بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

موقعیت خوبی بود براشون همه چیز رو محدود کردن دنبال فرصت میگشتن مطمئن باشید همون پیامرسان های داخلی رو هم محدود میکنن حالت ایده آلشون همون کره شمالیه حتی بدتر
دوست عزیز چی بگی چی نگی این محدویت رو ایجاد می کردند . حال نه دو ماه دیگه ..
این اواخر کاری با اینستاگرام کرده بودن فقط با فیلترشکن وصل میشود(اینترنت خانگی) ..
اینا احتیاج به بهانه ندارن . کاری که بخوان رو انجام میدن .

خب امروز بلاخره یک سرویسی گیر آوردم که نت ملی مزخرف رو با ایرانسل و همراه اول دور بزنه! روی اندروید و iOS تست کردم. 2 گیگ 3 روزهه رایگانه و 50 گیگ یک ماهه هم 12 تومن!
با برنامه Outline و Shadowsocks و کلش هم میشه اجراش کرد برای هر دو سیستم عامل و سرعتش هم هیچ فرقی با نت معمولی همراه نداره. این رو هم اگر دوستان خواستن اطلاع بدن آدرس بدم بهشون. من همین الان وصلم و بگم که من فروشنده ش نیستم فقط بهم معرفی شد تست کردم شما هم تست کنید بعد بخرید.

خب امروز بلاخره یک سرویسی گیر آوردم که نت ملی مزخرف رو با ایرانسل و همراه اول دور بزنه! روی اندروید و iOS تست کردم. 2 گیگ 3 روزهه رایگانه و 50 گیگ یک ماهه هم 12 تومن!
با برنامه Outline و Shadowsocks و کلش هم میشه اجراش کرد برای هر دو سیستم عامل و سرعتش هم هیچ فرقی با نت معمولی همراه نداره. این رو هم اگر دوستان خواستن اطلاع بدن آدرس بدم بهشون. من همین الان وصلم و بگم که من فروشنده ش نیستم فقط بهم معرفی شد تست کردم شما هم تست کنید بعد بخرید.
سلام.ممنون میشم برای من بفرستی

درود، لطفا ادرس گرفتنش رو به منم بدین. با تشکر

سلام برا منم بفرستید ممنون

خب خبر هایی میاد که امریکا یکی از اپشن هاش اینکه با پهباد رسیور های استارلینک رو به ایران بیاره. حقیقتا نمیدونم چطوری همچین چیزی عملی باشه.:/
این دولتها اگه خیلی دلشون به حال ملت ایران میسوره،نمیگیم این حرام زده های حکومتی رو از کشورهاشون بیرون کنند چون خلاف قوانین هست ولی حداقل میتونند اسامی اینها رو به صورت علنی اعلام کنند و بگند مثلا فرزندان فلان وزیر یا سردار یا نماینده مجلس تابعیت این کشورها رو دارند تا حداقل صدای طبل رسوایی اینها بلندتر شه!!!

همش حرف الکیه اونها به فکر برجام خودشان هستند مردم ایران براشون اهمیتی نداره همین قضیه هم اهرم فشاری گذاشتن که به برجام برسند

خلاصه خیری از اینها به ما نخواهد رسید
البته نه تا به این حد شور چون این ملاهای ایران عملا استخوانی شدند توی گلوی تمام کشورهای منطقه و هیچ کجا نیست که یه بل بشویی باشه و دولت ایران و تفکر شیعی طالبانی اینها یه سر قضیه نباشه!!!
ولی من شخصا اعتقاد دارم حداقل دول غربی از این راه میتونستند تا حدی این ملاها رو کنترل کنند چون پدرانشون شدند اینور کاسب تحریم و دین و فرزندانشون اونور شدند ذخیره روز مبادای اینها!!!
من حتی مطمئنم نه تنها فرزندان اینها بلکه نصف خود اینها خودشون هم تابعیت دول غربی رو دارند و پاسپورت و دلارهاشون از همین الان توی گاوصندوق خونه شون آماده ست!!

• Like
  • Sad
Reactions: DoReMi and Pzt_Kami
همش حرف الکیه اونها به فکر برجام خودشان هستند مردم ایران براشون اهمیتی نداره همین قضیه هم اهرم فشاری گذاشتن که به برجام برسند

خلاصه خیری از اینها به ما نخواهد رسید
آسون نیست فعلا که استارلینک تو ایران فعال هست مونده تجهیزات دیش و...
که باید یه جوری قاچاق بدست مردم برسه

دیشب اینترنت خونه از ساعت 4 تا 12 شب قطع بود بعد من فکر میکردم مشکل از مودممه
هیچ شماره ای از مخابرات هم نداشتم
بعد جالب اینجاس یه گوگلم نداشتم شماره مخابرات رو سرچ کنم زنگ بزنم بپرسم که مشکل از چیه~X(
اینترنت موبایلم که فقط سایتای داخلی رو باز میکرد ...
واسه چند ساعت دسترسی به هیچی نداشتم داشتم دیوونه میشدم اگه بخواد کلا نت مثه دیشب بشه واقعا دیگه زندگی معنایی نداره...

دوستانی که دیشب بهشون اطلاعات اون سرور دادم که وصل شدن و تمام. امروز دیدم که نوشتن به خاطر اینکه خیلی ها با اکانت فیک میان و لینک تست میگیرن، این بخش رو غیرفعال کردن که فشار روی سرور نیاد و هزینه رو هم 3 درصد افزایش دادن که البته به نظر من برای چک کردن توییتر و تلگرام و اینستا هزینه کمیه و میارزه. اگر همچنان مایل هستید از این سرویس استفاده کنید که الان دیگه رایگان نیست، مجددا کسانی که دایرکت به من دادن بعد از این پیام یه دایرکت دیگه بدن و تایید کنن من آدرسو براشون بفرستم وگرنه در حال حاضر هیچ سرویس رایگانی پیدا نمیشه (شانس ما و شما!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or