بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من یکی از کارفرماهام MegaVPN رو معرفی کرد که از ربات تلگرام خریداری میشه یه سرویس طلایی داره روی ویندوز و اندروید فقط ... اینطور که خودش میگفت با ایرانسل و همراه همیشه وصله و مشکلی نداره توی کانال و ... هم آمار سرور ها و اطلاعاتش رو گذاشته اما فقط 6 ماهه و 1 ساله به فروش میرسه که 6 ماهه یک کاربره 149 هزار تومن هست. هنوز به مرحله ای نرسیدم که بخرمش ولی خب چون چیزی که من چند سال استفاده کردم سرویس اسپید وی پی ان بود که کلا هیچ کدوم از سرورهاش در این بازه حتی روی نت خونه کار نمیکنه، شاید اینو گرفتم. به هر حال اگر خواستید دایرکت بگید من براتون آدرس بفرستم

لامصبا یک جوری این انگشته رو کردن اون تو (پورت) که وقتی میکشن بیرون قشنگ بوش میاد!

دیگه هیچ قلمبه شکنی درست کار نمیکنه رسما! اگر کسیی روی دسکتاپ برنامه ای سراغ داره ک فری هم باشه (ترجیحا) بگه...

لامصبا یک جوری این انگشته رو کردن اون تو (پورت) که وقتی میکشن بیرون قشنگ بوش میاد!

دیگه هیچ قلمبه شکنی درست کار نمیکنه رسما! اگر کسیی روی دسکتاپ برنامه ای سراغ داره ک فری هم باشه (ترجیحا) بگه...
hide me vpn به زور کار میکنه

واقعا چرا بازی سنتر با کروم نمیاد با فایرفاکس میاد؟ یا مثلا بعضی سایت های خارجی روی کروم دیر لود میشه روی فایرفاکس سریع؟! یعنی اینا حتی به این فکر کردن که مردم چون از قبل کروم دارن سرعت رو روی این مرورگر براشون کم کنیم؟

رو دسکتاپ من به زور و صلوات با Netch و شادوساکس وصل میشم ولی رو گوشی هیچی پیدا نمیکنم درست حسابی وصل شه

دوستان CyberGhost رو دریابید یه اکستنش ساده است برای گوگل کروم دسکتاپ که از روز اول اختلال ها تا الان بدون ثانیه ای قطعی کار کرده .
گوگل کنید "CyberGhost Extension for chrome" براتون میاره. یه همچین چیزیی باید بیاد واستون بعد نصبش :

View attachment 273800

بچه هایی که دسترسی به کروم استور دارن اینو از دست ندن، سرور رومانیش هنوزم کار میکنه و میتونید تلگرام و واتسپ تحت وب و اینستاگرام رو باهاش باز کنید به راحتی. (یوتیوب رو هم راحت 1080 بافر میکنه)
----------------------
یه نسخه قدیمی از Winscribe هم یکی از بچه ها یجا گذاشته بود، فکر کنم شما بودی @Changed_Man 50
اونم بدون مشکل داره کار میکنه با اینترنت ADSL. (سرور هلند Tulip - پورت Stealth 123)

ویرایش: خب خوشبختانه داشتم فایلی که رفیقمون آپلود کرده بود (فایل نصب ویندوز و اندروید) :
Download Windscribe zip
با اینترنت ADSL و این سروری که بالا گذاشتم به راحتی وصل میشه. (فقط برنامه رو آپدیت نکنید)
کد Voucher هم FREEIRAN بزنید از داخل ستینگ، بهتون 30 گیگ حجم میده به جای 10 تا پیشفرض.

آخرین ویرایش:
بچه ها کسایی که میتونند، لطفا دو تا افزونه التراسرف و سایبرگوست، برای کروم رو دانلود کنند و تو یک فایل زیپ بگذارند و توی گوگل درایو یا مدیافایر آپلود کنند و اینجا به اشتراک بگذارند.
من از دیروز هیچجوره نمیتونم رو ویندوز قندشکن رو راه بندازم.

بچه هایی که دسترسی به کروم استور دارن اینو از دست ندن، سرور رومانیش هنوزم کار میکنه و میتونید تلگرام و واتسپ تحت وب و اینستاگرام رو باهاش باز کنید به راحتی. (یوتیوب رو هم راحت 1080 بافر میکنه)
----------------------
یه نسخه قدیمی از Winscribe هم یکی از بچه ها یجا گذاشته بود، فکر کنم شما بودی @Changed_Man 50
اونم بدون مشکل داره کار میکنه با اینترنت ADSL. (سرور هلند Tulip - پورت Stealth 123)

ویرایش: خب خوشبختانه داشتم فایلی که رفیقمون آپلود کرده بود (فایل نصب ویندوز و اندروید) :
Download Windscribe zip
با اینترنت ADSL و این سروری که بالا گذاشتم به راحتی وصل میشه. (فقط برنامه رو آپدیت نکنید)
کد Voucher هم FREEIRAN بزنید از داخل ستینگ، بهتون 30 گیگ حجم میده به جای 10 تا پیشفرض.
به هیچ وجه کد freeiran رو نزنید من به محض زدن دیگه برام کانکت نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or