وزیر محترم فرمود رفع فیلتر هم که بشن باز هم با محدودیت مواجه ایم
آخرین ویرایش:
انتظار دیگه ای داشتید؟وزیر محترم فرمود رفع فیلتر هم که بشن باز هم با محدودیت مواجه ایم
خودم اکسپرس هکی گرفتم یساله ۱۰۰ تومن.از همه لحاظ عالی انگار نه انگار نتو ترکوندن ۲ثانیه وصل میشهآقا بهترین وی پی ان بدون افت سرعت و بالا رفتن پینگ واسه پی سی چیه؟ پولی هم باشه اوکیه هزینش مهم نیست!
اکسپرست برای pc ؟خودم اکسپرس هکی گرفتم یساله ۱۰۰ تومن.از همه لحاظ عالی انگار نه انگار نتو ترکوندن ۲ثانیه وصل میشه
آنلاینم باش زدم راحت
هم pc هم موبایل جدا خریدم. اکانتاشونم فرق داره.اکسپرست برای pc ؟
بعد کانکشن اصلیه (یعنی از خود سایتش گرفتی یا فرعی یا ورژن قدیمیه؟)
اینکه لینک میدن داستان نباشه ؟ از پلاتی میگیری لینکی نمیدن اکانت میدن از خود سایت اکسپرس دانلود میکنی اکانت رو میزنی توشهم pc هم موبایل جدا خریدم. اکانتاشونم فرق داره.
برای موبایل از گوگل پلی گرفتم ولی برای pc خودشون لینک دانلود میدن از همون فقط استفاده میکنی(جایی که من گرفتم به این شکل بود)
لینک دانلود هم برای پیسی خود طرف بم داد گفت همین بگیر ولی برای گوشی اخرین ورژن از گوگل پلی گرفتماینکه لینک میدن داستان نباشه ؟ از پلاتی میگیری لینکی نمیدن اکانت میدن از خود سایت اکسپرس دانلود میکنی اکانت رو میزنی توش
جالبه شاید اکانتش با ورژن خاصی از نرم افزار کار میکرده وگرنه اصولا باید اصلا از بروز ترین ورژن بشه استفاده کردلینک دانلود هم برای پیسی خود طرف بم داد گفت همین بگیر ولی برای گوشی اخرین ورژن از گوگل پلی گرفتم