متاسفانه محله های تهران رو اینجوری نمیدونم کدوم منطقه میشن خودم تهرانی نیستم.من سیدخندان ، ابتدای سهروردی شمالی هستم رفیق. نظرت چیه ؟
راستی کسی میدونه با چه مدرکی میشه اینترنت بیش از ۱۲۸ گرفت ؟
کارت دانشجویی چیزی داری؟من الان ۱۲۸ مخابرات دارم. اینجا کسی به بیشتر از ۱۲۸ ارتقا داده؟ برخی از دوستان همینجا می گفتن که ۲۵۶ بدون مدرک خاصی گرفتن!
واقعا خفته استفاده از ۱۲۸ مخابرات.
اول میگیری بعد میپرسی برادر من؟جواب من رو هم ندادید!
من یه اشتراک 512-12GB از گیتی نت گرفتم که تا چند روز دیگه وصل میشه.(بیشتر برای بازی گرفتم)
میخواستم ببینم نظرتون راجع به این ISP چیه و کدوم ISP برای بازی ONline مناسب تره؟(منطقه ی ما هم شهدای گمنام هست)
جواب من رو هم ندادید!
من یه اشتراک 512-12GB از گیتی نت گرفتم که تا چند روز دیگه وصل میشه.(بیشتر برای بازی گرفتم)
میخواستم ببینم نظرتون راجع به این ISP چیه و کدوم ISP برای بازی ONline مناسب تره؟(منطقه ی ما هم شهدای گمنام هست)
هیشکی نمیدونهاز بچه های پارس انلاین کسی تاحالا مشکل ورود به اکانتش از سایت پارس داشته؟
من هر چه قدر user&pass میزنم میگه عدم شناسایی کاربر!
پشتیبانی بانی هم میگه مشکل از سیستمته!!!!!
کمک.........
نمیدونم چه قدر از ترافیکم مونده)x
متاسفانه محله های تهران رو اینجوری نمیدونم کدوم منطقه میشن خودم تهرانی نیستم.
اگر سیدخندان جز منطقه 1 و 2 هست شرکت های وایرلس خوبی داره با سرعت بالا و پینگ پایین.
پینگ برات مهم تره یا دانلود؟زیاد نمیدونم این رو :d ولی فکر کنم از نظر شهرداری منطقه ۷ باشیم !
آقا فکر کنم برم سراغ همون وایمکس راحت تر باشم ! نه ؟
پیشنهادی چیزی !
مخابرات تهران به جز 2 حالت زیر به هیچ عنوان 128 به بالا نمیده تازه در این صورت هم فقط 256 میدهمن الان ۱۲۸ مخابرات دارم. اینجا کسی به بیشتر از ۱۲۸ ارتقا داده؟ برخی از دوستان همینجا می گفتن که ۲۵۶ بدون مدرک خاصی گرفتن!
واقعا خفته استفاده از ۱۲۸ مخابرات.
مخابرات تهران به جز 2 حالت زیر به هیچ عنوان 128 به بالا نمیده تازه در این صورت هم فقط 256 میده
یا باید تو هیت علمی دانشگاه باشی یا خونواده ی درجه 1 شهید . اینا رو زنگ زدم از دفتر مدیر کل مخابرات منطقه 2 پرسیدم
با کارت دانشجویی هم هیچی نمیده مخابرات .