barney stinson
کاربر سایت
من که راضی ام به نظرم هنوزم 6 ماهه ارزش دارهمی خواستم پیشگامان بگیرم که دیدم جشنوارشو تغییر داده و حجم 1 ساله رو کم کرده :/
View attachment 337556
پینگ عالی و به شدت با vpn ها دوست
من که راضی ام به نظرم هنوزم 6 ماهه ارزش دارهمی خواستم پیشگامان بگیرم که دیدم جشنوارشو تغییر داده و حجم 1 ساله رو کم کرده :/
View attachment 337556
سلامسلام دوستان، من حدود بیست روز میشه درخواست جمع آوری دادم به فن آوا ولی هنوز خبری نشده. ۱۹۵ هم شکایت کردم هیچ جوابی ندادن! بقیه هم آیا این مشکل رو دارن؟! قبلا خیلی راحت جمع آوری انجام میشد واقعا تعجب میکنم.
من شانس آورم همون موقع یکساله رو گرفتم. 9 ترابایت حجم منطقی بود این واقعا خیلی کمه 6 ماه هم نمیرسه. اگه مصرف بالایی دارین با این تعرفه نمیصرفه، بهترین چیز برای دانلود حداقل زیتل هست.می خواستم پیشگامان بگیرم که دیدم جشنوارشو تغییر داده و حجم 1 ساله رو کم کرده :/
View attachment 337556
والا وضع پیشگامان برای من عالیه هنوزم اکثر کانفیگ ها کار میکنه و وی پی ان های معروف هم اوکی کار میکنهوضع نت ثابت داغونه، کانفیگ هایی که روی همراه اول و ایرانسل جواب میدن رو پیشگامان اصلا وصل نمیشه.
هرچی بیشتر فیلتر کنن به ضرر خودشونه (البته غیر از سرویس هایی که پینگ پایین میخوان، مثل گیم)چقدر تدریجی و آروم طی چند سال اخیر اینترنت کشور تبدیل به اینترانت شد
نصف سایت و برنامه ها توسط خارج از کشور تحریم شده
نصف بقیه ـشم توسط اینور فیلتر شده
یعنی رسما بدون وی پی عن فقط سایتای ir. و معدودی سایت دیگه که توی لیست سیاه نیست قابل دسترسه
پول وی پی عن هم بدید چند روز بعد شناسایی و بلاک میشه میشه و بدو برو یکی دیگه بخر! قشنگ یه بیزنس بزرگم اینجا درست شده
BpB رو تست کنید.وضع نت ثابت داغونه، کانفیگ هایی که روی همراه اول و ایرانسل جواب میدن رو پیشگامان اصلا وصل نمیشه.
شما سرور شخصی دارین؟ اگه دارین میشه بگید از کجا خریدید؟والا وضع پیشگامان برای من عالیه هنوزم اکثر کانفیگ ها کار میکنه و وی پی ان های معروف هم اوکی کار میکنه
ورکر و فرگمنت دیگه واسم جواب نیس ولی باز تست میکنم. میتونم بگم حداقل واسه من فرگمنت رو پیشگامان پرونده اش بسته شده. فقط هیستریا 2 با آیپی تمیز دو روزه خوب جواب داده، تانل آرگو د اغون شده ولی هنوز عشقی گاهی کار میکنه
والا بعضی چیزا واسه منم کار میکنه ولی اکثرا از کار افتادن و میتونم بگم وضع پیشگامان از نت همراه بدتر تو این زمینه، مثلا grpc رو ایرانسل عین بنز داره جواب میده و رو پیشگامان کلا وصل نمیشه.والا وضع پیشگامان برای من عالیه هنوزم اکثر کانفیگ ها کار میکنه و وی پی ان های معروف هم اوکی کار میکنه