hide me vpn به زور کار میکنهلامصبا یک جوری این انگشته رو کردن اون تو (پورت) که وقتی میکشن بیرون قشنگ بوش میاد!
دیگه هیچ قلمبه شکنی درست کار نمیکنه رسما! اگر کسیی روی دسکتاپ برنامه ای سراغ داره ک فری هم باشه (ترجیحا) بگه...
رو دسکتاپ من به زور و صلوات با Netch و شادوساکس وصل میشم ولی رو گوشی هیچی پیدا نمیکنم درست حسابی وصل شهلامصبا یک جوری این انگشته رو کردن اون تو (پورت) که وقتی میکشن بیرون قشنگ بوش میاد!
دیگه هیچ قلمبه شکنی درست کار نمیکنه رسما! اگر کسیی روی دسکتاپ برنامه ای سراغ داره ک فری هم باشه (ترجیحا) بگه...
دوستان CyberGhost رو دریابید یه اکستنش ساده است برای گوگل کروم دسکتاپ که از روز اول اختلال ها تا الان بدون ثانیه ای قطعی کار کرده .
گوگل کنید "CyberGhost Extension for chrome" براتون میاره. یه همچین چیزیی باید بیاد واستون بعد نصبش :
View attachment 273800
اگه برنامهشو داری بفرست چون باز نمیشهwindscribe (pc) رو بزارید روی پروتکل wstunnel و سرور custard
خیلی خوب جواب میده بدون قطعی
تا من رفتم یه دونه یک ساله گرفتم ، قطع شدجالبه دیگه نورد هم کار نمیکنه تا امروز صبح اوکی بود
استور فایرفاکس و کروم هم که فیلتره و دسترسی نیست
به هیچ وجه کد freeiran رو نزنید من به محض زدن دیگه برام کانکت نشدبچه هایی که دسترسی به کروم استور دارن اینو از دست ندن، سرور رومانیش هنوزم کار میکنه و میتونید تلگرام و واتسپ تحت وب و اینستاگرام رو باهاش باز کنید به راحتی. (یوتیوب رو هم راحت 1080 بافر میکنه)
----------------------
یه نسخه قدیمی از Winscribe هم یکی از بچه ها یجا گذاشته بود، فکر کنم شما بودی @Changed_Man 50
اونم بدون مشکل داره کار میکنه با اینترنت ADSL. (سرور هلند Tulip - پورت Stealth 123)
ویرایش: خب خوشبختانه داشتم فایلی که رفیقمون آپلود کرده بود (فایل نصب ویندوز و اندروید) :
Download Windscribe zip
با اینترنت ADSL و این سروری که بالا گذاشتم به راحتی وصل میشه. (فقط برنامه رو آپدیت نکنید)
کد Voucher هم FREEIRAN بزنید از داخل ستینگ، بهتون 30 گیگ حجم میده به جای 10 تا پیشفرض.