Brightman
کاربر سایت
کجا این تفاوت مشخصه؟ اکثر گیم ها سرور میانی واسطه هست؟نت تایپتون اگه ۳ باشه هیچ کسی مستقیما نمیتونه به شما وصل بشه; به همین خاطر چت ها براتون مستقیما نمیاد و برای ارتباط باید سرور میانی باشه.
کجا این تفاوت مشخصه؟ اکثر گیم ها سرور میانی واسطه هست؟نت تایپتون اگه ۳ باشه هیچ کسی مستقیما نمیتونه به شما وصل بشه; به همین خاطر چت ها براتون مستقیما نمیاد و برای ارتباط باید سرور میانی باشه.
سرور گیم اینجا واسطه هست.پس با نت تایپ ۳ هم میشه بازی کرد اما تمام قابلیت ها رو به احتمال زیاد نمیاره مثل چت.کجا این تفاوت مشخصه؟ اکثر گیم ها سرور میانی واسطه هست؟
خیلی ممنون مرسیمن هم ۲ دیدم هم ۳ ولی تفاوتی هم حس نکردم بین شون. به سرورای بازی های شرکت EA مثل بتلفیلد و FC24 وصل میشه
تا وقتی شاتل هست واقعا گند بزنن تو هرچی isp دیگس قشنگ میگه نوسان چیه ؟ بشین صبح تا شب گیم بزن
View attachment 331560
اینم وضعیت خط بعد از اون 2 روز که snr به 6 رسیده بود
View attachment 331561
100 درصد پیشگامان رو پیشنهاد میدم واقعا راضی ام ازش حتی نسبت به شاتلدوستان من اسیاتک ۶ ماهم امروز تموم شد حجمشهشت ترابایت بود
الان دیگه نمیتونم از اسیاتک سرویس اینچنینی بگیرم بنظرتون جمع اوری بزنم برم سمت کدوم isp
سلام دوست من adsl عه در کل snr 6 چیز خوبی نمیتونه بهت تحویل بده واقعیتداداش این vdsl شاتل که گرفتی یا adsl ?? این پارس آنلاین دهته من رو صاف کرده ولی snr خطم رو 6 . جواب میده عوض کنم برم شاتل؟
ممنون ثپت نام میکنم البته اگه این اسیاتک جمع اوری بزنه100 درصد پیشگامان رو پیشنهاد میدم واقعا راضی ام ازش حتی نسبت به شاتل
داداش راستی پیشگامان بسته دانلود شبانه هم داره ؟100 درصد پیشگامان رو پیشنهاد میدم واقعا راضی ام ازش حتی نسبت به شاتل
سلام دوست من adsl عه در کل snr 6 چیز خوبی نمیتونه بهت تحویل بده واقعیت
من با snr 10 وضعیتم خوبه ولی snr بعضی اوقات میاد رو 7 کلی قطعی پیدا میکنه خطم
نه ولی ۶ ماهه میده ۳۰۰ تومنه ۳ ترا حجمداداش راستی پیشگامان بسته دانلود شبانه هم داره ؟
همین امروز درخواست جمع اوری اسیاتک رو دادمنه ولی ۶ ماهه میده ۳۰۰ تومنه ۳ ترا حجم
البته چک هم نکردم شاید داشته باشه جدا
هر روزش مشکل داره این نت. به سرور وصل میشه برا منامروز کسی با اینترنت مشکلی نداشته؟
از صبح یه حالت اینترانت طور پیدا کرده بود.بعد به خود شاتل هم که تماس میگرفتم میگفت مشکل سراسریه و باید صبر کنید.الان تقریبا اوکی شده ولی هنوز بعضی سایتها رو درست باز نمیکنه یا فیفا که میخوام بازی کنم به سرورش وصل نمیشه