الان دلیلی نمیبینم که این ۳ ماه رو استفاده نکنم ازش و بعدش هم موقع تخلیه کردن پشتیبانی شون تماس میگیره و بهت پیشنهادهایی نه در سطحِ قیمت جشنواره ولی معقول تر میده. مثلن یادمه سال پیش موقعی که زنگ زدن گفت که ۶ ماهه ۶۰۰ تومن که همین توی جشنواره ۳۰۰ میدن

اگر اتفاق خاصی رخ نده و وضعیت به همین شکل بمونه احتمالن بعد از ۳ ماه تمدید کنم در صورتی که جشنواره با قیمت مناسب پیشنهاد بدن

• Like
من هم ۲ دیدم هم ۳ ولی تفاوتی هم حس نکردم بین شون. به سرورای بازی های شرکت EA مثل بتلفیلد و FC24 وصل میشه
نت تایپتون اگه ۳ باشه هیچ کسی مستقیما نمیتونه به شما وصل بشه; به همین خاطر چت ها براتون مستقیما نمیاد و برای ارتباط باید سرور میانی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or