بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا بهترین وی پی ان بدون افت سرعت و بالا رفتن پینگ واسه پی سی چیه؟ پولی هم باشه اوکیه هزینش مهم نیست!
خودم اکسپرس هکی گرفتم یساله ۱۰۰ تومن.از همه لحاظ عالی انگار نه انگار نتو ترکوندن ۲ثانیه وصل میشه :D
آنلاینم باش زدم راحت

آقا پروتون توی نسخه بتا پروتوکل stealth اضافه کرده که فعلا بدون مشکل وصل میشه
توی پلی استور تو صفحه دانلود پروتون گزینه Join beta رو بزنید یه آپدیت میاد بگیرید بعد از تنظیمات پروتوکل رو بزارین روی stealth

• Like
Reactions: Dysphoria
اکسپرست برای pc ؟
بعد کانکشن اصلیه (یعنی از خود سایتش گرفتی یا فرعی یا ورژن قدیمیه؟)
هم pc هم موبایل جدا خریدم. اکانتاشونم فرق داره.
برای موبایل از گوگل پلی گرفتم ولی برای pc خودشون لینک دانلود میدن از همون فقط استفاده میکنی(جایی که من گرفتم به این شکل بود)

دوستان سلام و عرض ادب این سرویس هایی که معرفی میکنید روی روتر هم ست میشن ؟ کلا برای ست کردن روی روتر هم راهنمایی کنید شاید بقیه دوستان هم لازمشون بشه

هم pc هم موبایل جدا خریدم. اکانتاشونم فرق داره.
برای موبایل از گوگل پلی گرفتم ولی برای pc خودشون لینک دانلود میدن از همون فقط استفاده میکنی(جایی که من گرفتم به این شکل بود)
اینکه لینک میدن داستان نباشه ؟ از پلاتی میگیری لینکی نمیدن اکانت میدن از خود سایت اکسپرس دانلود میکنی اکانت رو میزنی توش

اینکه لینک میدن داستان نباشه ؟ از پلاتی میگیری لینکی نمیدن اکانت میدن از خود سایت اکسپرس دانلود میکنی اکانت رو میزنی توش
لینک دانلود هم برای پیسی خود طرف بم داد گفت همین بگیر ولی برای گوشی اخرین ورژن از گوگل پلی گرفتم

• Like
Reactions: barney stinson
لینک دانلود هم برای پیسی خود طرف بم داد گفت همین بگیر ولی برای گوشی اخرین ورژن از گوگل پلی گرفتم
جالبه شاید اکانتش با ورژن خاصی از نرم افزار کار میکرده وگرنه اصولا باید اصلا از بروز ترین ورژن بشه استفاده کرد

پلاتی رو هم پیشنهاد میدم برای وایپر کلا یه فروشنده بیشتر توش نیست که وایپر میفروشه قیمتش هم 3.40 دلار عه که اگر با وب مانی بپردازید حدودی میشه 120 اینطورا بیشتر از 1 سال هم تاریخ داره اکانت هاش
open vpn اش هم بهتر از هر مدلی که تا حالا تست کردم داره کار میکنه تو این اوضاع پینگ و اینا هم عالیه سرعت هم دست نمیزنه

• Love
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or