بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان، من حدود بیست روز میشه درخواست جمع آوری دادم به فن آوا ولی هنوز خبری نشده. ۱۹۵ هم شکایت کردم هیچ جوابی ندادن! بقیه هم آیا این مشکل رو دارن؟! قبلا خیلی راحت جمع آوری انجام میشد واقعا تعجب میکنم.
سلام
من جدیدا از صبانت جمع اوری کردم پنج روز طول کشید

• Sad
Reactions: hooman28
می خواستم پیشگامان بگیرم که دیدم جشنوارشو تغییر داده و حجم 1 ساله رو کم کرده :/

View attachment 337556
من شانس آورم همون موقع یکساله رو گرفتم. 9 ترابایت حجم منطقی بود این واقعا خیلی کمه 6 ماه هم نمیرسه. اگه مصرف بالایی دارین با این تعرفه نمیصرفه، بهترین چیز برای دانلود حداقل زیتل هست.

• Like
Reactions: farshid76
چقدر تدریجی و آروم طی چند سال اخیر اینترنت کشور تبدیل به اینترانت شد
نصف سایت و برنامه ها توسط خارج از کشور تحریم شده
نصف بقیه ـشم توسط اینور فیلتر شده :))
یعنی رسما بدون وی پی عن فقط سایتای ir. و معدودی سایت دیگه که توی لیست سیاه نیست قابل دسترسه
پول وی پی عن هم بدید چند روز بعد شناسایی و بلاک میشه میشه و بدو برو یکی دیگه بخر! قشنگ یه بیزنس بزرگم اینجا درست شده

چقدر تدریجی و آروم طی چند سال اخیر اینترنت کشور تبدیل به اینترانت شد
نصف سایت و برنامه ها توسط خارج از کشور تحریم شده
نصف بقیه ـشم توسط اینور فیلتر شده :))
یعنی رسما بدون وی پی عن فقط سایتای ir. و معدودی سایت دیگه که توی لیست سیاه نیست قابل دسترسه
پول وی پی عن هم بدید چند روز بعد شناسایی و بلاک میشه میشه و بدو برو یکی دیگه بخر! قشنگ یه بیزنس بزرگم اینجا درست شده
هرچی بیشتر فیلتر کنن به ضرر خودشونه (البته غیر از سرویس هایی که پینگ پایین میخوان، مثل گیم)
چون نیاز مردم به چیزشکن بیشتر میشه، نتیجتا کار روی پروتکل ها و مدل های بهینه بیشتر میشه
فقط این وسط اگر مردم بیشتر آموزش ببینن خودشون با کریپتوکارنسی سرور بگیرن و چیزشکن روش ران کنن خیلی خوب میشه. یا از سرویس های مجانی استفاده کنن
یعنی پول به فروشنده داخلی ندن کلا

وضع نت ثابت داغونه، کانفیگ هایی که روی همراه اول و ایرانسل جواب میدن رو پیشگامان اصلا وصل نمیشه.
BpB رو تست کنید.

والا وضع پیشگامان برای من عالیه هنوزم اکثر کانفیگ ها کار میکنه و وی پی ان های معروف هم اوکی کار میکنه
شما سرور شخصی دارین؟ اگه دارین میشه بگید از کجا خریدید؟

• Like
Reactions: pbgame
BpB رو تست کنید.

شما سرور شخصی دارین؟ اگه دارین میشه بگید از کجا خریدید؟
ورکر و فرگمنت دیگه واسم جواب نیس ولی باز تست میکنم. میتونم بگم حداقل واسه من فرگمنت رو پیشگامان پرونده اش بسته شده. فقط هیستریا 2 با آیپی تمیز دو روزه خوب جواب داده، تانل آرگو د اغون شده ولی هنوز عشقی گاهی کار میکنه
والا وضع پیشگامان برای من عالیه هنوزم اکثر کانفیگ ها کار میکنه و وی پی ان های معروف هم اوکی کار میکنه
والا بعضی چیزا واسه منم کار میکنه ولی اکثرا از کار افتادن و میتونم بگم وضع پیشگامان از نت همراه بدتر تو این زمینه، مثلا grpc رو ایرانسل عین بنز داره جواب میده و رو پیشگامان کلا وصل نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or