بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

به غیر از شاتل و پارس آنلاین(که وضعشون خرابه) و آسیاتک و صبانت(که تو ساری نیستند)
چندتا شرکت خوب تر از شاتل بگید تا ببینم تو ساری هم نماینده دارن یا نه

فکر می کنم قانوناشون عوض شده. چند وقته اینارو دیگه تو سایتش ننوشته و هیچ اشاره ای به خونگی نکرده...
من الان داشنجو کامپیوترم. صبح تا شب باید دنبال چیزای جدید باشم و کلی هم دانلود دارم، اندازه موبایل یه آفریقایی نباید اینترنت داشته باشم :|
نه متاسفانه عوض نشده .
همین هفته ی پیش دوباره زنگ زدم بازم همینو گفتن .

تو پوشش نوشته بود این دوتارو !

CCQ 80%
Signal 70 dbm
Distance throughput : 2Km

راستی اون روز مهمون داشتیم بچه ها اومده بودن با 20 تا لپتاپ یکیشون آپدیته لپتاپش همینجور رفت ترافیک مارو هم تموم کرد ! :| اون موقه هم داشت آپدیت میکرد !!!

اینم با کشورای اروپایی ! :دی

اون سیگنال و CCQ که براتون گرفتند بد نیست ، معمولیه . nano دارید ؟

حالا یدونه دیگه tracert va ping به همون ایپی بگیر دوباره اما ایندفعه دقت کن کسی با موبایلی ، لپتاپی چیزی اپدیت نکنه lol
tracert 178.236.68.16
ping 178.236.68.16 -t

اون سیگنال و CCQ که براتون گرفتند بد نیست ، معمولیه . nano دارید ؟

حالا یدونه دیگه tracert va ping به همون ایپی بگیر دوباره اما ایندفعه دقت کن کسی با موبایلی ، لپتاپی چیزی اپدیت نکنه lol
tracert 178.236.68.16
ping 178.236.68.16 -t
25dbm ـه ! نانو !

فقط داداشم داشت کانتر بازی میکرد ! :دی اونو دیگه کاریش نمیتونم بکنم ! :دی

سلام ، من دارم از شاتل 128 نامحدود میگیرم از نمایندگیش تو استان ما ( کهگیلویه و بویراحمد)
میخوام بدونم این شاتل همه جا وضعش خرابه؟نگیرم ازش؟

نمیدونم بگم خوش شانسم یا بدشانس !!! :d
مسعود ببین چی شد !
من زنگیدم به ISP گفتم بالاخره این روز های خاص تموم نشد !؟ پینگ من درست نشده !
بعدش گفت برو مودم رو خاموش کن 10 دقیقه دیگه روشن کن وصل شو !
من رفتم این کارو کردم پینگ هیچ فرقی نکرد اما سرعت دانلودم تقریبا 3 برابر شد !!!!!!!!!!!
از رو 105 اومد رو 310 !!!!!!

5ubrbnhf7ge6ajj6wn1.png

نمیدونم بگم خوش شانسم یا بدشانس !!! :d
مسعود ببین چی شد !
من زنگیدم به ISP گفتم بالاخره این روز های خاص تموم نشد !؟ پینگ من درست نشده !
بعدش گفت برو مودم رو خاموش کن 10 دقیقه دیگه روشن کن وصل شو !
من رفتم این کارو کردم پینگ هیچ فرقی نکرد اما سرعت دانلودم تقریبا 3 برابر شد !!!!!!!!!!!
از رو 105 اومد رو 310 !!!!!!

5ubrbnhf7ge6ajj6wn1.png

من یک بار این اتفاق برام افتاد با 128 نامحدود با دانلود منیجر رو 200 دان میکردم تا شبش نزدیک 15 گیگ دان کردم

سلام ، من دارم از شاتل 128 نامحدود میگیرم از نمایندگیش تو استان ما ( کهگیلویه و بویراحمد)
میخوام بدونم این شاتل همه جا وضعش خرابه؟نگیرم ازش؟

زنگ زدم این مشکل قطعی مثل اینکه فقط برای شهرهای شمالیه
دارن یه تغییراتی میدن!

استان شما رو نمیدونم ولی میدونم هرجا باشی (تو ایران) نامحدود بگیری داغونه مخصوصا اگه شاتل باشه
اگه شاتل میگیری نامحدود نگیر
البته میخوای یه ماه نامحدود بگیر شاید اونجا خوب باشه ولی اگه خوب نباشه یک ماه اول تابستونت خراب میشه!

داتک

سلام دوستان

راستش من تو این فروم اینقدر رفتم عقب تا چیز گیجه گرفتم ...

من 4 سال بود مشتری عصر انتقال بودم. خداییش اون اولا پادشاهی میکردم ، خوب یادمه که تو Modern Warfare 2 هاست میشدم باقلوا... اما چشمتون روز بد نبینه ، الان به 9 ماهی هست مارو رسما .... . پینگ به نوسان کوچیکی بین 100 تا 1700 با گوگل داره :wallbash:. سرعتش ولی انصافا خوبه و با اشتراک 1 مگ من تا 8 مگ هم دانلود کردم. اما تقریبا بازی آنلاین داره کلا یادم میره.

دیگه جونم به لب رسید ، امروز خط رو جمع آوری کردم ، بعد از خوندن 300 تا فروم و مشورت با 500 تا گیمر ، با بدبختی و چیز گیجه بیشتر ، رسیدم به جایی که تصمیم گرفتم از داتک موقتا سروریس بگیرم و سرویس هم سفارش دادم که وصل کنن . اومدم اینجا که همتون کلیوم خیلی بلند بگید خاک عالم تو سرت ، و همه تجربه های بدتون رو با داتک بهم بگید ...

ممنون میشم بگید الان پینگ داتک چجوریه ، سروریس های ویژه چه فرقی با عادیا داره و واینکه نامحدودش پینگ بهتری داره یا محدودش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or