بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که دیشب بهشون اطلاعات اون سرور دادم که وصل شدن و تمام. امروز دیدم که نوشتن به خاطر اینکه خیلی ها با اکانت فیک میان و لینک تست میگیرن، این بخش رو غیرفعال کردن که فشار روی سرور نیاد و هزینه رو هم 3 درصد افزایش دادن که البته به نظر من برای چک کردن توییتر و تلگرام و اینستا هزینه کمیه و میارزه. اگر همچنان مایل هستید از این سرویس استفاده کنید که الان دیگه رایگان نیست، مجددا کسانی که دایرکت به من دادن بعد از این پیام یه دایرکت دیگه بدن و تایید کنن من آدرسو براشون بفرستم وگرنه در حال حاضر هیچ سرویس رایگانی پیدا نمیشه (شانس ما و شما!)
اگر میشه برای منم بفرستید

من خودم از قندشکن سوئیسی vypr استفاده میکنم .
پول زیاد میدی ولی نمیخوام پز بدم یا بگم ایرانی بده ایرانی سر یک ماه از کار میفته
با گیفت کارد اپل راحت میشه خرید
یا احیانا بگم استارلینک اخه ولی دست ما فعلا ازش کوتاهه
تغییر dsn هم فعلا با این شلوغی ها تاثیر نداره مثل اینکه

من هم از نرم افزار و اشتراک anyconnect (سیسکو) استفاده میکنم. در حال حاضر چون نمیشه از اپ استور نرم افزار دانلود کرد برای گوشی های آیفون کاربردی نداره ولی برای گوشی اندرویدی و کامپیوتر اوکی هست. با نت خونه برای من کار میکنه ولی با نت خط صبح ها کار میکنه ولی عصر به بعد قطع میشه. هزینه اش ماهی 45 تومنه (البته من چندین ساله که میخرم و معمولا سالانه میخرم) و همزمان دونفر میتونن با هم استفاده کنن. (یعنی میتونید هزینه رو بین دونفر تقسیم کنید).

پروتوکول های مختلفی داره

View attachment 273983

هر کدوم به یه کاری میاد
مثلا الان که اعتصابات هست ، وایرگارد کار نمیکنه ولی Open* واز میشه

View attachment 273985

به همه جا هم وصل میشه حتی به رژیم ضهیونیزمی اسرافیل

View attachment 273986
4 تا 12 شب که اینترنت ها داخلی میشن هم وصل میشه بازم ؟

Express امریکایی ه باسه همین خیلی طرفدار داره
ولی این هم جزو شکن های برتر دنیاست

باسه تهران و تبریز و اونجاها حتی شاید پینگ را هم پایین بیاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or