بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اصلاً شعور این چیزا رو ندارن. فله ای پورت ها رو بلاک می‌کنن و باعث میشن اغلب سرویس ها از کار بیوفتن.
برای اینکه فیلتر شکن ها رو از کار بندازن هر چی پروتکل امن ارتباطیه دارن فله ای میبندند...اصلا سرورهای گیم که هیچ، نصف سایتهای خارجی هم بدون فیلتر شکن باز نمیشه!!
البته یه چیز هم هست آمار گرفتن دیدن تعداد گیمرهای آنلاین توی ایران زیاده امثال پسر خزعلی با شرکتهای دانش بنیانشون دندون تیز کردن برامون!!

خواهشن سعی نکنیم اینقدر تو سری بخوریم و منتظر این باشیم که اینترنت رو درست کنن! خودمون یکیار برای همیشه درستش کنیم…
ایرانی جماعت همینه... دنبال راه دروو همیشه.....همه چی فیلتره تو این روزا.دنبال چی هستین تو نت!!!!!!
والا تو این چند هفته با سایفون زپرتکی داره کارمون را میفته هر چند سرعتش کمه.

آخرین ویرایش:
کامپیوتر یا یه گوشی اندرویدی (از اعضای خانواده اگه کسی هست که داره) رو بگیرید روش VPN بزن بعد یه سرور پراکسی روش اجرا کن. (every proxy = android/ ccproxy = windows) تو تنظیمات وایفای آیفون manual proxy بزنید.
دوست عزیز من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟

• Like
Reactions: Fallen God
سلام دوستان . من روی کنسول بازی انلاین انجام‌ میدم که الان‌ده روزی‌ هست‌نمیتونم‌به‌سرور کانکت شم‌ سرویسی میشناسید که بتونم رو مودم‌ست کنم (چون کنسول‌وی پی‌ان نداره )

سلام دوستان . من روی کنسول بازی انلاین انجام‌ میدم که الان‌ده روزی‌ هست‌نمیتونم‌به‌سرور کانکت شم‌ سرویسی میشناسید که بتونم رو مودم‌ست کنم (چون کنسول‌وی پی‌ان نداره )
مودم باید قابلیت PPTP یا L2tp ست کردن وی پی ان رو داشته باشه که اکثرا ندارن...یه سری از مودم ها که خیلی حرفه ای ترن ، قابلیت ست کردن Open V-p-n رو هم دارن.
نکته بعدی هم اینه که اصلا فعلا از سایت های ایرانی چیزی خرید نکنید چون به محض اتصال به سرور وی پی ان بعد از چند ساعت یا 1 2 روز از کار می افته.

مودم باید قابلیت PPTP یا L2tp ست کردن وی پی ان رو داشته باشه که اکثرا ندارن...یه سری از مودم ها که خیلی حرفه ای ترن ، قابلیت ست کردن Open V-p-n رو هم دارن.
نکته بعدی هم اینه که اصلا فعلا از سایت های ایرانی چیزی خرید نکنید چون به محض اتصال به سرور وی پی ان بعد از چند ساعت یا 1 2 روز از کار می افته.
بله دوست من مودمم قابلیت pptp و l2tp رو داره . سوالم‌این بود که ‌کدوم وی‌پی‌ان الان‌با‌این‌دوتا پروتکل متصل‌میشه . نکست وی … رو‌مثلا‌الان دارم هیچکدوم از سرورای pptp , L2tp وصل‌نمیشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mallo

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or