mohammadl021
کاربر سایت
همینجوری که دنبال یه فیل شکن بودم وصل شم نت داشتم فکر میکردم یعنی 50 سالمم بشه باز باید بگردم دنبال فیل شکن؟
برای اینکه فیلتر شکن ها رو از کار بندازن هر چی پروتکل امن ارتباطیه دارن فله ای میبندند...اصلا سرورهای گیم که هیچ، نصف سایتهای خارجی هم بدون فیلتر شکن باز نمیشه!!اصلاً شعور این چیزا رو ندارن. فله ای پورت ها رو بلاک میکنن و باعث میشن اغلب سرویس ها از کار بیوفتن.
ایرانی جماعت همینه... دنبال راه دروو همیشه.....همه چی فیلتره تو این روزا.دنبال چی هستین تو نت!!!!!!خواهشن سعی نکنیم اینقدر تو سری بخوریم و منتظر این باشیم که اینترنت رو درست کنن! خودمون یکیار برای همیشه درستش کنیم…
دوست عزیز من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟کامپیوتر یا یه گوشی اندرویدی (از اعضای خانواده اگه کسی هست که داره) رو بگیرید روش VPN بزن بعد یه سرور پراکسی روش اجرا کن. (every proxy = android/ ccproxy = windows) تو تنظیمات وایفای آیفون manual proxy بزنید.
دقیقا...بهتر کسی خونه نمیمونه بیشتر میان بیرون
مودمت VPN ساپورت میکنه؟سلام دوستان . من روی کنسول بازی انلاین انجام میدم که الانده روزی هستنمیتونمبهسرور کانکت شم سرویسی میشناسید که بتونم رو مودمست کنم (چون کنسولوی پیان نداره )
مودم باید قابلیت PPTP یا L2tp ست کردن وی پی ان رو داشته باشه که اکثرا ندارن...یه سری از مودم ها که خیلی حرفه ای ترن ، قابلیت ست کردن Open V-p-n رو هم دارن.سلام دوستان . من روی کنسول بازی انلاین انجام میدم که الانده روزی هستنمیتونمبهسرور کانکت شم سرویسی میشناسید که بتونم رو مودمست کنم (چون کنسولوی پیان نداره )
بله دوست من مودمم قابلیت pptp و l2tp رو داره . سوالماین بود که کدوم ویپیان الانباایندوتا پروتکل متصلمیشه . نکست وی … رومثلاالان دارم هیچکدوم از سرورای pptp , L2tp وصلنمیشنمودم باید قابلیت PPTP یا L2tp ست کردن وی پی ان رو داشته باشه که اکثرا ندارن...یه سری از مودم ها که خیلی حرفه ای ترن ، قابلیت ست کردن Open V-p-n رو هم دارن.
نکته بعدی هم اینه که اصلا فعلا از سایت های ایرانی چیزی خرید نکنید چون به محض اتصال به سرور وی پی ان بعد از چند ساعت یا 1 2 روز از کار می افته.