Squidward
کاربر سایت
من از مخابرات دارم دو روزه که قطعه برای دوستان دیگه چطوره؟
نه . اینترنت من درسته ( البته من مشهدم ) .
----------
کماکان پینگم خرابه ... .
من از مخابرات دارم دو روزه که قطعه برای دوستان دیگه چطوره؟
مخابرات تهران به جز 2 حالت زیر به هیچ عنوان 128 به بالا نمیده تازه در این صورت هم فقط 256 میده
یا باید تو هیت علمی دانشگاه باشی یا خونواده ی درجه 1 شهید . اینا رو زنگ زدم از دفتر مدیر کل مخابرات منطقه 2 پرسیدم
با کارت دانشجویی هم هیچی نمیده مخابرات .
از کدوم شرکت هستین؟ پینگتون عالیه!
همین الان:
![]()
امکان نداره.دوست من قبلا 128 داشت ، الان همين جوري 256 ش كرده، يعني بهش زنگ زدن گفتن مي خواي 256 داشته باشي، اون هم گفت : ببببببببببببببببببببله :d
اين هم الان من :
![]()
من زنگ زدم شرایط رو گفت پیش خودم گفتن حتما با این شرایط میخوان 256 گیگ بدن به جای 256 کیلوعجب مملکت خوشحالی داریم.
برای یه اینترنت 256! یا باید کلی درس بخونی تا به فنا بری:d یا اینکه یکی از اعضای خانوادت کشته بشه:d
با کارت دانشجویی هم که بهت فحش هم نمی دن چه برسه به نت![]()
من نمیدونم این اصفهان چه خبره! همه پینگشون عالیه! بزنم به تخته!![]()
امکان نداره.
دوستتون تهران ؟
اگه تهران حتما شوخی کرده .
من زنگ زدم شرایط رو گفت پیش خودم گفتن حتما با این شرایط میخوان 256 گیگ بدن به جای 256 کیلو
تو پوشش نوشته بود این دوتارو !مسیر ها مثل مال منه
با این تفاوت که شما خیلی نوسان داری
میدونی سیگنال و ccq که برات گرفتند ، چنده ؟
در ضمن WEB یا دانلودی که نداشتی موقع این تست ؟ :d
راستی اون روز مهمون داشتیم بچه ها اومده بودن با 20 تا لپتاپ یکیشون آپدیته لپتاپش همینجور رفت ترافیک مارو هم تموم کرد !این الان بدون دانلود و اینجور چیزا بود ؟ :d خیلی خرابه کهحتی پینگت با دکل اونها هم زیر 30-25 باید باشه که نیست(مال من مثلا 5 هست تا دکل و حدود 5-6 کیلومتر هم فاصله دارم) . این نشون میده کسی برات تجهیزات نصب کرده یا وارد نبوده سریع یچیز چرت ست کرده یا اینکه دکلشون خیلی ضعیف و شلوغه که پینگ حتی با سرور های خودشون بالاست .
البته اگر انلاین بازی نمیکنی مهم نیست
اینم با کشورای اروپایی !علی رضا چرا پینگ با دکلت بالاست بر من 14 بودش
تست الان :
![]()
مخابرات تهران به جز 2 حالت زیر به هیچ عنوان 128 به بالا نمیده تازه در این صورت هم فقط 256 میده
یا باید تو هیت علمی دانشگاه باشی یا خونواده ی درجه 1 شهید . اینا رو زنگ زدم از دفتر مدیر کل مخابرات منطقه 2 پرسیدم
با کارت دانشجویی هم هیچی نمیده مخابرات .