بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

صحبت هایی هست مبنی بر این که هیتلرینگ اینستا و واتس آپ دائمی باشه.
اینکه از اولم مشخص بود، اون طرح مسخره صیانت برای همین اصلا به میون اومد که دسترسی این برنامه ها رو به تدریج کم کنن و الان با بهونه خیلی ساده اقدام به بستن کردن

البته دوستان در مجلس بسیار عشق فیلترینگ هستن امکان داره بزودی نوبت بازی ها هم برسه

همین الانش یک سری از بازیای انلاین نمیشه به سرورهاش کانکت شد...

صحبت هایی هست مبنی بر این که هیتلرینگ اینستا و واتس آپ دائمی باشه.
واتس آپ و اینستا که هیج به خاطر اینکه بتونند فیلتر شکنها رو از کار بندازند الان نصف سایتهای خارجی هم باز نمیشه...جهرمی خدابیامرز گفته بود که از کار انداختن فیلتر شکنها به قیمت اختلال کلی توی نت تموم میشه!!

در مورد vyper والا نیازی نیست این همه پول داد کانالای تلگرامی هستن که به قیمت 100 تومن هکیشو میفروشن (کانکشنش هم از خود سایت اصلی میگیری فکر کنم به جز express pc)
در مورد قند شکن ایرانی من حس خوبی ندارم
قدیم از قندشکنlike میگرفتم
از لاگین اینستا دیدم از گیلان کانکت شدم به اینستا
خلاصه مراقب باشید

• Like
Reactions: vivaz360
واتس آپ و اینستا که هیج به خاطر اینکه بتونند فیلتر شکنها رو از کار بندازند الان نصف سایتهای خارجی هم باز نمیشه...جهرمی خدابیامرز گفته بود که از کار انداختن فیلتر شکنها به قیمت اختلال کلی توی نت تموم میشه!!
من یک نکته ای در مورد جهرمی بگم.
جهرمی خودش بنیان گزار فیلترینگ نوین توی ایران اه. الان شده قهرمان اینترنت!

آخرین ویرایش:
دوستانی که بلد هستن میتونن این vypr و ... رو از پلاتی تهیه کنند که به شدت ارزون میشه من اکانت نورد رو گرفتم تا 2025 داره افتاد 60 تومن حتی یکبار هم از کار افتاد فروشنده اکانت جدید داد بهم

دوستانی که بلد هستن میتونن این vypr و ... رو از پلاتی تهیه کنند که به شدت ارزون میشه من اکانت نورد رو گرفتم تا 2025 داره افتاد 60 تومن حتی یکبار هم از کار افتاد فروشنده اکانت جدید داد بهم
دوست عزیز یکبار هم پرسیده بودم اما جواب ندادی، چطور nord برای شما هنوز کار میکنه؟ میشه راهنمایی کنی چون بیشتر از یک هفته است که وصل نمیشه

• Love
Reactions: Arcases
دوست عزیز یکبار هم پرسیده بودم اما جواب ندادی، چطور nord برای شما هنوز کار میکنه؟ میشه راهنمایی کنی چون بیشتر از یک هفته است که وصل نمیشه
دوست عزیز شما همون تاپیک هم پرسیدید کافی بود 2 صفحه میرفتید عقب تر توضیح داده بودم برای من با این روش کار میکنه
باید بزارید روی open vpn (UDP)
برید تو تنظیمات بخش Auto connect بعد زده Choose a VPN protocol and server automatically تیک این بخش رو بردارید اونوقت اجازه میده پروتکل کانکت شدنش رو تغییر بدید به udp

دوستانی که دیشب بهشون اطلاعات اون سرور دادم که وصل شدن و تمام. امروز دیدم که نوشتن به خاطر اینکه خیلی ها با اکانت فیک میان و لینک تست میگیرن، این بخش رو غیرفعال کردن که فشار روی سرور نیاد و هزینه رو هم 3 درصد افزایش دادن که البته به نظر من برای چک کردن توییتر و تلگرام و اینستا هزینه کمیه و میارزه. اگر همچنان مایل هستید از این سرویس استفاده کنید که الان دیگه رایگان نیست، مجددا کسانی که دایرکت به من دادن بعد از این پیام یه دایرکت دیگه بدن و تایید کنن من آدرسو براشون بفرستم وگرنه در حال حاضر هیچ سرویس رایگانی پیدا نمیشه (شانس ما و شما!)
عزیز برای بنده هم بفرست لطفا

دوست عزیز شما همون تاپیک هم پرسیدید کافی بود 2 صفحه میرفتید عقب تر توضیح داده بودم برای من با این روش کار میکنه
باید بزارید روی open vpn (UDP)
برید تو تنظیمات بخش Auto connect بعد زده Choose a VPN protocol and server automatically تیک این بخش رو بردارید اونوقت اجازه میده پروتکل کانکت شدنش رو تغییر بدید به udp
اتفاقا منتظر جواب بودم ولی ندیدم این نوشتتون رو در کل ممنونم

• Like
Reactions: barney stinson
اتفاقا منتظر جواب بودم ولی ندیدم این نوشتتون رو در کل ممنونم
حالا احتمال داره که بازم مشکل داشته باشه که باید سرور های مختلفش رو تست کنید برای من لوکزامبورگ اش به راحتی کار میکنه چه روی گوشی چه pc

• Like
Reactions: pbgame
بازم هرچی تلاش کردم نشد اصلا سابقه داشته همچین چیزی تو این دوسالی که دارمش.هکی هم نیست خودم با کریپتو خریدمش
همش اررو connection time out میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or