دوستان اگه خیلی گیرید برید اسپید وی پی ** بخرید ارزونه خیلی یه امتحانی کنید شاید براتون جواب بده برای کامپیوتر من استفاده میکنم مثه قبل این داستاناس برای موبایل هم کار میکنه ولی بعضی وقتا اذیت داره
دوستان اگه خیلی گیرید برید اسپید وی پی ** بخرید ارزونه خیلی یه امتحانی کنید شاید براتون جواب بده برای کامپیوتر من استفاده میکنم مثه قبل این داستاناس برای موبایل هم کار میکنه ولی بعضی وقتا اذیت داره
منظورتون سایت اسپید وی پی ** هست ؟!
کلا در این شرایط سرویس دهنده ای که با درگاه پرداخت داخلی میشه خرید کرد خیلی مشکوک میزنه . اونم سایتی که در نتایج جستجو گوگل برای وی پی ** همیشه اول هست
منظورتون سایت اسپید وی پی ** هست ؟!
کلا در این شرایط سرویس دهنده ای که با درگاه پرداخت داخلی میشه خرید کرد خیلی مشکوک میزنه . اونم سایتی که همیشه در نتایج جستجو گوگل برای وی پی ** همیشه اول هست
اره برا همون میگم اگه خیلی گیرید و کلا سمت توییتر و این داستانا نمیرید و فقط برا یوتیوب میخواین میتونید روش حساب کنید برا توییتر و بقیه چیزا افزونه zen mate خوب کار میکنه روی فایرفاکس برای کروم امتحان نکردم
چیزتر و قطعی تو هر منطقه با منطقه دیگه فرق میکنه !!!
اصلا نمیشه برای همه جا یه نسخه پیچید ، 2 شب پیش SSTP رو همراه اول و ایرانسل کار میکرد الان تهران کار نمیکنه ولی یسریا میگن براشون تو شهرای دیگه کار میکنه !!
دبیر ستاد امر به معروف چهارمحال و بختیاری:
بازیهای هیجانی رایانهای برای به میدان آوردن نوجوانان در چنین روزی برنامهریزی شده بود
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری در اظهاراتی راجع به اوضاع این روزهای کشور، ضمن اینکه عدهای را غافل و فریبخورده خواند، گفت: این افراد عمدتا نوجوانان احساساتی بودند که در این سالها با فضای مجازی و بازیهای هیجانی رشد کردند و الان فضا را مناسب دیدند تا حرکتهای اکشنی که در رایانه انجام میدادند به میدان واقعیت بکشانند.